Bauturi din aloe vera

Pagina Distribuitor Forever FBO Timar Adrienne COD FLP 400 000 111 547
Vizualizati filmul despre bauturile cu aloe vera.


Bucuraţi-vă de binefacerile oferite de Aloe vera în cele patru variante de gel proaspăt, stabilizat
 1. Aloe Vera Gel, 
 2. Aloe Berry Nectar
 3. Forever Bits N' Peaches
 4. Forever Freedom
 5. Forever Freedom 2 go 
 6. Forever Pomesteen Power
 7. Forever Aloe2Go  
 8.  Aloe Blossom Herbal Tea 
  !!! Acum TVA  de 9% la Bauturile de ALOE !!!

Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul proaspăt din frunza de Aloe vera, ce constituie un supliment inegalabil al unei diete sănătoase. 

Consumaţi zilnic una dintre aceste băuturi nutritive pentru a îmbunătăţi digestia şi absorbţia substanţelor nutritive, pentru a spori cantităţile de vitamine, minerale şi aminoacizi prezente în dieta
dumneavoastră şi pentru a vă bucura de un stil de viaţă sănătos.

Forever Living Products foloseste numai Aloe vera (Aloe barbadensis Miller), specia de aloe cu cele mai mari beneficii terapeutice. 
Exista diversi producatori (îndeosebi europeni) care utilizeaza diferite alte specii de aloe, încercând sa acrediteze ideea ca un amestec al acestora ar fi mai bun. 

Motivul real al folosirii altor specii de aloe este, însa, altul: aceste
specii sunt singurele care pot fi cultivate în zonele geografice în care acesti producatori îsi desfasoara activitatea.

Integrarea verticala a companiei permite controlul riguros al fiecarei etape de productie, începând de la cultivarea plantei de aloe pe propriile plantatii, continuând cu recoltarea, extragerea gelului, stabilizarea naturala si obtinerea produsului finit, ambalarea si transportul cu flota proprie catre depozitele Forever din peste 150 de tari din întreaga lume. 

Detinând controlul absolut al tuturor acestor etape, se elimina riscul de a cumpara un produs contrafacut.Sunt folosite numai frunzele de aloe mature, proaspete, recoltate
manual. 
Acestea sunt procesate în numai câteva ore la centrele de
prelucrare situate chiar pe plantatii, pentru a limita efectele negative
ale oxidarii gelului. 

Multe alte companii achizitioneaza aloea de la diversi producatori, cu riscul ca planta neprelucrata sa fie pastrata câteva luni sau
chiar mai mult de un an în depozite. 
Astfel, în procesul de fabricatie, ajunge sa se foloseasca o aloe „moarta“, ale carei componente nutritive valoroase sunt distruse.

Forever Living Products extrage gelul pur, nefiltrat din interiorul
frunzei, printr-un procedeu unic, brevetat, care permite obtinerea
unui produs în care se regasesc, nealterate, toate componentele cu
valoare nutritiva ale gelului, si din care a fost eliminata aloina, o substanta amara de culoare galbena ce se gaseste sub epiderma frunzei si care, în functie de concentratie, prezinta proprietati laxative/purgative. 

Multi alti producatori utilizeaza întreaga frunza fie pentru ca nu detin tehnologia moderna care permite extragerea gelului, fie din dorinta de a obtine costuri de productie cât mai mici; profitul obtinut de acesti producatori este mult mai mare, însa produsul obtinut este de calitate inferioara.

Aloe Vera Gel de la Forever Living Products nu este diluat cu apa, fiind practic identic cu gelul aflat în planta. 
Legea obliga ca lista ingredientelor de pe eticheta de prezentare a produsului sa înceapa cu substanta care are cea mai mare pondere în preparat. 

Spre deosebire de alte produse similare, care mentioneaza apa ca ingredient principal, produsele Forever Living prezinta în capul listei gelul stabilizat de Aloe vera.
Alegând Aloe Vera Gel de la Forever Living putem fi siguri ca nu vom consuma apa cu aroma de aloe, asa cum se prezinta, de fapt, marea majoritate a bauturilor cu aloe existente pe piata (un studiu efectuat în 1993 arata ca peste 99% dintre produsele cu aloe nu contineau un procent acceptabil de gel.


 De ce avem nevoie de detoxifiere?


Comparat deseori cu o adevãratã uzinã, organismul uman munceste fãrã odihnã pentru filtrarea si eliminarea toxinelor si reziduurilor.
Alcoolul, medicamentele, produsele rãmase în urma proceselor metabolice si a digestiei, celulele moarte, chimicalele provenite din poluare, bacteriile sunt doar câteva dintre deseurile care se acumuleazã în corpul nostru si trebuie eliminate. 

Ficatul, rinichii, pielea, intestinele si plãmânii sunt responsabile cu procesarea si eliminarea acestor reziduuri, prin intermediul unor procese deosebit de complexe. 

În mod normal, dacã avem o alimentaþie echilibratã si un stil de viatã sãnãtos, ele nu au nevoie de ajutor. 
Dar cati dintre noi ne putem lãuda în acest sens? 

Ce înseamnã o detoxifiere completã si eficientã?


O curã de detoxifiere completã si eficientã trebuie sã reducã la minim introducerea de toxine în organism si în acelasi timp sã accelereze la maxim procesele de eliminare a acestora.
În plus, trebuie sã stimulãm metabolismul, sã combatem efectele nocive ale radicalilor liberi, sã reducem retentia de lichide, sã îmbunãtãtim oxigenarea tesuturilor si circulatia sangvinã, sã ajutãm intestinul restabilindu-i flora bacterianã si combãtând constipatia, despre care se stie cã este una dintre cauzele importante ale acumulãrii de toxine în organism.

1. Aloe Vera Gel

 • Reechilibreazã activitatea intestinalã, prin regularizarea pH-ului si îmbunãtãþirea motilitãþii.
 • Ajutã la eliminarea toxinelor acumulate în intestine, favorizând astfel absortþia nutrientilor din hranã.
 • Combate în mod eficient constipatia.
 • Normalizeazã metabolismul, sprijinind funcþionarea în condiþii optime a organismului. 
 • Stimuleazã regenerarea celularã, ca efect imediat al detoxifierii.
 • Este identic cu gelul din interiorul frunzei de aloe, stabilizat printr-un proces brevetat, care permite pãstrarea intactã a componentelor nutritive ale gelului.
 • Este bogat în vitamine, minerale si aminoacizi, fiind unul dintre cele mai complete suplimente alimentare de pe piatã.
 •  Preţ NDP – 19,51 Euro+ TVA 9%

Care este secretul gelului de aloe vera ? 

De fapt există două secrete:
Aloe vera este ingredientul numărul 1. Nu adăugăm pur şi simplu câteva picături de aloe, ci folosim în produsul nostru gelul pur din interiorul plantei.


Consumarea zilnică a acestui produs garantează efectele binefăcătoare.

Nu lăsaţi să treacă nici un anotimp sa nu consumati un flacon de aloe vera gel, cel puţin 30 ml de Aloe Vera Gel dimineaţa şi seara.
Rezultatele nu vor întârzia să apară.
2.Aloe Berry Nectar de la Forever Living Products

Excelentă aroma acestui veritabil cocteil de substanţe nutritive.
Preparatul conţine binefăcătorul gel de aloe, suc de mere şi de merişor, fiind bogat în vitaminele A şi C, potasiu şi pectină - pentru menţinerea sănătăţii tubului digestiv.
 1 litru
Aloe Berry Nectar de la Forever Living Products
Aloe Berry Nectar conţine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii şi enzimele aflate în Aloe Vera Gel, la care se adaugă beneficiile sucurilor de mere şi de merişor.

Merişorul are proprietăţi antiseptice asupra tractului urinar, fiind şi o sursă însemnată de vitamina C. 

Totodată, merişorul este o sursă naturală de picnogenol, un antioxidant puternic, cu rol în menţinerea calităţii colagenului....DETALIIhttp://aloe-vera-sanate.blogspot.ro/p/contact-comanda.htmlhttp://www.comenziforever.ro/produse/bauturi-nutritive/forever-aloe-berry-nectar-ID5?rid=400-000-111-5473. Forever Aloe Bits N' Peaches


Forever Aloe Bits N' Peaches, un alt mod de a ne bucura de calităţile gelului stabilizat de Aloe vera, într-o băutură cu excelentă aromă de piersici.
Conţine fragmente de pulpă de Aloe vera şi suc de piersici bine coapte.
De mii de ani, oamenii au folosit Aloe vera pentru beneficiile aduse sănătăţii. Adaosul de piersici furnizează carotenoide - antioxidanţi valoroşi şi sursă de vitamina A, cu rol esenţial în buna funcţionare a sistemului imunitar.

Aloe Bits N' Peaches - mai multe ingrediente benefice sănătăţii într-o băutură nutritivă cu gust excelent. Amestecaţi cu gheaţă şi suc natural de fructe, pentru a vă bucura de comorile oferite de natură, în orice moment al zilei! • Un gust fără egal: gel stabilizat, pulpă de Aloe vera şi suc de piersici bine coapte.
 • La cocteilul vitaminic din aloe am adăugat carotenoide (substanţe antioxidante şi sursă de vitamina A, indispensabilă sistemului imunitar). 
 • Supliment alimentar ideal pentru copii şi întreaga familie

www.comenziforever.ro/produse/bauturi-nutritive/forever-aloe-bits-n-039-peaches-ID4?rid=400-000-111-547http://aloe-vera-sanate.blogspot.ro/p/contact-comanda.html
4. Forever Freedom cu glucozamina condroitina si msm, metil sulf organic pe suport de aloe vera


Conţine substanţele nutritive ale gelului stabilizat de Aloe vera îmbogăţite cu sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină (două substanţe de origine naturală, cu rol important în menţinerea mobilităţii articulaţiilor), vitamina C şi MSM (metilsulfonil- metan, sursă importantă de sulf de provenienţă biologică, necesar menţinerii integrităţii anatomice şi funcţionale a ţesuturilor conjunctive).
1 litru
Forever Freedom cu glucozamina condroitina si msm, metil sulf organic pe suport de aloe vera


Forever Freedom combină Gelul Stabilizat de Aloe Vera, cu gust plăcut de portocală, cu substanţe necesare menţinerii mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. 
Am îmbogăţit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală, cu rol în menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. 
Mai mult, am adăugat vitamina C şi MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor. 

Sulfatul de glucozamină şi cel de condroitină sunt substanţe naturale ce contribuie la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor, aceste “amortizoare de şocuri” ale organismului. 

De asemenea, aceste substanţe ajută la păstrarea vâscozităţii adecvate a lichidului lubrifiant din articulaţii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafeţe deasupra alteia. 
Pe măsură ce organismul îmbătrâneşte, capacitatea de a produce substanţele necesare unui cartilaj sănătos scade, ceea ce duce la uzura articulaţiilor. 
120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile uzuale recomandate pentru :
 • sulfatul de glucozamină (1500 mg), 
 • sulfatul de condroitină (1200 mg), 
 • plus 750 mg MSM şi 250 mg vitamina C.

În combinaţie, sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitinăvitamina C şi MSM-u  constituie prima linie de apărare împotriva deteriorării articulaţiilor. La fel ca în cazul altor produse FLP, aceste substanţe nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. 
Transformaţi Forever Freedom într-un mod practic şi nutritiv de a începe ziua!

Forever Freedom cu glucozamina condroitina si msm, metil sulf organic pe suport de aloe vera pentru artroza

INGREDIENTE
Gel Stabilizat de Aloe Vera (suc), sorbitol, concentrat de suc natural de portocale (aromă),
fructoză, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, aromă naturală de portocale, metil
sulfonil metan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea
aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), tocoferol (antioxidant). Conţine cochilii
de crustacee (crevete, crab, homar).


http://aloe-vera-sanate.blogspot.ro/p/contact-comanda.htmlhttp://www.comenziforever.ro/produse/bauturi-nutritive/forever-freedom-ID3?rid=400-000-111-547


5. Forever Freedom 2 go Bucuraţi-vă de toate binefacerile pe care le oferă Forever Freedom® cu gust exotic de rodie, prezentat acum într-un ambalaj comod şi uşor de transportat. Forever Freedom2Go™ conţine:
 • glucozamină, 
 • condroitină, 
 • MSM (metil-sulfonil-metan) şi 
 • suc dulce de rodie bogat în antioxidanţi, 
 • alături de binefăcătoarele ingrediente prezente în formula noastră brevetată de gel stabilizat de Aloe vera.

Sulfatul de glucozamină şi sulfatul de
condroitină


Sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină sunt două substanţe proprii organismului, cu rol demonstrat pentru menţinerea mobilităţii şi funcţionării corespunzătoare a articulaţiilor. Metilsulfonil- metanul (MSM) constituie o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor. 


Glucozamina, condroitina şi MSM-ul


Glucozamina, condroitina şi MSM-ul contribuie la constituirea primei linii de apărare ce consolidează articulaţiile.


Rodia si Mangostatul un antioaxidant puternic


Acestor ingrediente li s-a adăugat suc dulce de rodie, bogat în antioxidanţi (conţine o cantitate mai mare de polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde sau afinele negre) şi, astfel, s-a obţinut o băutură delicioasă, o combinaţie de mare succes! 


Este important de amintit că fiecare doză pentru consum zilnic este ambalată într-un plic practic şi comod, uşor de transportat şi uşor
de folosit. 
Deschide-l acum şi savurează binefăcătoarea băutură Forever Freedom2Go™!

6. FOREVER POMESTEEN POWER CU RODIE SI MANGOSTAT • Antioxidant foarte puternic
 • Amestec unic sucuri si extracte de fructe 
 • Aromă exotică, pe care toată lumea o va îndrăgi

Specialiştii sunt unanim de acord asupra faptului că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi starea noastră de bine. 
În prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei se poartă pentru a desemna  ructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante,fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone sau fructul cu cea mai ridicată valoareCARO 

CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen) rol antioxidant.

Forever Pomesteen Power 

răspunde tuturor acestor exigenţe, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus menţionate:


 • rodii, 
 • pere, 
 • mangostan, 
 • zmeură, 
 • mure, 
 • afine 
 • seminţe de struguri.CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen) este indicatorul care arată capacitatea unui antioxidant de a înlătura efectele negative ale radicalilor liberi. 

Valoarea CARO a diferitelor fructe prezintă o marjă largă de variaţie chiar la testarea aceluiaşi fruct, efectuată la momente diferite după recoltare.
Este foarte important de ştiut că toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se află în topul listei valorilor CARO, în special rodia şi mangostanul.

Antioxidanti in Forever Pomesteen Power rodia
Pomesteen Power! 473 ml

=
http://aloe-vera-sanate.blogspot.ro/p/contact-comanda.htmlhttp://www.comenziforever.ro/produse/bauturi-nutritive/forever-pomesteen-power-ID13?rid=400-000-111-547

7. Antioxidant Forever Aloe2Go cu mandostat, rodie si aloe vera 

Cu siguranţă apreciaţi beneficiile Aloe Vera Gel, dar şi proprietăţile antioxidante ale savurosului Pomesteen Power, ce conţine:
 • rodii,
 • pere, 
 • mangostan, 
 • zmeură, 
 • mure, 
 • afine şi 
 • extract din seminţe de struguri. Forever Living Products a reunit beneficiile acestor două produse într-o băutură nutritivă convenabil ambalată, uşor de consumat. Forever Aloe2Go™ poate fi băut oriunde şi oricând, la birou, înmaşină sau pe drum. 
Desfaceţi plicul în zona indicată şi profitaţi pe loc de beneficiile acestor două băuturi nutritive. Aloe2Go, cu gust delicios, furnizează un plus de energie datorită aportului de carbohidraţi complecşi. 


Mangostanului supranumit „regele fructelor"

Am adăugat aroma dulce şi răcoritoare a mangostanului (supranumit „regele fructelor”, datorită gustului său rafinat) în Aloe Vera Gel, pentru a crea un cocteil antioxidant de ultimă generaţie. 
Sistemul vostru imunitar nu va şti de ce este mereu în formă, dar voi veţi cunoaşte secretul!


Rodia 

Rodia conţine mai mulţi antioxidanţi decât afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul este fructul cu cel mai ridicat conţinut de
xantone. 
Studiile recente au demonstrat superioritatea xantonelor faţă de vitaminele C şi E în privinţa stimulării sistemului imunitar.


Aloe Vera Gel 

Aloe Vera Gel contribuie în mod natural la consolidarea sistemului imunitar, datorită conţinutului său bogat în polizaharide şi alte
substanţe imunostimulatoare.Datorită proprietăţilor sale, gustului excelent şi ambalajului practic, veţi avea întotdeauna grijă să vă faceţi plinul de Aloe2Go!

8. Aloe Blossom Herbal Tea, un ceai cu gust delicios cu aloe si scrotisoare pentru detoxifiere


Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată.
Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină. 
Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat. Scorţişoară reconfortantă, coajă de portocale şi cuişoare, pentru un gust plăcut de fructe, pimento şi ghimbir pentru efecte calmante.
Am adăugat boboci florali de aloe culeşi de pe plantaţiile proprii, pentru un ceai reconfortant, hipocaloric. Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.


INGREDIENTE
Scorţişoară, coajă de portocale, cuişoare, frunze de mure, pimento (piper de Jamaica), fenicul, ghimbir, nucşoară, boboci florali de 

Da, ceaiul Forever este un univers. Haideti sa patrundem dincolo de numele ingredientelor care il alcatuiesc, sa aflam cate ceva din secretele puterilor sale binefacatoare.... cititi articolul mai departe25 pliculeţe sigilate individual. 

=

http://aloe-vera-sanate.blogspot.ro/p/contact-comanda.htmlhttp://www.comenziforever.ro/produse/bauturi-nutritive/aloe-blossom-herbal-tea-ID2?rid=400-000-111-547