sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Acidul Hialuronic HA in forma de tablete Forever Active HA fara injectiI esteticeAcidul Hialuronic Ha in forma de tablete Forever Active HA fara injectii estetice!Acidul hialuronic (AH) este o proteină specifică pe care organismul uman o produce  pentru a lubrifia şi proteja articulaţiile şi  muşchii, dar şi pentru a asigura un nivel  optim de hidratare cutanată. 
Pe măsura  trecerii anilor, organismul uman produce din  ce în ce mai puţin AH.  Din acest motiv,  odată cu înaintarea în vârstă,  articulaţiile nu  vor mai  beneficia de lubrifierea necesară, iar  pielea va căpăta un aspect aspru şi uscat. 


Acidul Hialuronic HA in forma de tablete sau injectie?!

Până  de curând, AH trebuia administrat injectabil,  deoarece în stare naturală nu se absoarbe pe  cale digestivă. În prezent, graţie tehnologiei ® Injuv , AH devine posibil de administrat pe  cale orală. 

Pe de altă parte, pentru buna  funcţionare a articulaţiilor, chinezii folosesc  de secole ghimbirul şi şofranul.
Oricum despre aceast acid trebuie mentionat oriunde este introdus in organism in doze mari este absorbat si refolosit si in alte parti. De exemplu facial: o parte  absoarbe intregul organism, dar este eficient orice implementare faciala.

Cine este impotriva oricarui interventii, lor le este bine venit in forma de capsule gelatinoase: Forever Active HA si prin introducerea in mod natural din hrana prin cartilaje si articulatii de origine animala, soia si radacionoase.
Sa nu uitam o dieta armonioasa ajuta sa avem o viata mai prosperea si sanatoasa.
Insa anumite elemente,  substante dupa o anumita varsta nu sunt :
  • absorbite
  • sintetizate
de catre organism (peste 45 de ani la femei Calciu, productia Acidului Hialuron peste 40 de ani incepe sa scade).

Ulei de ghimbir si sofran pentru articulatii

Acidul hialuronic cu masă moleculară mică, uleiul de ghimbir şi şofranul prezente în Forever Active HA vor face ca articulaţiile dvs. să funcţioneze „ca unse”! 
Se spune ca sofranul este nu numai un condiment scump ( 1 gram de sofram = 4 euro) dar si este un condiment care face fericit omul.Grecii şi arabii foloseau şofranul ca afrodiziac pentru că are proprietăţi asemănătoare hormonilor.Sa nu uitam de proprietatile ei antiinflamatorii. 
Un stuidiu, realizat in Italia, a aratat ca pacientii cu osteoartrita sau dureri articulare, care au facut tratament cu extract de sofran si-au redus  discomfrortul cauzat de dureri cu 58%.


Substantele din ghimbir stimuleaza circulatia sangelui astfel reinvigoreaza, are un rol antioxidant, contriubuie in regenerarea pielii!stimuleaza metabolismul!Forever Active HA

Forever Active HA este o formulă unică ce furnizează acid hialuronic cu masă moleculară mică, cu proprietăţi hidratante şi lubrifiante, plus ulei de ghimbir şi şofran. Datorită acestei formule, Forever Active HA este unul dintre cele mai performante suplimente alimentare de pe piaţă, destinat lubrifierii articulaţiilor şi hidratării pielii.


Alimente care contin acid hialuronic

Acidul hialuronic este prezent in anumite alimente sau prouse alimentare, consumand acestea organismul poate stimula organismul sa produca acid hialuron suplimentar.
Soia contine proteine numite izoflavone care imita estrogenul si incurajeaza productia adic HA(dupa menopauza si aceasat subtatnta se proidce mai putin de catre organism).
Legumele radacinoase care contin amidon stimuleaza productia de acid hialuronis in organism, totatadata etse dovedit ca persoanale care consuma dadacinoase traiesc mai mult su nu sunt afectati de  cancer , diabet sau Alzheimer.
Cartilaje si articulatii de origina animala contin cantitati mari de acid hialuron, sa consumama acestea ca sa introducem prin hrana acest acid.

Nu uitati sa aveti o dieta echilibrata iar cu suplimente doar sa ajutati carentele cauazate de 

  • varsta:
  • tanar in crestere
  • in varsta cu lipsuri
  • situatii extraordinare:
  • gravidele, bolile cronice sau acute, carente de vitamine/minerale...)
Forever Active HA.
60 capsule gelatinoasePreţ Depozit – 21,66 Euro
Preţ NDP – 26,31 Euro

0765 24 68 78
Distribuitor autorizat
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu