luni, 25 martie 2013

Forever Vitolize Men Vitolize pentru barbati peste 50 de ani

Forever Vitolize Men Vitolize pentru barbati peste 50 de ani


Vitolize Men Vitolize pentru barbati de la Forever

Pe măsură ce îmbătrânesc, bărbaţii încep să se confrunte cu probleme ale tractului urinar, cu reducerea libidoului, stări generale dezechilibrate, rezistenţă scăzută. 
Forever Living vine în ajutorul celor care au întâlnit asemenea probleme cu Vitolize Men. 
Beneficiile amestecului brevetat de saw palmetto (palmier pitic), pygeum (prun african) şi seminţe de dovleac ar fi greu de adus în organism numai prin dieta de zi cu zi. 
În plus, această formulă aduce şi avantajele nete ale antioxidanților şi nutrienţilor din formula sa.


Vitolize Men:  
  1. Ajută la menținerea sănătății prostatei
  2. Contribuie la funcționarea normală a sistemului urinar
  3. Asigură protecție împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi
  4. Conține, în doza zilnică recomandată, o cantitate de polifenoli (antioxidanți naturali) echivalentă cu cea dintr-un fruct de rodieVitolize Men Conţine:Rodie: 

ajută la normalizarea nivelului PSA (antigenul specific prostatic) și contribuie la menținerea unui nivel normal al presiunii sanguine şi al colesterolului.
Licopen:  este un antioxidant puternic, cu rol important în menținerea sănătății prostatei. 


Quercetină: în combinație cu alți antioxidanți, precum vitamina C, care ajută la buna funcționare a sistemului imunitar.Vitamina C: contribuie la reducerea oboselii și extenuării și la normalizarea funcției imunitare.


Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.Vitamina D: contribuie la menținerea sănătății sistemului osos. 


Zinccontribuie la menținerea fertilității și a bunei funcționări a sistemului reproducător.Seleni: contribuie la spermatogeneza normală și ajută la menținerea sănătății prostatei.


Palmier pitic (saw palmeto) 

se bucură de un conţinut de acizi graşi, steroli , polizaharide.  Cercetările au demonstrat  faptul că extractul de palmier pitic ipoate nhiba enzima 5-alfa-reductaza care ctransformă testosteronul la dihidrotestosteron un hormon steroid care este responsabil de . creşterea în volum a prostatei dar şi de căderea părului

Pygeum Africanum: 

Extractul de scoarţă de Pygeum africanum acţioneazp benefic asupra funcţionării prostatei influenţând secreţiile acesteia , asupra  fertilitatii masculine prin imbunatatirea calităţii lichidului seminal ..
Preluat de pe: https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=VitolizeMEN


Disponibil si in limba Maghiara.
Magyar nyelvu termekbemutato film!


Produsul pentru femei Vitolize Women:

http://aloe-vera-sanate.blogspot.ro/2013/03/forever-vitolize-women-vitolize-pentru.html


Intrebare?
sunati-ne

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu