joi, 5 august 2010

Planta Aloe vera si sucul obtinut din acesta reduce tumefactiile periarticulare, ajuta la prevenirea artritei si reduce inflamarea articulatiilor.

Planta Aloe vera si sucul obtinut din acesta reduce tumefactiile periarticulare, ajuta la prevenirea artritei si reduce inflamarea articulatiilor.

Aloe vera reduce inflamitia

Portrivit cercetarilor, s-au pus in evidenta efectul antiartric al carorvadintre componentele extractului de aloe vera.Un acid organic prezent in aloe (pentru a vedea compozitia unui suc de aloe vera) a redus inflamatia cu 79,7% si a suprimat reactia agresoare autoimuna cu 42,4%.
Un alt compus din aloe, antrachinona,a  redus inflamitia cu 67,3% dar nu a avut nici un efect asupra reactiei autoimune.
Cele mai multe forme ale afectiunilor reumatice sunt cauzate de tulburari ale sistemului imunitar.Mecanismele de aparare a organismul ataca propriile tesuturi.Factori de risc, sunt: ereditatea, infectiile dentare sau intestinale, dezechilibrele hormonale, prezenta toxinelor în sange.Reumatismul afecteaza în special pesoanele aflate la varsta a doua, dar apare uneori si la copii sau adolescenti.

Reumatismul si aloe vera

Reumatismul poate fi foarte periculos, poate cauza dureri de articulati,  insuficienta al rinichilor sau chiar si probleme  cardiace.
Recomandarea mea ar fii Aloe Vera Freedom care este tot aloe vera gel dar imbunatatiti cu condroitina glucozamina si msm.. Conţine substanţele nutritive ale gelului stabilizat de Aloe vera îmbogăţite cu sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină (două substanţe de origine naturală, cu rol important în menţinerea mobilităţii articulaţiilor), vitamina C şi MSM (metilsulfonil- metan, sursă importantă de sulf de provenienţă biologică, necesar menţinerii integrităţii anatomice şi funcţionale a ţesuturilor conjunctive). (vezi compozitia sau trimite direct intrebarea pe mail )
http://www.aloeproduse.ro
http://www.adriene.flp.ro 
contact
0765 24 68 78
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu