vineri, 21 septembrie 2012

Aloe Propolis Creme crema cu propolis de la Forever

Aloe Propolis Creme crema cu propolis de la Forever


Reprezintă mai mult decât o simplă cremă hidratantă. 

  • Conferă catifelare pielii

  • Excelentă hidratare cutanată

  • Îmbină calităţile plantei Aloe vera cu cele ale propolisului

Textura ei onctuoasă, densă, realizată din gel stabilizat de aloepropolis, extracte de muşeţel şi tătăneasă (două plante medicinale utilizate constant pentru îngrijirea pielii), vitaminele A şi E, ajută la menţinerea sănătăţii şi tonicităţii tenului. 

Aloe Propolis Creme crema cu propolis de la Forever
Cine altcineva decât Forever Living Products ar fi putut realiza un produs atât de hidratant, atât de original, precum Aloe Propolis Creme?

Din experienţa conferită de poziţia de lider mondial în Aloe vera şi produse apicole a rezultat Aloe Propolis Creme, unul dintre cele mai cunoscute produse ale noastre de îngrijire a pielii.

Excelent produs hidratant şi de refacere, Aloe Propolis Creme este o combinaţie a gelului stabilizat de Aloe vera cu propolis şi alte ingrediente recunoscute pentru contribuţia lor la menţinerea sănătăţii pielii.

Muşeţelul, una dintre cele mai cunoscute plante utilizate la îngrijirea pielii, se află, de asemenea, în acest produs.  Vitaminele A şi E, recunoscute pentru efectul de hidratarerefacere cutanată, completează formula. 
Aloe Propolis Creme menţine sănătatea pielii, tonicitatea şi textura sa adecvată!

Aloe Propolis Creme crema cu propolis de la Forever

Preţ Depozit – 12,57 Euro
Preţ NDP – 15,26 Euro
PRV – 17,95 EuroNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu