duminică, 20 ianuarie 2013

Aloe vera planta aloe vera gelly gel forever living products

Aloe vera planta aloe vera gelly gel forever living products

De-a lungul istoriei, numeroase civilizaţii au folosit Aloe vera datorită binefacerilor pe care această plantă le-a adus în folosul sănătăţii. Gelul de Aloe vera conţine peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Varietatea cea mai bogată din punct de vedere nutritiv este Aloe barbadensis Miller, singura care se regăseşte în produsele noastre. 

Procedeul brevetat, prin care obţinem forma stabilizată a gelului de aloe - Gelul Stabilizat de Aloe Vera - ne permite să oferim consumatorilor toate calităţile plantei, aşa cum le regăsim în stare naturală. Forever Living Products şi companiile afiliate sunt lideri mondiali în Aloe vera, fiind, de asemenea, binecunoscuţi şi pentru calitatea exemplară a produselor apicole. 

Fondată în anul 1978, compania Forever Living Products are în prezent vânzări de peste 2,5 miliarde de dolari şi derulează afaceri în peste 140 de ţări din întreaga lume. Rex Maughan, în calitate de 
CEO, coordonează activitatea globală a companiei de la sediul central din Scottsdale, Arizona.

Produsele noastre pe bază de aloe au fost primele care au primit aprobarea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera. 


Protecţie a Animalelor şi, drept urmare, produsele noastre nu sunt testate pe animale.
 
Bucuraţi-vă de binefacerile oferite de Aloe vera în cele patru variante de gel proaspăt, stabilizat: 

Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul proaspăt din frunza de
Aloe vera, ce constituie un supliment inegalabil al unei diete sănătoase. 
Consumaţi zilnic una dintre aceste băuturi nutritive pentru a îmbunătăţi digestia şi absorbţia substanţelor nutritive, pentru 
a spori cantităţile de vitamine, minerale şi aminoacizi prezente în dieta dumneavoastră şi pentru a vă bucura de un stil de viaţă sănătos.

0765 24 68 78
Distribuitor autorizat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu