joi, 21 februarie 2013

Multivitamine naturale pentru copii Forever Kids Multivitamins cu fitonutrienti

Multivitamine naturale pentru copii Forever Kids Multivitamins cu fitonutrienti


Ca majoritatea adultilor, si copiii au nevoie de substantele nutritive care le ajutã organismul sã functioneze normal; dar nu întotdeauna este usor sã ne asiguram ca, copii îl iau din alimentatie toate substantele de care au nevoie, mai ales cã fructele si legumele nu se gãsesc pe  lista lor de preferinte. În plus, majoritatea copilasilor sunt mofturosi când vine vorba de mâncaresi nici nu vor sã audã de anumite alimente.

Acum esti, probabil, mai linistitã în ceea ce priveste alimentatia celui mic. Mai ales cã a venit vacanta, merge la bunici si adio fastfood!!!!

În aceastã perioadã problema o reprezintã soarele si micile rãni cu care se întoarce de la joacã. Pe lângã Bits`n Peach(bautura gustoasa cu aloe vera pentru copii), Pomesteen si Bee Honey, dã-i bunicii si Forever First.

Aloe Sunscreen. Instruieste-o sã aplice crema cu ecran solar înainte ca micuþul sã iasã la joacã, sã-i punã o sepcutã pe cap si sã nu-ti facã griji din punctul de vedere al arsurilor.

Trusa de prim ajutor al copilasului tau

Cât despre „dovezile de bunã purtare”, bunica trebuie sã stie cã Aloe First este ideal în trusa de prim-ajutor. Fie cã nepotelul se loveste sau face vreo iritatie, Aloe First îl ajutã sã se reîntoarcã la joacã imediat.

Pentru a-i asigura celui mai tânãr membru al familiei o alimentatie completã, care sã-i dea energia atât de necesarã pentru joacã, suplimenteazã-i dieta cu Forever Kids: patru tablete pe zi, dacã juniorul a trecut de patru ani, si douã tablete, zilnic, dacã are între doi si patru ani. Vitaminele Kids suplimenteazã cu succes si dieta adulþilor. 
Dar nu lua din tabletele prichidelului. Cumpãrã un Kids numai pentru tine si vei avea aceeasi energie ca un copil.


De ce sa iau Forever Kids? 

Iatã numai câteva motive:

  • Forever Kids conþine toate vitaminele si mineralele esentiale în dezvoltarea copilului tãu. 
  • varzã, rosii, spanac, morcovidacã cel mic nu vrea sã audã de astfel de legume, poþi sta linistitã, pentru cã Forever Kids le contine.


Încercã totusi sã-l înveti sã mãnânce tot, fãrã mofturi. Numai asa va creste sãnãtos si voinic.

  • vitamina A contribuie la procesul de crestere, ajutã la mentinerea unei pieli sãnãtoase si a unei priviri de vultur.
  • vitamina B6 ajutã la oxigenarea întregului organism.
  • vitamina B12 stimuleazã productia de celule rosii (hematii) în organism si pãstreazã sistemul nervos sãnãtos.
  • vitamina C ajutã la întãrirea sistemului imunitar pe parcursul cresterii prichindelului.
  • vitamina D este esentialã pentru sãnãtatea sistemului osos.
  • zincul este considerat unul dintre cele mai importante oligoelemente, datoritã implicãrii sale în mecanismele de construcþie si producþie celularã
Articole cu tema asemanatoare:


Intrebare?
sunati-ne

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu