vineri, 14 ianuarie 2011

Forever Active Probiotic, Probiotice, Intestine, Flora bacteriala, Forever living


Forever Active Probiotic, Probiotice, Intestine, Flora bacteriala, Forever living

Sistemul nostru imunitar  se regaseste in proportie covarsitoare, la nivelul intestinelor 

Sistemul nostru imunitar  se regaseste in proportie covarsitoare, la nivelul intestinelor. In aceleasi timp, sistemul digestiv este o poarta de intrare a germenilor patogeni in organism, o data cu alimentele sau lichidele ingerate.
Partea  dintreacesti germeni sunt distrusi la trecerea prin barierea acida din stomac, dar unii dintre ei ajung in intestine, unde dispun de mediu nutritiv si tempertura optima pentru a se multiplica si pot produce imbolnavirea.

 PROBIOTICELE, acele "bacterii bune" 

Aici intra PROBIOTICELE, acele "bacterii bune"  care impiedica multiplicarea si colonizarea intesinului de catre  bacteriile rele (patogene). Aceste "bacterii bune" functioneaza ca un gardian al sanatatii.
--> 
     Tractul digestiv normal contine aproximativ 400 de tipuri de bacterii .......
Vizionati filmul si aflati mai multe...

3 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. E dragut filmuletul asta cu prietenii nostrii ascunsi; este updatat in mod profesional cu toate datele de contact,felicitari ;) si pot sa afirm ca mie cel putin, mi-a facut sa ma simpt intradevar un pic mai bine, zambind +12 minute today :P si daca as fi medic, cu siguranta l-as recomanda prietenilor mei pacienti sa faca cunostinta si ei cu "perlele astea ale vietii"; iar Voi de la Forever, sa-i mai dati si la domnul acesta dr. -din parte al doile a scenei- cateva perlute cu aceste mitocloriene,pentru ca sa se intareasca unpic si el sa-l mai atraga nu numai pe clienti dar si pe domnisoarele "pro-biotice" :D

  RăspundețiȘtergere
 3. :) mersi
  esti/sunteti dragut!
  Daca vreti mai multe detali oricand ;)
  va recomand sa vizionati si filmuletul cu Macca

  RăspundețiȘtergere