duminică, 20 decembrie 2015

Inscriere online in Forever Living Products Romania Economiseste 15 % in 10 minute

Inscriere online in Forever Living Products Romania Economiseste 15 % in 10 minute

    Inscriere Pret Club membru FLP    Bine ati venit in meniul Formular Online de inscriere in Forever Living Romania.

    Va precizez ca acest website va da un link de afiliere catre compania Forever Living Romania - comenziforever.ro Inscrierea se poate efectua numai sub codul unei persoane deja inscrise, nu exista inscriere direct la firma, sau peste reducerea de 15% alte reduceri la prima comanda.    Va rugam sa cititi cu atentie indicatiile de mai jos, sau sa ne adresati telefonic
 intre orele 08:00- 21:00    tel 0765 24 68 78


Cum pot comanda produsele forever la pret de depozit ? Tutorial inscrier Forever Living Romania

    Primul pas de a obtine pret de Novos Costumer - Client Nou este de a completa acest formular.


    Completand acest formular de inregistrare veti optine un cod unic de client / consumator,  format din 6 numere unice, de exemplu: 400 000 x2x 0x1


    Pausul numarul 2 pentru o comanda forever cu -15% fata de PRV Pret de Vanzare este crearea unui cont, dureaza 2 minute.


    Dupa care puteti in propria nume, cu propriul cont prin weshopul oficial al companiei www.comenziforever.ro sa comandati oricare produs Forever.


    Din momentul in care avet un cod unic, se deschide posibilitatea de a face recomandare la alte persoane, dar de data asat sub codul / numele Dvs. Pentru a afla mai multe despre aceasta posibilitate puteti cere o programare pentru o intalnie personala sau prin videoconferinta adrienne_ormos@yahoo.com 0765 24 68 78.


    Daca doriti un contact personal, sau vi se pare prea complicat, va rog sa ne adresati telefonic. Va putem trimite un formular clasic pe care il trimititeti postal.


    Sau puteti sa va intalniti personal cu un coleg de al nostru, pretutindeni in tara avem distribuitori, care cu drag  va prezinta produsele si va ajuta in a completa un formular de inscriere.
       Dupa completare urmeaza comanda    Adaugarea produselor in cos
    Navigheaza prin categoriile de produse din meniu sau scrie denumirea produsului dorit in casuta CAUTA pentru a-l localiza imediat. Selecteaza produsele pe care doresti sa le cumperi apasand butonul "Adauga in cos", apoi butonul "Comanda".    Pe masura ce adaugi produse, acestea se vor regasi in cosul de cumparaturi din partea dreapta a paginii. In cazul in care doresti sa modifici cosul de cumparaturi, ai posibilitatea de a sterge orice articol sau de a schimba cantitatile selectate.    Dupa efectuarea modificarilor, apasa butonul "Actualizeaza"pentru afisarea noului continut al cosului de cumparaturi. Dupa ce ai selectat toate produsele dorite, apasa butonul "Comanda".


    Casa plata comenzii


    Finalizarea comenzii online forever.    Dupa apasarea butonului "Comanda", se va deschide o pagina in care se afiseaza intreaga comanda si ti se cere adresa de livrare. Completeaza aici ID-ul distribuitorului Forever Living care ti-a recomandat site-ul nostru.    TIMAR ADRIENNE COD 400 000 111 547    Sau cu ID obtininut prin completarea acestui formular.    In final apasand butonul TRIMITE vei ajunge in pagina de E-Payment.    Odata finalizata plata, vei primi pe adresa de e-mail o chitanta cu toate datele comenzii.    Pentru orice problema legata de plasarea comenzilor, te rugam sa ne contactezi    adrienne_ormos@yahoo.com sau prin telefon    0744 64 25 77 sau 0744 65 24 68 78   

Sanatea este o chestie de inteligenta

Sanatatea este o chestie de inteligenta 


Multi oameni ar putea evita intalnirea prematura cu "Cosasul" daca ar merge suficient de repede.

Toata suprafata pamantului este strabatuta dea lungul si dea latul lui de niste benzi energetice denumite Radiatii Hartman.
Plimbandu-ne pe jos intersectam aceste benzi energetice si ne incarcam cu energie. Conditia, pentru ca sa beneficiem de aceasta energie, este de a avea o viteza de deplasare mai mare de 3km/h. si sa facem zilnic minim 6000 de pasi. 


Unii vor sa se miste insa nu mai pot din cauze medicale

 
Mare majoritatea oameniilor sunt constienti de acest "avans" 
Exista o categorie care, pur si simplu nu pot sa se mai miste din cauze medicale, probleme osoase, dureri articulare.
Niciodata nu este prea tarziu sa descoperi Produsele Forever.

Ai o singura viata.

Traieste- o inteligent....este a ta.
0744 298 921

Eva Szabo