luni, 18 februarie 2013

Hipertensiunea arteriala si produsele forever un remediu natural, usturoi ulei de peste si ginkgoHipertensiunea arteriala si produsele forever un remediu natural, usturoi ulei de peste si ginkgo


Nu aştepta să înghiţi un pumn de medicamente. Un stil de viaţă sănătos te ajută să-ţi menţii tensiunea arterială în limite normale.

Hipertensiunea arteriala


Hipertensiunea arterială este cea mai răspândită boală cronică.
Este foarte cunoscut faptul că hipertensiunea este factor de risc
pentru o mulţime de alte probleme medicale, precum accidentul vascular cerebral, infarctul de miocard, afecţiuni ale vaselor sanguine, afectarea rinichilor, pierderea vederii şi alte complicaţii. 


În ciuda faptului că este o afecţiune medicală extrem de studiată
şi care se poate trata în cele mai bune condiţii, chiar şi în zilele noastre există foarte mulţi oameni care trăiesc cu această boală fără să fie diagnosticaţi şi mai există milioane de oameni cu hipertensiune care nu urmează un tratament adecvat. 

Valorile tensiunii arteriale variază de la un om la altul, în funcţie de activitatea fiecăruia. 

De 
exemplu, în timpul unei perioade de odihnă, inima nu este nevoită să facă prea mult efort, să pompeze rapid sângele. 


Însă atunci când faci efort fizic este nevoie de mai mult sânge care să aprovizioneze cu oxigen muşchii, astfel încât valoarea tensiunii arteriale creşte.


Ce este tensiunea arterială?

Tensiunea arterială este reglată printr-o serie de mecanisme nervoase şi hormonale şi poate înregistra variaţii importante în cursul unei zilei. 
Când suntem speriaţi sau îngrijoraţi, suprarenalele secretă un hormon numit adrenalină. 
Acest hormon forţează inima să bată mai repede şi mai puternic, astfel încât se produce creşterea tensiunii arteriale pentru a
asigura un aport suficient de sânge la nivel muscular.

Tensiunea arterială este mai mică la orele mici ale dimineţii (1.00-5.00 AM) şi creşte rapid în intervalul 6.00-8.00 AM, apoi rămâne aproximativ constantă în cursul zilei şi noaptea până la orele 11.00-12.00 PM.

Când exprimăm tensiunea arterială avem 2 numere: de exemplu 120 şi 80, sau 120/80. 

Numărul mai mare este valoarea sistolică şi semnifică tensiunea exercitată de sânge asupra vaselor când inima se contractă.

Numărul mai mic, numit valoare diastolică, reprezintă presiunea
sângelui în timpul perioadei de relaxare a inimii.

Valorile tensiunii arteriale se modifică o dată cu vârstă. Valorile normale la copii pot fi 70/50, iar la adulţi 130/90.

Când apare hipertensiunea?

Diagnosticul de hipertensiune arterială nu se stabileşte după o singură măsurare a valorilor tensiunii, cu excepţia cazurilor când valorile sunt foarte mari, de exemplu: 170-180/105- 110 (în repaus).
Pentru a confirma diagnosticul sunt necesare mai multe măsurători, într-un interval specific de timp. 
Se iau în considerare şi circumstanţele în cazul fiecărei măsurători. 

Se ştie că tensiunea arterială creşte din cauza stresului, după o ceaşcă de cafea sau după fumatul unei ţigări
Este interesant că valorile tensiunii arteriale măsurate de medic nu reflectă totdeauna valorile reale.
Aceasta este aşa numita “hipertensiune a halatului alb” şi apare din cauza prezenţei medicului.

Pacienţii cu valori tensionale cuprinse între 140/90 şi 160/100 trebuie să-şi măsoare tensiunea des pentru confirmarea diagnosticului.

Ce poţi face ca să previi complicaţiile hipertensiunii arteriale ?!

Prima măsură în tratarea hipertensiunii arteriale este schimbarea stilului de viaţă.
Şi remediile naturale pot ajuta la controlul tensiunii arteriale crescute, însă este important să discuţi în primul rând cu medicul tău despre această problemă pentru că, aşa cum spuneam, netratată, hipertensiunea arterială poate deteriora organele şi poate creşte riscul apariţiei altor probleme medicale.


Usturoiul poate avea efect benefic la pacienţii hipertensivi?


Cercetătorii au ajuns la concluzia că suplimentele cu pulbere de usturoi pot fi utilizate la pacienţii cu hipertensiune arterială uşoară, ajutând la normalizarea valorilor tensiunii.

Forever Garlic Thyme usturoi pentru tensiune

Forever Garlic Thyme este un produs care contine usturoi si ulei de cimbrisor, dar fara mirosul nmeplacdut al usturoiului. 
Totuşi, aceste suplimente trebuie folosite sub supravegherea unui medic şi nu substituie tratamentul medicamentos, atunci când medicul îl recomandă.


Rodia, mangostatul, antioxidantii din Pomesteen Power si hieprtensiuneaUn studiu publicat în 2004 în revista „Clinical Nutrition” a descoperit că sucul de rodie scade presiunea arterială? Pomesteen Power se dovedeşte a fi, încă o dată, un aliat de nădejde al sănătăţii tale.


Acizii grasi Omega 3 si hipertensiunea arterialaAcizii graşi Omega 3 ajută la relaxarea şi lărgirea pereţilor vasculari? Forever Arctic- Sea conţine acizi graşi nesaturaţi benefici sănătăţii, care reduc nivelul colesterolului şi, astfel, scad riscul de infarct miocardic.

Forever Ginkgo Plus o circulatie si dilatare a vaselor sanguine mai buna

Ginkgo biloba conţine un complex de substanţe cu efecte recunoscute pentru calităţile excepţionale de activare a circulaţiei şi dilatării vaselor sangvine? 
Forever Ginkgo Plus conţine flavonoide şi terpenoide care cresc rezistenţa capilarelor şi favorizează circulaţia, având şi proprietăţi
antioxidante.

Minerale pentru reducerea presiunii arteriale

Un cocteil de minerale, alături de o dietă săracă în sare,\ contribuie la reducerea presiunii arteriale? Nature-Min este o cale excelentă de a furniza organismului mineralele şi microorganismele de care are nevoie pentru un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.


Intrebare?
sunati-ne
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu