vineri, 8 februarie 2013

Celulita Metode anticelulita Circualtia limfatica Cum sa scap de celulita!?

Celulita Metode anticelulita Circualtia limfatica 

90% dintre femei luptă cu aspectul inestetic al pielii, numit „coajă de portocală”. 

Celulita nu are nicio legătură cu numărul kilogramelor, ci cu alimentaţia.

Inflamaţie la nivelul ţesutului conjunctiv, cauzată de toxinele pe care organismul nu reuşeşte să le elimine, celulita dă mari bătăi de cap.

Circulaţia limfatică defectuoasă, cauzată de lipsa exerciţiului fizic sau de retenţia de lichid, poate duce la acumularea de reziduuri sub piele. 

Acesta este şi motivul pentru care multe femei, deşi nu au probleme cu greutatea, au celulită. 
Zonele cele mai afectate sunt şoldurile, fesele, coapsele, abdomenul şi braţele.

Pe lângă faptul că este incredibil de inestetică, celulita este primul semnal de alarmă pe care corpul ni-l dă în vederea schimbării alimentaţiei şi stilului de viaţă.
Iată de ce, pentru a combate celulita, trebuie să ţinem cont de anumite reguli importante, dintre care amintim renunţarea la grăsimi, la zahăr şi sare în exces, la alcool şi tutun
(nicotina are efect vasoconstrictor asupra capilarelor, diminuând circulaţia şi drenajul limfatic de la nivelul pielii).

CUM SĂ COMBAŢ CELULITA?

 1. Fibrele alimentare impotriva celulitei. Ai grijă să nu-ţi lipsească din dieta zilnică. Le găseşti în fructe şi legume proaspete. Multe dintre ele conţin peste 80% apă, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor.
 2. Vitaminele B2 şi B7 impotriva celulitei, cunoscute şi sub numele de riboflavină şi biotină, contribuie la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase şi a pielii.
 3. Vitamina C impotriva pielii de portocala, numită şi „cea mai importantă vitamină a frumuseţii”, ajută la refacerea deficitului de substanţe nutritive necesare sănătăţii pielii, precum şi la sinteza colagenului.
 4. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi este esenţială pentru sănătatea pielii.
 5. Potasiul ajută la eliminarea excesului de apă din organism.
 6. Magneziul contribuie la sinteza normală a proteinelor, precum şi la metabolismul energetic normal
 7. Iodul stimulează metabolismului.
 8. Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraţilor
 9. Proteinele sunt foarte importante pentru tonifierea muşchilor şi consolidează structurile de susţinere ale ţesutului conjunctiv. Retenţia de lichide este una dintre problemele ce cauzează celulita. Iar proteinele, datorită conţinutului de albumină, ajută la absorbţia fluidului în exces.
 10. Iedera se foloseşte frecvent în tratamentul anticelulitic, deoarece are proprietăţi curative, antiseptice şi antiiritante, ajutând totodată la eliminarea apei din ţesuturi.
 11. Ardeiul iute restabileşte circulaţia la nivelul vaselor sangvine din ţesutul adipos subcutanat şi combate eficient celulita.

  Este bine sa stii daca vrei sa lupti cu celulita

  • Nu uita de cei doi litri de apă pe care trebuie să-i consumi zilnic. 
  • Ai grijă, însă, ca apa pe care o bei să nu aibă un conţinut mare de sodiu, deoarece acesta favorizează reţinerea ei în organism. 
  • De asemenea, şi alimentele bogate în sodiu trebuie consumate moderat.
   • Evită pe cât posibil sarea şi mezelurile şi consumă, în schimb, sparanghel, ţelină, dovlecel, ceapă, castravete, pepene galben sau roşu, cireşe, struguri, păpădie sau creson, pentru că aceste legume şi fructe conţin substanţe naturale care intensifică eliminarea renală.
   • Masează-ţi pielea cu o lufă. Periajul pielii ajută la înlăturarea celulelor moarte, stimulează circulaţia şi accelerează drenajul limfatic.
   • O alimentaţie sănătoasă şi un program  moderat de exerciţii fizice sunt întotdeauna binevenite.

   Aloe Body Toner crema anticelulita cu efect de incalzire si stimulare

   • Conţine produse special concepute pentru remodelarea siluetei, reducerea celulitei şi redarea fermităţii şi tonusului pielii.
   • Uleiul de scorţişoară şi extractul de ardei iute provoacă încălzirea straturilor profunde ale pielii, efectul fiind amplificat prin împachetarea cu folie.
   • Gelul de Aloe vera din compoziţia produselor acestui set hidratează pielea în profunzime.
   • Aloe Body Conditioning Creme contribuie la stimularea circulaţiei sangvine la nivel cutanat, precum şi la încetinirea proceselor de retenţie lichidiană şi depozitare de grăsimi.
   REMODELEAZĂ-ŢI CORPUL ÎN 5 PAŞI CU BODY TONER KIT DE LA FOREVER
   Pasul 1 CURĂŢARE
   • Aplică Aloe Bath Gelee pe lufa, masează uşor pielea şi bucură-te de o experienţă completă de curăţare, revitalizare, masaj şi relaxare.

   Pasul 2 MĂSURARE
   • Cu ajutorul unui centimetru şi al unui marker notează, pe piele, repere la nivelul zonelor ce urmează a fi împachetate (braţe, trunchi şi coapse).
   • Însumează cifrele respective şi reţine-le ca sumă iniţială.
   • La finalul procedurii vei efectua din nou măsurători, în aceleaşi zone, conform reperelor iniţiale, pentru a verifica eficacitatea procedurii.

   Pasul 3 APLICAREA ALOE BODY TONER
   • Efectul de încălzire locală este cu atât mai mare cu cât cantitatea de produs aplicată este mai mare. Iată de ce, la nivelul anumitor zone, grosimea stratului de cremă poate varia, în funcţie de necesităţi.
   • Aloe Body Toner se foloseşte doar pentru braţe, abdomen şi coapse.

   Pasul 4 ÎMPACHETAREA CU FOLIE
   • Folia se înfăşoară direct pe piele, pe zonele în care a fost aplicat Aloe Body Toner, fără a strânge.
   • Împachetarea ar trebui să dureze circa o oră, în poziţie relaxată, fără a dormi sau a face efort fizic.
   • După despachetare se efectuează măsurarea finală: suma finală se scade din cea iniţială, evidenţiindu-se, astfel, numărul centimetrilor pierduţi.
   • Surplusul de cremă se masează uşor, pentru a pătrunde în piele.
   • Este posibil ca procedura de împachetare să fie însoţită de o senzaţie accentuată de sete. Aceasta este normală, fiind cauzată de eliminarea apei prin transpiraţie. Se recomandă creşterea cantităţii de apă consumate, pentru accelerarea metabolismului şi a eliminării excesului de lichid şi a grăsimii.

   Pasul 5 APLICAREA ALOE BODY CONDITIONING CREME
   • Crema se aplică direct pe piele, pe suprafeţele ce nu au fost împachetate sau pe întregul corp, ca o cremă de întreţinere.
   • Aloe Body Conditioning Creme stimulează circulaţia, drenează excesul de lichide şi reduce ţesutul adipos.

   F O R 12 E V E R | România & Republica Moldova | ianuarie 2013 | 165

   Intrebare?
   sunati-ne
   0765 24 68 78
   Distribuitor autorizat

   Articole cu tema asemanatoare:

   Niciun comentariu:

   Trimiteți un comentariu