joi, 5 august 2010

Antiperspiranti cu aluminiu = cancer mamar?!Toxinele din cosmeticele folosite pot cauza cancer?!Cum gasesc un antiperspirant natural, non toxic

Antiperspiranti cu aluminiu = cancer mamar?!Toxinele din cosmeticele folosite pot cauza cancer?!Cum gasesc  un antiperspirant natural, non toxic


Antiperspiranti  cu saruri de aluminiu  iti stopeaza transpiratia ?

   Antiperspiranti  cu saruri de aluminiu  iti stopeaza transpiratia pentru 48, 72 de ore?e posibil?
  Antiperspriranti cu saruri de aluminiu NU lasa urme pe haine?le pateaza de numai?Chiar?:)
  Antunci de ce le folosim ?Uitam ca transpiraie este un proces natural de eliminare al toxinelor?!

Coleratie intre cancerul de sani si deodoarntele cu aluminiu  

Colectivul de cercetatori de la Reading University a publicat rezultatele unro cercetari care sublinieaza posibila legatura disntre folosire antiperspirantilor care contin saruri e aluminiu si rata in continua crestere a cancerului de san.(De peste 25 de ani s-a consttat ca in Marea Britnie s-au dublat numarul cazurilor de cancer de san, de la 20.000cazuri/an inanul 1970 la 40.000 de zazuri/an in prezent.O posibilia legatura ar exista intre faptul ca majoritatea antiperspirantilor contin saruri de zirconiu sau de aluminiu; acestea raman cantonate la nivelul firelor de par si declanseaza cu apa si sudoarea diverse reactii).

   Se stie ca prin sudoare organismul elimina toxine.Colectivu de cercetatori considera ca un blocaj la acest nivel ar putea indce o directionare a toxinlor catre ganglionii limfatici din axila(sub brate), ceea ce ar determina in timpp modificari ale zonelor invecinate cu regiunea mamara(sani) astfel ar putea creste iscul pentru cancer d san.Testele arata ca zinconiul si aluminiul pot patrrunde in interiorul celulei, deterinand modificari in structura ADN-ului, care pot fi responsabile de cresterea numarului de cazuri de cancer, dar si dezechilibrari hormonale.
Atunci sa nu folosesc deodorant?sa devin antisocial?!
Exista  alternativa!Sunt deodorante care dau o protectie, fara chimicale nici sport si totusi creaza o stare de prospetime?
   Sfatul meu este evident aloe ever-shield deodorant(flp) care rezolva ata de simplu acea problema al mirosului neplacut, pe langa trebuie aplicat doar usor fara apasare, sau fara sa aplici o cantitate are sub brate.

 

Forever ever shield deo un deodorant naturl fara aluminiu

 Formula sa delicata se bazeaza pa aloe vera, gel stabilizat nu contine saruri de aluminiu, Ever-shield asigura prospetime s curatenie pentru intreaga zi, fara a fi iritat. Se aplica dupa dus/baie.
Descrierea deodorantului
 • Nu contine saruri aluminiu.
 • Poate fi folosit in timpul chimioterapiei sau radioterapiei
 • Transparent nu lasa urme pe hainele negre!!!!
 • Transparent, nu pateaza hainele(acele pete urate chiar galbene)
 • Se poate utiliza imediat dupa epilare
 • Forma avantajoasa de stick, gramaj uriasa!!!92g
la unele persoane posibil sa nu fe compatibil.Insa dati o sansa de macar 10zile, care posibils a chinuiti, sa transpirati sau sa mirositi mai antisocial, totul fiindca de a lungu anilor s-au adunat acel subtante acolo in zona axilara  de care acum  corpul nostru in fine vrea sa scape prin transpiratie. Doar dupa o astfel de perioada pot sa confirm ca sunteti No aluminiu si Yes fresh, foraspat!
Pentru orice comanda sau intrebare contactati-ma!
http://www.aloeveraoradea.tar.hu
adrienne@flp.ro
0765  24 68 78
Cele mai periculoase substante chimicale pe care sa le evitati cand alegeti un produs cosmetic:
 • Butyl Acetate,
 • Butylated Hydroxytoluene (BHT)
 • Coal Tar
 • Cocamide DEA/Lauramide DEA
 • Diazolidinyl Urea
 • Ethyl Acetate
 • Formaldehyde
 • Fragrance (e ok daca e natural din uleiuri naturale)
 • Parabens (methyl, ethyl, propyl and butyl)
 • Petrolatum (petroleum jelly)
 • Phthalates
 • Propylene Glycol
 • Sodium Laureth/Sodium Laurel Sulfate
 • Talc
 • Toluene
 • Triethanolamine (TEA)
Cosmeticele din gama de produse Forever Living Products contin un nivel foarte scazut de conservanti, chimice, majoritatea lor sunt obtinute din surse naturale, plante.
Pentru orice intrebare sau daca doriti sa tetstati produsele noastre puteti sa ma contactati 
adrienne@flp.ro sau 0765 24 68 78
Fara testare pe animale


Planta Aloe vera si sucul obtinut din acesta reduce tumefactiile periarticulare, ajuta la prevenirea artritei si reduce inflamarea articulatiilor.

Planta Aloe vera si sucul obtinut din acesta reduce tumefactiile periarticulare, ajuta la prevenirea artritei si reduce inflamarea articulatiilor.

Aloe vera reduce inflamitia

Portrivit cercetarilor, s-au pus in evidenta efectul antiartric al carorvadintre componentele extractului de aloe vera.Un acid organic prezent in aloe (pentru a vedea compozitia unui suc de aloe vera) a redus inflamatia cu 79,7% si a suprimat reactia agresoare autoimuna cu 42,4%.
Un alt compus din aloe, antrachinona,a  redus inflamitia cu 67,3% dar nu a avut nici un efect asupra reactiei autoimune.
Cele mai multe forme ale afectiunilor reumatice sunt cauzate de tulburari ale sistemului imunitar.Mecanismele de aparare a organismul ataca propriile tesuturi.Factori de risc, sunt: ereditatea, infectiile dentare sau intestinale, dezechilibrele hormonale, prezenta toxinelor în sange.Reumatismul afecteaza în special pesoanele aflate la varsta a doua, dar apare uneori si la copii sau adolescenti.

Reumatismul si aloe vera

Reumatismul poate fi foarte periculos, poate cauza dureri de articulati,  insuficienta al rinichilor sau chiar si probleme  cardiace.
Recomandarea mea ar fii Aloe Vera Freedom care este tot aloe vera gel dar imbunatatiti cu condroitina glucozamina si msm.. Conţine substanţele nutritive ale gelului stabilizat de Aloe vera îmbogăţite cu sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină (două substanţe de origine naturală, cu rol important în menţinerea mobilităţii articulaţiilor), vitamina C şi MSM (metilsulfonil- metan, sursă importantă de sulf de provenienţă biologică, necesar menţinerii integrităţii anatomice şi funcţionale a ţesuturilor conjunctive). (vezi compozitia sau trimite direct intrebarea pe mail )
http://www.aloeproduse.ro
http://www.adriene.flp.ro 
contact
0765 24 68 78
Aloe Vera surclaseaza medicamentele, ulcer gastric, afectiuni intestinale.

Amelioreaza afectiunile inetstinale, combate constipatia si ulcerul gastric


   Sucul de Aloe Vera poate fi folosit cu succes in tratarea afectiunilor intestinale inflamatorii, dupa cum releva un sudiu publicat in"Jurnal of Alernative Medicine".
Zeci de pacienti au fost tratat cu 60g suc de aloe de trei ori pe zi, timp de sapte zile.Dupa o saptamana , toti pacientii erau vindecati de diaree, patru au inregistrat o regularizare a traficuylui intestinal, iar trei au preznetat un plus de energie.
   Cercetatorii au tras concluzia ca, Aloe Verae capavbila sa reechlibreze activitatea intestinala prin regularizarea pH-ului intestinal, imbunatatirea motilitatii intestinale, cresterea densitatii scaunului si reducerea numarulu de microorganizmi fecale, inclusiv fermenti.
Studii efectuate pe 12 pacienti cu ulcer duodenal, tratati cu gel de Aloe vera, au aratat o vindecare completa a acestora.

Eliminarea toxinelor

Alte studii au aratat ca sucul de Aloe vera ajuta la eliminarea toxinelor intestinale, neutralizeaza aciditatea gastrica si combate constipatia si ulcerul gastric.
www.aloeproduse.ro
contact 0765 24 68 78