duminică, 9 decembrie 2012

Premiu Nobel pentru Acid Nitric, L-Arginina, Argi plus forever

Premiu Nobel pentru Acid Nitric, L-Arginina, Argi plus foreverPremiu Nobel pentru Acid Nitric

L-arginina este transformată, în corpul nostru, în oxid nitric – cea mai cercetată moleculă din istoria modernă a lumii ştiinţifice, supranumit şi „molecula miracol”. Pentru descoperirea rolului esenţial al oxidului nitric în buna funcţionare a sistemului cardiovascular, Dr. Ferid Murad a fost recompensat, în 1998, cu Premiul Nobel în Medicină. Pe baza acestei descoperiri, Forever Living Products a lansat Forever Argi+. Calitatea de excepţie a produsului l-a determinat pe Dr. Ferid Murad să afirme că este cel mai bun supliment cu arginină de pe piaţă.

 

L-Arginina, Argi plus

Despre beneficiile produsului Forever Argi+ am vorbit de nenumărate ori de-a lungul anului trecut, atât  în revista noastră lunară, cât şi la evenimentele companiei. Nu este de mirare că cererea pentru acest produs este din ce în ce mai mare, printre oameni obişnuiţi, ca mine şi ca tine, dar şi printre sportivii de performanţă.

Faci sport în mod regulat? 

Argi+ te ajută să limitezi „distrugerea” muşchilor, susţinându-i cu aport corespunzător de aminoacizi. În plus, domnul profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi ne dezvăluie că „L-arginina contribuie şi la irigarea mai bună a muşchilor, datorită efectului vasodilatator, ceea ce se traduce prin sporirea capacităţii de efort, în special aerobic.” Iată doar câteva motive în plus să porneşti cu dreptul în acest an, să-ţi măreşti lista de consumatori şi parteneri şi să-ţi duci afacerea Forever la următorul nivel de performanţă. 0765 24 68 78
Distribuitor autorizat forever living
http://aloe-vera-sanate.blogspot.com/p/contact-comanda.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu