vineri, 29 noiembrie 2013

Calorie zero energie maxima Forever Fab X energizant

FAB X

Alternativa sănătoasă pentru băutura ta energizantă preferată. Conţine vitamine, aminoacizi şi
electroliţi, cu
 • zero calorii, zero zahăr

 • zero carbohidraţi

De câte ori ţi-ai dorit să ai mai multă energie pentru a realiza tot ceea ce ţi-ai propus? 
Timpul este cea mai preţioasă resursă pe care o ai la dispoziţie, iar un nivel adecvat de energie te poate ajuta să-ţi duci toate planurile la îndeplinire.
 

FAB X

a fost special conceput pentru a te ajuta să te menţii sănătos şi în formă, bucurându-te de acelaşi gust grozav şi aceleaşi beneficii cu care te-ai obişnuit consumând produsele Forever.
 
 
 • FAB X îţi oferă nu doar energia imediată de care ai nevoie pe parcursul unei zile, ci şi energie pe termen lung, pentru ca tu să faci faţă mai uşor provocărilor zilei fără compromisuri în ceea ce priveşte silueta. 
 • Guarana este ingredientul natural responsabil de aportul imediat de energie din FAB , în timp ce energia pe termen lung provine de la amestecul brevetat conceput de un cercetător de marcă din lumea sportului. 
 •  Rezistenţa, concentrarea, energia şi vitaminele pe care ţi le aduce FAB X te revitalizează şi te menţin în formă, având, în acelaşi timp, grijă de silueta ta. 
 •  Cu toţii avem nevoie, din când în când, de un plus de energie, iar FAB X este alternativa sănătoasă de care ne putem bucura cu încredere.  

  Zero calorii, zero zahăr şi zero carbohidraţi. 
  Iată ce face din FAB X alegerea perfectă atunci când ai nevoie de un imbold rapid de energie.
   
  CONTACT / COMANDA
  0765 24 68 78

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu