Contact / Comanda

Pagina Distribuitor Forever FBO Timar Adrienne COD FLP 400 000 111 547

Oradea, str Garoafei nr 3A  

Biroul nostru, al echipei de distribuitori FBO, din Judetul Bihor, Oradea va sta la dispozitie ca sa cunoasteti mai bine atat produsele companiei Forever Living cat si partea de afacere / de cariera.
Distribuitorii Forever de pe mapamond fac ca aceste produse minunate, sa ajunga peste tot in lume.
 
In acest biroul nostru de prezentare din Oradea, Bucuresti, Timisoara si Constanta puteti consilia disrtibuitorii forever, sa faceti cunostinta cu prdusele forever living sau sa testati unele dintre produsele forever.
 
Cu peste 10 milioane  de distribuitori in peste 160 de tari, Forever Living va pune la dispozitie sansa unica de a avea un stil de viata mai sanatos si mai prosper.
 
Pentru cei care doresc sa porneasca o afacere proprie cu un capital mic, sau doresc un venit pe langa serviciu, part time ii asteptam la o intalnire separata. 

Compania Forever Living Romania asigura posibilitatea de achizitiona produsele Forever online in doua moduri


1.Prin comanda direct de la un distribuitor cu pret de vanzare
2.Prin comanda in propriul nume, insam mai intai completand un formular, de club memebru si creand un propriul cont pe webshopul companiei.

Economiseste 5% in 10 minute cu inscrierea in FLP R

 
Diferenta de 10 minute dureaza sa completati acest formular si sa inrtati in posesia ununi cod unic de consumator plus un cont pentru comenzi online pe comenziforever.ro puteti economisi 15% din pretul integral al produselor alese!
Fara a avea un sponsor = un alt cod la care se aflieaza codul Dvs nu puteti finaliza inscrierea.
cod flp 
Timar Adrienne, Forever Business Owner, 
cod FLP 400 000 111 547  
Cere LINKUL telefonic / whatsap  sau pe e-mail. 
Prin acesta pagina dorim sa va preznetam atat produsele cat metodele noastre de lucru si pasiunea pentru tot ceea ce insemana sanatate, binestare corpolala si financiara.
Suntem oameni de afacere pozitivi, atragem tot ce este pozitiv, sper ca si  Tu ai ajuns pe acets website cautand ceva pozitiv pentru viata ta, sa fii mai in forma, FIT, sau sa incepi o afacere, de ce nu?!
 
Luni -Vineri   9:00 – 19:00
         Sambata    10:00 – 17:00
Va rugam sa va programati telefonic.
0744 64 25 77
0744 298 921
0765 24 68 78
adrienne_ormos@yahoo.com
Oradea, str Garoafei nr 3 A distribuitor autorizat Forever Living Products Romania