marți, 8 ianuarie 2013

Forever Ginkgo Plus ginkgo ciuperci reishi schizandra fo-ti

Forever Ginkgo Plus ginkgo ciuperci  reishi schizandra fo-ti


Întreţineţi-vă creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul “tonic al creierului”, ale cărui proprietăţi sunt cunoscute de peste cinci milenii!
Forever Ginkgo Plus este o combinaţie unică de patru plante originare din China.
Extractului din frunze de Ginkgo biloba, ingredientul principal, i-au fost asociate trei alte renumite ingrediente vegetale: 
 1. Ginkgo
 2. Ganoderma din ciuperci Reishi, 
 3. fructe de Schizandra şi 
 4. Remediul Fo-ti.


60 tablete
Zilnic 1 tableta

Preţ Depozit – 19,95 Euro
Preţ NDP – 24,23 Euro
Ginkgo istoria si proprietatile arborelui 

Se cunoaşte faptul că Ginkgo este cea mai veche specie de arbori care a supravieţuit. Acest arbore trăieşte incredibil de mult (chiar peste 1.000 de ani) şi este extrem de rezistent faţă de ciuperci şi insecte. Ginkgo biloba este unul dintre cele mai cunoscute suplimente alimentare în Europa şi America de Nord.
Extractul din frunze de ginkgo conţine flavonoide şi terpenoide care cresc rezistenţa capilarelor, având şi proprietăţi antioxidante.

Efectele plantei ginkgo:

S-a dovedit că ginkgo îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală, ceea ce îl face un remarcabil “tonic
al creierului”.
 • Creşte afluxul de sânge către creier
 • Favorizează circulaţia sângelui
 • Creşte energia organismului
 • Conţine ingrediente vegetale cu efect tonic care acţionează în sinergie cu binefacerile oferite de ginkgo
 • Raportul frunze/extract este de 50:1

Magia frunzelor ginkgo care traiesc 1.000 de ani si rezista bombei atomice

 •  Frunzele de ginkgo nu sunt atacate de insecte sau boli fungice?
 • Ginkgo este unul dintre arborii cu cea mai mare capacitate de depoluare a aerului? Noxele concentrate în frunze sunt trimise toamna prin trunchi şi rădăcini în sol, unde sunt metabolizate şi inactivate de către microflora şi microfauna edafică. 
 • Cea mai mare concentraţie de flavonoide şi terpenoide este înregistrată toamna, când frunzele se îngălbenesc şi de aceea se indică recoltarea şi procesarea lor în acest stadiu în care se atinge maximul de substanţe biologic active, dar din frunze au fost eliminate şi toxinele acumulate de-a lungul anului.
 • În Bruxelles, multe bulevarde sunt străjuite dearbori de Ginkgo biloba, tocmai datorită efectului lor depoluant, dar şi decorativ?
 • Arborele de ginkgo poate să trăiască peste 1.000 de ani, în Asia fiind cultivat mai ales în jurul pagodelor, de unde şi supranumele de „arborele pagodelor”?
 •  Când în anul 1945, în Japonia, deasupra Hiroshimei, a fost detonată bomba atomică, singurii supravieţuitori din zona epicentrului exploziei (aprox. 900 m) au fost şase arbori de Ginkgo biloba care, un an mai târziu, au înmugurit din nou şi trăiesc şi în ziua de azi, fără să fi suferit modificări genetice?
 • Seminţele sale constituie şi astăzi o delicatesă în Orient, din ele preparându-se masa tradiţională de Anul Nou Chinezesc?
Este îmbogăţit cu extracte valoroase de reishi, schisandra şi Polygonum multiflorum care, alături de ginkgo, au un efect sinergic, sporind eficienţa produsului.

Reishi Ganoderma lucidum

Reishi (Ganoderma lucidum) – este una dintre celebrele ciuperci medicinale asiatice, cunoscute de foarte multă vreme, cu efecte antioxidante puternice, dar şi cu acţiune de scădere a riscului de
apariţie a unor forme de cancer.


Schisandra 

Schisandra – remediu de origine indoasiatică ce a trecut, la rândul lui, proba timpului. Are efect sedativ (de calmare a sistemului nervos) şi de stimulare a sistemului imunitar.

Polygonum multiflorum 

– plantă medicinală cu rol important în reglarea echilibrului hormonal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu