marți, 12 martie 2013

Trucuri de primavara pentru par si piele cu produse forever

Trucuri de primavara pentru par si piele cu produse forever"Am trecut deja de jumătatea lunii februarie, iar primăvara este doar la un pas distanţă. Acum este momentul potrivit pentru a renunţa la regimul de îngrijire specific anotimpului rece.


Ştim cu toţii că iarna tenul este agresat de ger şi temperaturi scăzute, iar părul are de suferit din cauza faptului că este ascuns sub căciuli care nu-i permit să respire. 
Acesta este motivul pentru care primăvara avem nevoie ca de aer de un regim revitalizant pentru ten şi păr, regim de îngrijire care, în final, ne va revitaliza şi sufletul, ajutându-ne să întâmpinăm noul anotimp cu mai multă energie.

Ultra Hidratare cu Samponul Sonya

Sonya Hydrate Shampoo este perfect pentru a începe regimul de îngrijire a
podoabei tale capilare. 
  • Formula sa pe bază de Aloe vera şi lăptişor de matcă ajută la refacerea nivelului optim de hidratare a firului de păr şi la echilibrarea pH-ului scalpului. 
  • Totodată, lăptişorul de matcă este bogat în antioxidanţi care neutralizează radicalii liberi şi ajută la refacerea părului deteriorat. 
  • În plus, pantenolul, un derivat al vitaminei B5, reduce aspectul de vârfuri despicate şi conferă strălucire. Continuă regimul de îngrijire a părului cu
  • Sonya Hydrate Conditioner, ideal pentru părul fragilizat de iarnă. 
Părul tăuva fi, cât ai spune Sonya, mai strălucitor, mai fin şi mai uşor de coafat. Ce alt mod mai plăcut de a întâmpina primăvara ai putea găsi?


Ultra-sfat: Dacă, pe lângă fragilitate, părul tău este lipsit de volum, alternează gama Sonya pentru hidratare cu cea pentru volum.


Floarea tineretii

După o iarnă grea, tenul tău este însetat şi are mare nevoie de îngrijire specială. 


Aloe Fleur de Jouvence este tratamentul complet de revitalizare, hidratare şi îngrijire a tenului. 
Tenul tău va fi mai proaspăt, mai tânăr şi mai strălucitor, totul datorită programului care
îţi va dezvălui floarea tinereţii – o floare cu care se va face primăvară!

Tradiţie: Înţelepciunea desprinsă din experienţa de veacuri şi principiil ştiinţifice ale dermatologiei moderne au
stat la baza conceperii acestui program, iar Forever Living Products nu a lăsat loc de compromis, investind substanţial în cercetare pentru realizarea acestor excelente produse.


Acum, poţi întâmpina primăvara ca o floare – proaspătă şi strălucitoare, dar nu uita: adevărata frumuseţe începe din interior, cu o dietă sănătoasă şi un regim de viaţă echilibrat, iar Forever Living Products îţi este alături cu suplimente alimentare de cea mai înaltă clasă."

F O R E 12 V E R | România & Republica Moldova | februarie 2013 | 166
Intrebare?
sunati-ne

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu