luni, 7 octombrie 2013

Sanatate zi de zi Imunitate puternica

Sanatate zi de zi

La fel cum se întâmplă în cazul construirii unei clădiri, şi în ceea ce priveşte atingerea şi menţinerea unei stări optime de sănătate totul porneşte de la o fundaţie solidă. 

Există, cu siguranţă, numeroase suplimente alimentare care pot susţine sănătatea diferitelor sisteme din organism, însă concentrarea asupra unor nutrienţi esenţiali poate avea efecte pozitive asupra fiecărei celule şi fiecărui ţesut din corp. 

Pornind de la această fundaţie putem construi un regim ţintit specific către problemele care ne interesează cel mai mult. 
Este esenţial, pentru o stare optimă de sănătate, să construim acea fundaţie solidă care să ne susţină întregul organism.


Mulţi medici şi oameni de ştiinţă au conştientizat faptul că sănătatea tractului gastro-intestinal este cheia sănătăţii şi stării de bine în general. 
La nivelul tractului gastro-intestinal are loc absorbţia
nutrienţilor din alimentele şi suplimentele pe care le consumăm şi tot acolo se găseşte cea mai importantă parte a sistemului nostru imunitar. 
Iată de ce este important să asigurăm integritatea, structura şi buna funcţionare a tractului gastro-intestinal, pentru ca fiecare celulă din corp să funcţioneze la parametri optimi.

 

Forever Aloe Vera Gel  prebiotic

Forever Aloe Vera Gel poate juca un rol esenţial în acest demers.
Aloe vera conţine peste 200 de compuşi benefici, iar efectele pozitive ale plantei sunt  numeroase – susţinerea tractului digestiv şi facilitarea, astfel, a absorbţiei nutrienţilor, inclusiv macronutrienţi precum proteinele.

Acesta este motivul pentru care Forever Aloe Vera Gel acţionează sinergic cu celelalte suplimente din gama Forever, dintre care amintim: Forever Daily, Forever Active Probiotic, Arctic-Sea şi Argi+
Prin contribuţia la menţinerea sănătăţii tractului digestiv, Aloe vera ajută la o mai bună absorbţie a nutrienţilor. 

Cercetări recente arată că, administrând nutrienţii împreună cu gelul de Aloe vera, biodisponibilitatea acestora creşte, în cazul vitaminei E de până la 3,7 ori.

Acesta este motivul pentru care consumul de Forever Aloe Vera Gel reprezintă fundaţia perfectă pentru o absorbţie sporită a nutrienţilor din Forever Daily , care ajută la furnizarea cantităţii optime de vitamine şi minerale ce ne lipsesc din dieta zilnică, din cauza felului în care ne hrănim. 
  • Chiar şi aceia dintre noi care au o alimentaţie corectă şi sănătoasă nu-şi asigură un aport adecvat de nutrienţi, aşa cum se întâmpla cu 20, 50 sau 100 de ani în urmă. 
  • Solul pe care sunt cultivate fructele şi legumele nu mai este atât de bogat în substanţe nutritive, ceea ce înseamnă că nici alimentele pe care le consumăm nu mai sunt astfel. 
  • Dacă adăugăm la toate acestea şi factorii de stres la care suntem supuşi zilnic, precum toxinele din mediul înconjurător, devine cu atât mai clar că trebuie să avem grijă să ne asigurăm aportul optim de vitamine şi minerale.  
  • The Journal of the American Medical Association, una dintre cele mai prestigioase publicaţii medicale din întreaga lume, a publicat studii care susţin consumul de suplimente de vitamine şi minerale în rândul populaţiei adulte.  
  • Motivul principal este că, din cauza stilului modern de viaţă, avem nevoie de aceste suplimente pentru a ne putea bucura de o stare optimă de sănătate. 
Şi nu uitaţi că, prin administrarea Forever Daily împreună cu Forever Aloe Vera Gel, biodisponibilitatea nutrienţilor creşte semnificativ.

Aloe vera acţionează, de asemenea, ca prebiotic, pregătind terenul pentru Forever Active Probiotic, care ajută la susţinerea biodisponibilităţii nutrienţilor şi la buna funcţionare a metabolismului. 

Probiotece pentru un intestin sanatos si imunitate puternica


Probioticele sunt acele bacterii benefice care susţin buna funcţionare a sistemului nostru imunitar şi starea generală de sănătate, precum şi 
utilizarea optimă a nutrienţilor din alimente.

Aşa cum se întâmplă şi cu vitaminele şi mineralele din hrană, stilul nostru de viaţă poate influenţa echilibrul fragil dintre bacteriile „bune” şi cele „rele” din corp. 

S-au efectuat numeroase cercetări de specialitate în ultimii ani despre beneficiile probioticelor.
Oamenii de ştiinţă şi practicienii au devenit din ce în ce mai conştienţi de rolul microbiotei şi impactul ei asupra sănătăţii
întregului organism. 
Dezechilibrul bacteriilor din tractul nostru digestiv nu ne afectează doar digestia şi absorbţia nutrienţilor, ci şi nivelul de energie, greutatea, sistemul imunitar şi multe altele. 
Forever Active Probiotic ajută la refacerea şi susţinerea florei intestinale benefice datorită celor şase tipuri de
bacterii pe care le conţine, înglobate într-un amestec brevetat.


 
La fel ca şi în cazul vitaminelor şi mineralelor care lipsesc, de cele mai multe ori, din dieta noastră modernă, cercetările indică faptul că nu consumăm o cantitate adecvată de acizi graşi esenţiali, extrem de importanţi pentru sănătatea creierului, a sistemelor nervos şi cardiovascular, precum şi a ochilor. 
Ne referim în special la acizii graşi esenţiali Omega-3, ce se găsesc în peştii de apă rece, dar şi în uleiul de calamar. 
 
Oamenii de ştiinţă au descoperit că proporţia ideală dintre acizii graşi Omega-6 şi Omega-3 se situează între 1:1 şi 1:4. Din cauza dietei actuale, însă, proporţia tinde către 20:1 în favoarea acizilor graşi Omega-6, respon- sabili pentru o serie de afecţiuni. 
 

 Arctic Sea cu omega 3

 

Arctic-Sea poate contribui la reechilibrarea acestei  proporţii, oferindu-ne o cantitate optimă de acizi graşi, ce susţin buna funcţionare a creierului, articulaţiilor, pielii, ochilor şi si stemului cardiovascular. Cercetări recente au pus în evidenţă, de asemenea, şi beneficiile acizilor graşi Omega-3 asupra sistemului digestiv, ceea ce transformă Arctic-Sea în aliatul ideal pentru Forever Aloe Vera Gel,
 
Forever Active Probiotic şi Forever Daily. Elementul final al fundaţiei Forever Living pentru o sănătate optimă este Argi+

L Arginina molecula miracol

 
Arginina este convertită în oxid nitric, ce ajută la relaxarea pereţilor vaselor de sânge şi  susţine, astfel, sănătatea sistemului cardiovascular. 
Polifenolii din amestecul brevetat de fructe din formula produsului (extracte de rodie, struguri şi coajă de struguri, precum şi soc, zmeură şi coacăze negre) ajută, de asemenea, la menţinerea sănătăţii şi elasticităţii pereţilor vaselor de sânge. 
 
Având în vedere faptul că sistemul circulator preia nutrienţii din tractul gastro-intestinal şi îi transportă către celule şi ţesuturi, Argi+ reprezintă modalitatea ideală de a ne asigura că substanţele nutritive de care corpul nostru are nevoie pentru a
 în parametri optimi ajung la celule şi ţesuturi, iar deşeurile
metabolice sunt eliminate corespunzător.
 
Argi+, Forever Aloe Vera Gel, Forever Daily, Forever Active Probiotic şi Arctic- Sea creează fundaţia perfectă pe care să construim, să menţinem şi să ne bucurăm mereu de o stare optimă de sănătate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu