luni, 1 octombrie 2012

Shake pentru slabit Forever LiteShake pentru slabit Forever Lite 

Shake pentru slabit Forever Lite


Este un aliment sub formă de pulbere cu gust plăcut, ce conţine proteine, vitamine, hidraţi de carbon, substanţe minerale şi alte elemente importante, fiind produs cu 2 gusturi diferite: vanilie sau ciocolată. Preparat cu lapte degresat, iaurt, apă, suc natural, asigură necesarul zilnic de substanţe nutritive.
Componente principale: vitamina A, B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, B-9, B-12, C, D, E, K, calciu, magneziu, fier, fosfor, potasiu, iod, zinc, seleniu, crom, mangan, molibden, fructoză, proteine, 17 aminoacizi, bromelaină, inositol, pectină din fructe.
Mod de utilizare: praful se mixează cu 1-3 dL lichid (lapte degresat, suc natural, iaurt, apă).
Pentru slăbire: îl recomandăm o dată (slăbire lentă) sau de 2 ori pe zi (slăbire rapidă) în locul meselor principale. Se recomandă o a treia masă normală, dar săracă în calorii. În felul acesta, putem slăbi fără riscul îmbolnăvirii, fără a pierde din masa musculară. Metabolismul se reechilibrează şi depozitele adipoase inutile se consumă.

Forever Lite

Se recomandă în sportul de performanţă, mărirea masei musculare: cu 20 de minute înainte şi după antrenament câte o doză de shake.
Pentru suplinirea alimentaţiei: pe post de desert după fiecare masă (1 măsură = 25 g).
Mai poate fi utilizat în boli pulmonare cronice, afecţiuni hepatice cronice.

Preţ Depozit – 17,47 Euro
Preţ NDP – 21,21 Euro
PRV – 24,95 EuroNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu