joi, 24 octombrie 2013

Imunitate imunoregulator imunostimulator probioticele si prebioticele

Ai grija de sintemul tau imunitar!Din cauza stilului de viaţă deficitar, dar şi pe fondul acţiunii factorilor din exterior, sistemul nostru imunitar slăbeşte în timp, lăsându-ne mult mai fragili şi mai expuşi bolilor. În plus, odată cu anotimpul răcoros şi ploios creşte şi frecvenţa maladiilor respiratorii, în special răcelile, gripele, virozele. 
De aceea este important în această perioadă să ne protejăm şi să ne întărim sistemul imunitar. Aflăm ce aliaţi avem la îndemână în acest demers de la domnul profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Ştiinţific al Institutului de Cercetări Alimentare.


Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecţii şi pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre echinacea este cunoscută şi pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală şi sindromul oboselii cronice.

Băştinaşii din America de Nord foloseau echinacea pentru a vindeca tot felul de infecţii, boli respiratorii şi răni, inclusiv muşcături de insecte şi şerpi otrăvitori. 

În secolul trecut, în Statele Unite erau vândute anual mai mult de o sută de tone de echinacea. Planta era considerată „cel mai bun purificator al sângelui“ şi era adminis- trată mai ales în cazurile de gripă, de infecţii respiratorii recidivante şi de infecţii reno- urinare, fiind prescrisă, în aceeaşi măsură,
adulţilor, bătrânilor şi copiilor. 

În prezent, în Germania sunt eliberate anual mai mult de 2 milioane de reţete în care este prescrisă această plantă.


Dintre toate remediile naturale pentru imunitate, echinacea s-a bucurat de cea mai mare atenţie, cercetările dovedindu-i eficacitatea împotriva bolilor respiratorii de sezon. 

Persoanele care folosesc echinacea au prezentat o rată a îmbolnăvirilor respiratorii mai scăzută cu aproximativ 50% faţă de restul populaţiei.

Domnul profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Ştiinţific al Institutului de Cercetări Alimentare ECHINACEEA pentru imunitate

 • Este recomandată şi persoanelor cu leziuni ale pielii.
 • Are efecte tonice.
 • Ajută la detoxifierea organismului, stimulând activitatea hepatobiliară.
 • Efectul de stimulare a capacităţii de apărare a organismului este potenţat de asocierea cu zinc şi vitamina C.
 • Are acţiune imunostimulatoare.
 • Are proprietăţi antiseptice, depurative, imunomodulatoare, antifebrile, antivirale şi antibacteriene. 
  Ajută la scurtarea perioadei de
  convalescenţă.   Aloe vera gel pentru imunitate


  • Conţine substanţe imunostimulatoare, imunomodulatoare. 
  • Stimulează detoxifierea, contribuind, astfel, la menţinerea sănătăţii sistemului imunitar, care devine mai puternic şi mai eficient. 
  • Este un supliment prebiotic. 
  • Acţionează sinergic cu suplimentele probiotice, devenind astfel un sinbiotic extrem de eficient în întărirea sistemului imunitar.

  Forever active probiotic

  • Sistemul nostru imunitar se regăseşte, în proporţie covârşitoare, la nivelul intestinelor. În acelaşi timp, sistemul digestiv este o poartă de intrare a germenilor patogeni în organism, odată cu alimentele sau lichidele ingerate.Parte dintre aceşti germeni sunt distruşi la trecerea prin bariera acidă din stomac, dar unii dintre ei ajung în intestin, unde dispun de mediul nutritiv şi temperatura optimă pentru a se multiplica şi pot produce îmbolnăvirea. 
  • Aici intră în acţiune probioticele, adică acele „bacterii bune” care împiedică multiplicarea şcolonizarea intestinului de către bacteriile rele (patogene), funcţionând ca un gardian al sănătăţii.
  • Acţionează sinergic cu Forever Aloe Vera Gel.

  Forever immublend cu ciperci si zinc

  Conţine un amestec brevetat de ingrediente imunostimulatoare:
  • lactoferină, 
  • ciuperci maitake 
  • şi shiitake, 
  • alături de vitaminele C şi D şi zinc, pentru un plus de energie.

  • Formula sa exclusivă se adresează tuturor aspectelor funcţiei imunitare, furnizând atât nutrienţi fundamentali necesari unui bun sistem imunitar, precum şi ingrediente naturale ce acţionează sinergic

   Cateva sfaturi pentru intarirea imunitatii

  1. Reduceţi cantitatea de zahăr, mai ales pe cel rafinat.
  Studiile arată că funcţionarea sistemului imunitar este compromisă timp de 5 ore chiar şi după ce a fost consumată o cantitate mică de zahăr, pentru că interferează cu absorbţia vitaminei C.
  2. Asiguraţi-vă un aport corespunzător de vitamina C.
  Este esenţială pentru buna funcţionare a sistemului imunitar şi ajută organismul să lupte împotriva răcelii şi gripei.
  3. Dormiţi suficient. Un organism odihnit este mai rezistent.
  4. Păstraţi-vă mereu mâinile curate. Chiar dacă nu aveţi întotdeauna apă şi săpun la îndemână, Forever Hand Sanitizer este uşor de purtat în geantă şi de folosit oriunde.
  5. Faceţi mişcare în mod regulat. Activitatea fizică moderată ajută la întărirea sistemului de apărare al organismului. De asemenea, sportul se recomandă şi pentru buna funcţionare a sistemului cardiovascular şi pentru reducerea stresului.
   • Comanda acum!
    0765 24 68 78
  Articole cu tema asemanatoare:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu