sâmbătă, 11 septembrie 2010

Vitamina C, un necesar in viata urbana. Absorbent C antioxidant natural


  Vitamina C, un necesar in viata urbana. Absorbent C antioxidant natural.

   În timp ce plantele şi microorganisme posedă capacitatea de a-şi produce singure vitaminele necesare pentru metabolismului propriu, oamenii şi animalele au pierdut din păcate această capacitate în timpul evoluţie.

Vitamina C 

   Asigurarea continua a cantitatii benefice de vitamina C reprezinta o problema complicata, deoarece organismul valorifica doar o parte din cantitatea care intra in organism odata cu alimentele. Surplusul nevalorificat se elimina in cateva ore.
Dar pastrarea continutului de vitamina C in alimente este o problema la fel de complicata.
Dupa o depozitare de 2-3 luni, alimentele pierd doua treimi din continutul lor de vitamina C.
De asemenea, prin decojirea fructelor si legumelor se pierde 60% din vitamina C, iar fierberea indelungata la temperaturi ridicate determina pierderi mari de vitamina C.
fructele citrice, sursa naturala de citamina C

Exista si numerosi alti factori care scad capacitatea de captare a vitaminei C, cum ar fi: stresul, administrarea prelungita de antibiotice si alte medicamente, inhalarea fumului de tutun.
Vitamina C este cel mai frecvent ultilizat pentru prevenirea sau tratarea in stadii incipiente a racelilor banale sau a gripei. Mai poate fi folosita si pentru profilaxia si tratamentul scorbutului (hipovitaminoza C), boli grave (de toate tipurile), stari febrile prelungite, infectii, interventii chirurgicale, osteoporoza, fracturi, parodontoza, gingivite, stomatite, anemie (in asociere cu fierul sau cu acidul folic), efort fizic prelungit, astenie de primavara... acestea fiind numai cateva exemple.

 Stiati ca?! Aspirina si vitamina C


Aspirina folosita atat de des in cazul virozelor, sinuzitelor, durerilor reumatice, bolilor de inima tripleaza de fapt viteza de eliminare a vitaminei C din organism. Chiar si deficitul de vitamina A poate determina pierderi de vitamina C.    Referitor la tutun, el este un puternic distrugator de vitamina C, fiecare tigara fumata distruge 25-100 mg de vitamina C. Vreau sa remarc ca toti locuitorii marilor orase au nevoie de suplimente de vitamina C pentru ca monoxidul de carbon este un distrugator de vitamina C.
   Iata de ce, pentru a mentine un nivel constant de vitamina C in organism, este necesara introducerea unor noi cantitati de vitamina C.
Doza zilnica este de 60 mg pentru un adult. Simptomele lipsei de vitamina C sunt: oboseala, astenie, slabiciune, stare de depresie, lipsa poftei de mancare, dureri osoase moderate.

Cum poti sa mentii intrega zi nivelul de Vitamina C ....?!

   Sunt mai multe metode sa poti pastra un nivel constant de vitamina C in corp.
Forma chimica, capsule cu granule care se absorb in timp in organism 
Capsule de Vitamina C sintetice
Sau o forma naturala, cu tarate de ovaz, ce contIn fibre vegetale si au o solubilitate crescuta.Astfel vitamina C se absoarbe constant in organism.

Absorbent-C

   Intrucat vitamina C are eficacitate maxima in combinatie cu bioflavonoizi, produsul Absorbent-C, de la Forever Living Products, contine bioflavonoizi din citrice (picnogenol si quercetina). Absorbent-C e fixat pe un suport de tarate de ovaz, asigurandu-se astfel mentinerea mai mult timp in tractul digestiv.
   Iar in cazul in care nu vrem sa fim sanatosi si nu ne intereseaza efectel secundare ale unei vieti in oras plin de smog, macar doamnele sa se gandeasca la frumusetea tenului lor, fiindca frumusetea vine din interior, in cazul nostru din intergul corp, iar vitamina C este un aliat bun al frumusetii pielii, al gingiilor al ochilor.
Absorbant C, Sursa de vitamina C naturala
In cazul in care dorit sa aflati ma multe despre vitamina C, naturala, Absorbent C vizitati site-ul de jos unde pentru detalii avet conatct direct e-mail sau telefon.