miercuri, 20 februarie 2013

Infrumusetare de primavara.O piele noua de primavara ! Cum sa ma innoiesc primavara ?!

Infrumusetare de primavara.O piele noua de primavara ! Cum sa ma innoiesc primavara ?!

Pe măsură ce ziua se face mai lungă şi temperaturile încep să urce, exilăm puloverele şi ghetele în garderobă.
Unul dintre motivele pentru care iubim primăvara este şi faptul că scăpăm de povara hainelor groase. 
Şi, cu cât îmbrăcămintea devine mai subţire, ne expunem epiderma din ce în ce mai mult. 
Iată, aşadar, ce ar trebui să ştii pentru a avea o piele de admirat.


Anotimpul rece si pielea uscata

 • Pe durata anotimpului rece, pielea noastră devine uscată şi lipsită de supleţe. 
 • Încălzirea din apartamente şi faptul că iarna stăm mai mult în casă, precum şi clima dură, temperaturile scăzute şi vântul sunt factori care ne agresează pielea din noiembrie până în martie. 
 • La fel cum natura renaşte primăvara, şi pielea noastră are nevoie de un tratament care s-o revigoreze după lunga perioadă de hibernare sub jeansi şi pulovere groase. 
 • Forever Living Products îţi propune un program de frumuseţe pentru a te ajuta să-i redai tonusul.


Scapă de celulele moarte cu un scrub delicat Aloe vera Scrub

 • Primul tău obiectiv: scapă de celulele moarte. Acest proces îţi va pregăti pielea pentru hidratare. 
 • Foloseşte Forever Aloe Scrub pentru corp.Datorită compoziţiei sale pe bază de Aloe vera şi jojoba, facilitează restabileşte echilibrul precar al pielii şi protejează epiderma de acţiunea agresivă a exfoliantelor sintetice.
 • Pentru ten, foloseşte R3 Factor care, datorită alfa-hidroxi acizilor pe care îi conţine, elimină celulele moarte de la suprafaţa pielii prin dizolvarea substanţei intercelulare. 
 • În douăzeci şi opt de zile procesul de reînnoire celulară va da la iveală un ten mai sănătos, mai tânăr, mai frumos.Evită băile fierbinţi


 • Poate fi tentant să te scufunzi într-o cadă care abureşte când afară temperaturile au scăzut sub 0° C, dar o astfel de baie îţi poate usca pielea şi mai mult. 
 • Optează pentru un duş cald - nu fierbinte - şi foloseşte Aloe Bath Gelée, datorită acţiunii sale hidratante şi delicate. Foloseşte concomitent o lufă.  Te va ajuta să îndepărtezi celulele moarte. 
 • Apoi usucă-ţi corpul prin tamponare (nu prin ştergere) cu un prosop moale şi nu uita să aplici Aloe Lotion după fiecare duş.

Hidratează, hidratează, hidratează pielea cu Aloe vera

 • Pentru a face ca pielea să redevină fină şi să aibă acea strălucire naturală trebuie să foloseşti o emulsie hidratantă după fiecare duş. 
 • Aerul uscat al iernii şi cel încălzit din case au avut câteva luni ladispoziţie să-ţi deterioreze epiderma. Foloseşte Aloe Lotion zilnic. Datorită conţinutului său de Aloe vera, vitamina E şi ulei de jojoba, asigură o hidratare de lungă durată şi restabileşte echilibrul precar al pielii supuse intemperiilor. 
 • Acordă mai multă atenţie mâinilor, coatelor şi genunchilor, întrucât în aceste zone pielea are cel mai mult de suferit.

Pregăteşte pielea pentru soare

 • Dacă plănuieşti să stai pe-afară odată ce vremea începe să se încălzească (şi cine nu vrea asta?), asigură-te că pielea ta este pregătită pentru reîntâlnirea cu razele soarelui. 
 • Foloseşte Aloe Sunscreen întâi la nivelul feţei şi apoi, pe măsură ce hainele devin mai subţiri, pe braţe şi decolteu. În felul acesta te pui la adăpost de efectele negative ale radiaţiilor solare.

Reflectează şi evaluează

 • Primăvara este un anotimp plin de inspiraţie, aşa că profită de această oportunitate şi întoarce-te spre tine însăţi cu sinceritate.
 • Acum poţi începe să reflectezi asupra succeselor tale, să-ţi reevaluezi punctele tari şi să le identifici pe cele slabe, astfel încât să aduci îmbunătăţiri acolo unde este nevoie. 
 • Scrie un plan de acţiune şi răsplăteşte-ţi progresele în fiecare zi.

Acum, că am învăţat cum să îndepărtăm efectele negative ale iernii, să nu uităm că zilele de început de primăvară reprezintă mai mult decât renaşterea şi celebrarea naturii. 

Ele înseamnă şi celebrarea dragostei şi a femeii. Să ni-i amintim pe cei dragi de Dragobete, 1 şi 8 Martie. 

Fiecare zi este potrivită pentru a arăta celor de lângă noi că îi iubim, dar aceste momente sunt chiar mai speciale şi reprezintă cel mai bun prilej de a dărui din suflet cadouri care ştim că aduc bucuria celor dragi. 

Îţi prezentăm mai jos câteva sugestii de cadouri care, alături de un buchet de ghiocei, vor încălzi sufletul persoanelor speciale din viaţa ta.

Sonya Skin Care Collection – Un cadou rafinat

Sonya Skin Care Collection – Un cadou rafinat, pentru o
femeie rafinată. Poate reprezenta cadoul ideal pentru doamnele
sofisticate, care apelează la ritualul de înfrumuseţare ca la un lux
binemeritat.

Eye Shadow Trios & 25th Edition for Women

Eye Shadow Trios & 25th Edition for Women – Cum altfel poţi
exprima mai bine cât de mult ţii la cineva decât oferindu-i o simfonie de culori şi miresme care să-i pună frumuseţea în valoare?

Aloe Scrub, Marine Mask & Moisturizing Lotion

pentru mamele şi soţiile care au atât de multă grijă de noi. Este modul ideal de a dovedi şi noi grija pe care le-o purtăm, de a le sărbători frumuseţea şi de a le mulţumi că există.

Sonya Pallete cosmetice decorative, machiaje

 • Sonya Pallete – Darul pe care orice femeie îl apreciază, indiferent de vârstă şi statut. Sonya Pallete conţine tot ce este nevoie pentru un machiaj reuşit, este extrem de utilă şi uşor de folosit. 
 • Iată motivele pentru care nu poţi da greş cu un asemenea dar.

Gentleman's Pride & 25th Edition for Men

 • Gentleman's Pride & 25th Edition for Men – Poate că martie este luna femeilor, dar de Dragobete şi bărbaţii sunt răsfăţaţi. 
 • Şi cum îi poţi răsfăţa mai frumos decât oferindu-le un parfum proaspăt, de-a pururi masculin şi un after-shave care calmează şi hidratează pielea?
Să aveţi o primăvară minunată!

România & Rep. Moldova februarie 2008 , Nr. 106

Articole cu tema asemanatoare:


Ziua femeii Cadou de ziua femeii Cadou forever

Intrebare?
sunati-ne

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu