Suplimente nutritive si alimentareSUPLIMENTE NUTRITIVE, PRODUSE APICOLE

Pagina Distribuitor Forever, FBO Timar Adrienne COD FLP 400 000 111 547Sănătatea depinde de o alimentaţie adecvată. 
Din cauza tehnologiilor folosite în agricultura modernă, cesărăcesc solul de substanţele minerale naturale, nu mai putem avea certitudinea că alimentele pe care le consumăm pot asigura organismului toate vitaminele şi mineralele esenţiale de care acesta are nevoie. 
Tot mai multe persoane aleg să includă în alimentaţia lor suplimente alimentare pentru a-şi asigura necesarul de substanţe nutritive vitale unei „sănătăţi de fier”. 
Forever Living Products oferă cele mai bune suplimente nutritive obţinute din ingrediente de o calitate excepţională, atent selecţionate, realizate prin tehnologii ultramoderne. 
Fiecare dintre produsele noastre păstrează neschimbate calităţile naturale ale ingredientelor sale, oferind sănătate şi certitudinea unei alimentaţii echilibrate.In zilele noastre, a fi bolnav incepe sa devina un lucru din ce in ce mai costisitor (atat pentru bugetul personal, cat si pentru bugetul firmelor/statului).
De aceea este important preventia.
Multe dintre Suplimentele nutritive/alimentare din gama de produse Forever sunt dedicat unei probleme :

......................
Chiar si in denumirea lor induc la scopul lor.
Plantele care au in compozitie sunt recnoscute de mii de ani pentru efectele lor benefice.

La fel in vitaminele simple sau combinate gasim plante medicinale, legume , fructe  in compozitie(din care sunt exracte acele vitamine), cum ar fi :

Forever Kids (multivitamine pentru copii si adulti) click citeste mai mult

Compozitia: Amestec brevetat: Extract din vişine Acerola, Pectină din mere, Broccoli pulbere, Varză pulbere, Morcov pulbere, Complex de bioflavonide din citrice, Concentrat de merişor, Spanac pulbere, Tomate pulbere.........

 Produsul nu conţine zahăr, aspartam, coloranţi sau conservanţi artificiali, iar fitonutrienţii sunt obţinuţi din legume şi fructe cu valoare nutritivă ridicată: morcovi, vişine acerola, broccoli, spanac, varză, mere, afine, tomate şi citrice. Relaxaţi-vă savurând gustul natural, delicios, de portocale şi struguri.
Forever Kids Chewable Multivitamins oferă copiilor substanţele nutritive de care au nevoie zi de zi. 


Poti sa consum prea multe vitamine?

 • Sunt unele vitamine din care da
si este bine de evitat (exes de : Vit B6- agitatie; Vit. A - doza de 20x mai mare - dureri de cap, caderea parului; Fier -greata, varasaturi,diaree, hematemeza)
 • Sa respecti administrarea lor, prospectul !
acele masuri si doze ideale pentru un copil (dupa varsta si greutate calculat) sau pentru un adult (care din alimente mai primeste un aport de vitamine sau minerale) trebuie respectate.
Da sunt anumite vitamine, precum Vitamina C, care se elimina rapid si nu provoaca mare probleme supradozajul.


 • Intrebati distribuitorul Dumneavoastra intotdeauna despre produsul care doreiti sa il flositi.
 • Respectati doza zilnica indicata pe cutie, sau de catre medicul Dumneavoastra.


Conţine cele mai apreciate specii de Echinacea (Echinacea purpurea şi Echinacea angustifolia), precum şi Hydrastis canadensis şi extract din seminţe de struguri, pentru beneficii maxime.
60 tablete

Forever Lycium Plus click citeste mai mult

Binecunoscut de secole în China, fructul de Lycium restabileşte echilibrul energetic al organismului şi ameliorează acuitatea vizuală. 
Lycium-ul combinat cu extractul flavonoidic din lemn-dulce (acesta fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanţi cunoscuţi) este bogat în aminoacizi şi vitamine.
100 tableteForever Vision click citeste mai mult

Simţul văzului, un simţ de nepreţuit.
Formula acestui produs, obţinut din extract de afine, luteină, zeaxantină, antioxidanţi importanţi şi alţi nutrienţi, contribuie la menţinerea
acuităţii vizuale timp îndelungat.
60 tablete
Forever Active HA click citeste mai mult


furnizează o formă unică de acid hialuronic cu masă moleculară mică (cu proprietăţi
hidratante şi lubrifiante), ulei de
ghimbir şi şofran, ceea ce îl recomandă drept unul dintre cele mai puternice suplimente alimentare de pe piaţă pentru hidratarea pielii şi lubrifierea articulaţiilor. 
Forever Active HA, un produs de ultimă oră
pe piaţa suplimentelor alimentare, va face ca articulaţiile dvs. să funcţioneze din nou ca unse. 
60 capsule gelatinoase
Forever Argi Plus click citeste mai mult

Arginina este un aminoacid foarte important, studiat mai mult de 50 de ani. Aminoacizii sunt "caramizile"proteinelor,iar proteinele sunt materia din care
sunt construite toate celulele vii. 
Cea mai mare parte din masa unui organism uman, dupa apa, o constituie proteinele. 
 • regleaza tensiunea arteriala 
 • regleaza starea de sanatate a sistemului cardiovascular
 • stimuleaza imunitatea
 • sprijina o buna digestie 
 • amelioreaza abilitatile cognitive 
 • creste musculatura * creste tesutul osos 
 • regleaza functia sexuala masculina *
 • sporeste productia de hormoni Anti-îmbătrânire * asigura un nivel ridicat de energieForever Kids (multivitamine pentru copii si adulti)


Compozitia: Amestec brevetat: Extract din vişine Acerola, Pectină din mere, Broccoli pulbere, Varză pulbere, Morcov pulbere, Complex de bioflavonide din citrice, Concentrat de merişor, Spanac pulbere, Tomate pulbere.........
Forever Kids Chewable Multivitamins oferă copiilor substanţele nutritive de care au nevoie zi de zi. Amuzante şi delicioase, aceste multivitamine asigură atât adulţilor, cât şi copiilor de peste doi ani necesarul de vitamine şi minerale vitale, precum şi de fitonutrienţi care le pot lipsi din alimentaţie.

 • Fitonutrienţii sunt substanţe vegetale 

foarte folositoare ce se găsesc în legume şi fructe. Noile tehnici de prelucrare ne permit să emulsionăm, să deshidratăm şi să uscăm prin liofilizare fructele şi legumele proaspete, pentru a păstra elementele nutritive valoroase, precum vitaminele, mineralele şi enzimele necesare organismului. Rezultatul este o multivitamină cu gust delicios, masticabilă, amuzantă, o completare a seriei de suplimente nutritive oferite de Forever Living Products.


Produsul nu conţine zahăr, aspartam, coloranţi sau conservanţi artificiali, iar fitonutrienţii sunt obţinuţi din legume şi fructe cu valoare nutritivă ridicată: morcovi, vişine acerola, broccoli, spanac, varză, mere, afine, tomate şi citrice. 
Relaxaţi-vă savurând gustul natural, delicios, de portocale şi struguri.
CONŢINUT:120 tablete


Fields of Greens click citeste mai mult


Alimentaţie dezechilibrată?

Prea multe mese de tip fastfood? Completează-ţi necesarul de vitamine, minerale, proteine, aminoacizi, enzime, antioxidanţi şi clorofilă care lipsesc dintr-o dietă sănătoasă.

Fields of Greens combină orzul încolţit (bogat în potasiu, calciu, magneziu, fier, sodiu, cupru, fosfor, zinc şi mangan), grâul încolţit (bogat în vitamine, minerale şi oligoelemente), lucerna (bogată în minerale şi vitaminele A, B6, E şi K) şi ardeiul iute de Cayenne 

(pentru o bună funcţionare a sistemelor circulator şi digestiv) într-un supliment vitaminic şi mineral ce completează alimentaţia 
modernă tip "fast-food".
80 tablete


Multi Macca click citeste mai mult


Forever Multi-Maca îmbină legendarele proprietăţi ale plantei Maca peruviană şi ale altor plante şi ingrediente alese. 

Folosirea sa sistematică va conduce la performanţe maxime.

În Peru, Maca este venerată de peste 2.000 de ani. Legenda spune că războinicii consumau Maca înainte de a merge la luptă pentru a
căpăta forţă şi rezistenţă. 
Conchistadorii spanioli au numit-o “stimulentul sexual al incaşilor”. 
Astăzi Maca este cunoscută ca “ginseng peruvian”.  Studii recente arată că ar favoriza libidoul, potenţa sexuală şi energia.
Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-şi menţine vitalitatea, a preveni oboseala şi a atenua efectul stresului.
Femeile din Peru consumă Maca de la vârsta de trei ani şi rămân puternice, fertile, productive şi au o vitalitate imensă până la vârste înaintate.
Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru rezultate maxime, trebuie consumată zilnic.

60 tablete


Forever Calcium


Forever Calcium, produs cu conţinut ridicat de citrat de calciu, asigură 100% din cantitatea de calciu zilnic recomandată

4 tablete de Forever Calcium, cu gust plăcut de lămâie,


conţin 1.000 mg de calciu plus vitamina D şi magneziu. 
Aceste două componente sunt extrem de importante pentru absorbţia maximă a calciului.
 2 tablete de Forever Calcium la micul dejun şi 2 tablete la cină, un mod simplu şi eficient prin care se asigură în totalitate necesarul de calciu al organismului, un element atât de important pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos.
90 tablete

Nature-Min
Cu Nature-Min, organismul tău va putea beneficia acum de nutrienţi extraşi din adâncul mărilor

4% din masa corpului este constituită din minerale, pe care organismul  uman nu le poate sintetiza, dar le  obţine din hrană sau suplimente alimentare.Datorită acestui supliment alimentar, organismul nostru poate beneficia acum de nutrienţi extraşi din  adâncurile mărilor. 

Obţinut din depozitele minerale marine, rezultate în urma sedimentării plantelor  şi animalelor acvatice de-a lungul erelor, Nature-Min reuneşte majoritatea mineralelor ce se regăsesc în organism, inclusiv calciu, fosfor şi magneziu, în proporţiile necesare. 

180 tableteForever Cardio Health
Supliment alimentar special realizat pentru a se dizolva în paharul tău cu Aloe Vera Gel şi a furniza trei nutrienţi importanţi pentru menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular. Forever CardioHealth™ cu coenzima Q10 întreţine nivelul optim al

homocisteinei, acoperă necesarul de coenzimă Q10 pe care îl presupune funcţionarea celulară eficientă şi furnizează substanţe

antioxidante importante pentru sănătatea inimii. 
Aceste ingrediente valoroase contribuie în mod global la menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular.

Coenzima Q10 este o enzimă produsă în organism, fiind necesară desfăşurării normale a proceselor biochimice din celule, implicit cele cardiace şi cele vasculare

Pe măsura înaintării în vârstă s-a raportat scăderea semnificativă a nivelului ei în organism, iar carenţa apare chiar atunci când avem cea mai mare nevoie de coenzima Q10!
Conţine 30 de plicuri sigilate individual.
Artcic Sea Omega 3


Omega-3 este un acid gras esenţial polinesaturat, ce se găseşte în carnea de somon şi alte animale marine. 

Omega-9 este un acid gras esenţial nesaturat existent în anumite produse  de origine vegetală. 

Fiecare capsulă conţine 225 mg de  EPA (acid eicosapentaenoic) şi

150 mg  de DHA (acid docosahexaenoic),  substanţe deficitare în 
majoritatea dietelor tradiţionale.

Acizii graşi sunt vitali unei bune sănătăţi a organismului.
Aceştia servesc mai multor funcţii, printre care şi aceleia de construcţie a membranelor celulare. 
De asemenea, organismul foloseşte acizii graşi la constituirea ţesutului adipos, necesar în cantităţi adecvate pentru a acoperi şi proteja organele interne, precum şi pentru a evita pierderea căldurii interne a corpului. 
Totuşi, nu toţi acizii graşi sunt benefici.  
Cercetările ştiinţifice afirmă că există o cauzalitate directă între consumul de acizi graşi saturaţi, prezenţi preponderent în grăsimile animale, şi nivelul ridicat al colesterolului şi riscul crescut de infarct miocardic. 
Acizii nesaturaţi din uleiuri vegetale nu au acest efect devastator.
60 capsule gelatinoase
CATALOG DE PRODUSE ONLINE 
ONLINE MAGYAR NYELVU KATALOGUS Produse Apicole Forever LivingForever Living Products oferă o gamă remarcabilă de produse apicole 100%.

Stupii sunt amplasaţi în condiţii ideale de mediu, neafectate de pesticide sau poluanţi.

Pentru colectarea şi conservarea materiilor prime în condiţii identice cu cele create de natură se folosesc echipamente de recoltare şi procesare ultramoderne. 

Toate produsele apicole oferite de Forever sunt naturale şi au o valoare nutritivă ridicată, deoarece ajung la dumneavoastră direct din stupi, acolo unde albinele le prepară de mii de ani.


Forever Bee Honey, mierea Forever.
• Recipient practic, uşor de manevrat, cu tentă fumurie pentru a preveni deteriorarea calităţii nutrienţilor sub
acţiunea luminii solare
• Produs bogat în carbohidraţi. De asemenea, conţine minerale precum calciul şi fosforul
• Îndulcitor natural, uşor asimilabil.


Albinele colectează nectarul de la mai multe flori, îl amestecă cu enzimele proprii, iar apoi depozitează mierea astfel obţinută în faguri. 
De-a lungul timpului mierea a fost considerată un aliment de cea mai bună calitate, o adevărată comoară nutriţională. 
Mierea este un aliment ideal atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, fiind uşor asimilabilă. Mierea este bogată în ingrediente necesare menţinerii sănătăţii, precum glucide (glucoză, fructoză şi zaharoză), minerale, vitamine, enzime, proteine şi aminoacizi. 
Forever Bee Honey conţine numai ingrediente naturale, fiind un îndulcitor nutritiv cu gust delicios, cu un conţinut de aproximativ 70 de Kcal / lingură. 
Uşor asimilabilă, bogată în carbohidraţi şi minerale precum calciul şi fosforul, Forever Bee Honey reprezintă o sursă de energie ce poate fi pusă rapid la dispoziţia organismului cu orice ocazie.

 Forever Bee Propolis, propolis natural.


Când vorbim despre albine, ne gândim în primul rând la miere şi polen. Mai există, însă, şi propolisul, o răşină secretată de arbori, pe care albinele o colectează şi o metabolizează, folosind-o apoi pentru a etanşeiza stupii. 
Etanşeizarea este atât de eficientă, încât interiorul stupului este mai aseptic decât majoritatea sălilor de operaţie. 
Denumirea „propolis” provine din limba greacă şi  inseamnă „înaintea oraşului”, adică apărarea comunităţii împotriva pericolelor externe. 
Propolisul are o istorie de peste 5.000 de ani. 
Asirienii şi grecii îl utilizau pentru menţinerea sănătăţii. 
Forever Bee Propolis conţine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B şi este îmbogăţit cu lăptişor de matcă, fiind un excelent stimulent imunitar natural. 
Propolisul oferit de produsul Forever Bee Propolis este colectat din regiuni intens deşertice, nepoluate. Pentru a asigura menţinerea purităţii, se folosesc colectoare speciale, brevetate. Forever Bee Propolis este un produs 100% natural şi nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali. Propolisul este, de asemenea, o formă excelentă de hrană, plină de substanţe nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi şi o
serie de alte microelemente.

Imunostimulator natural
• Îmbogăţit cu lăptişor de matcă
• Conţine 22 de aminoacizi şi complexul vitaminei B vitamine, minerale, enzime, aminoacizi şi o serie de alte   microelemente.

Forever Bee Pollen, un polen din sursa curata.
• Supliment alimentar esenţial

• Bogat în vitamine şi minerale

• Conţine toţi aminoacizii esenţiali

• Produs de calitate superioară, obţinut prin liofilizare
• Produs obţinut din materie primă nepoluată
• Benefic pentru piele
Polenul este „pulberea fertilă” a florilor. Albinele îl culeg şi îl duc în stupi, folosindu-lca hrană. Fără polen nu ar exista plante, arbori sau flori; chiar şi noi depindem de el.

Polenul oferit în produsul Forever Bee Pollen este extras de albine din florile ce cresc în regiunile izolate, intens deşertice. 

Din stupi, polenul este colectat în recipiente speciale din oţel inoxidabil, ce îi asigură prospeţimea şi îi

păstrează nealterate calităţile nutritive. 
Forever Bee Pollen este un produs 100% natural, nu conţine conservanţi, coloranţi sau aromatizanţi artificiali.
Polenul de albine conţine un larg spectru de substanţe nutritive care ajută la menţinerea sănătăţii. 
Dintre acestea amintim vitaminele complexului B şi vitamina C care, fiind hidrosolubile, pot fi adminstrate zilnic. 
Polenul de albine mai conţine vitaminele D, E, K şi beta-caroten (vitamina A), plus numeroase minerale, enzime şi co-enzime, acizi graşi de provenienţă vegetală, carbohidraţi, proteine, precum şi 22 de aminoacizi, inclusiv cei opt aminoacizi esenţiali, pe care organismul uman nu îi poate sintetiza. 
Polenul de albine conţine lecitină, care există în mod natural în fiecare celulă şi facilitează metabolismul
din polenul de albine sunt imediat asimilate şi uşor absorbite de organism. 
Forever Bee Pollen poate contribui la buna funcţionare a sistemelor circulator, digestiv, imunitar şi nervos.

Forever Royal Jelly, laptisorul de matca.

Forever Royal Jelly, laptisorul de matca.

• Unul dintre cele mai complete alimente
• Uşor absorbabil şi asimilabil
• Nu conţine conservanţi, coloranţi sau aromatizanţi artificiali

Lăptişorul de matcă reprezintă secreţia lactescentă a glandelor faringeale ale albinelor.
Această secreţie este amestecată cu enzime pentru a deveni „super-alimentul” destinat hrănirii albinelor ce urmează să devină regine. 
De fapt, lăptişorul de matcă va fi singura hrană a reginelor de-a lungul întregii lor vieţi reproductive, acestea fiind capabile să depună până la 3.000 de ouă pe zi timp de 6 ani. 
Albinele lucrătoare ce se hrănesc numai cu miere trăiesc doar 4 - 6 săptămâni. Lăptişorul de matcă conţine vitaminele A, C, D şi E, fiind, de asemenea, un bogat depozit natural al complexului de vitamine B. 
O componentă importantă este vitamina B5 (acidul pantotenic), una dintre cele mai importante substanţe din organism, esenţială în sinteza şi metabolismul proteinelor, lipidelor, carbohidraţilor şi anumitor
hormoni. Lăptişorul de matcă conţine toţi cei opt aminoacizi esenţiali, zece aminoacizi neesenţiali şi cantităţi importante de minerale precum calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu şi sulf, fiind totodată şi o sursă de acid nucleic. 
Lăptişorul de matcă are un conţinut foarte ridicat de proteine.
Lăptişorul de matcă oferit în produsul Forever Royal Jelly este colectat din regiuni nepoluate, izolate, intens deşertice, ce prezintă condiţii ideale de mediu pentru stupi. 
Imediat după colectarea din stupi, lăptişorul de matcă este răcit rapid până la congelare, pentru a se elimina surplusul de apă fără a afecta vitaminele, mineralele, enzimele şi co-enzimele din compoziţia sa.

0765 24 68 78
Distribuitor autorizat