miercuri, 12 octombrie 2011

Folosirea suplimentelor nutritive.Romanii iau putine suplimente nutritive.Adevarul

Folosirea suplimentelor nutritive.Romanii iau putine suplimente nutritive.Adevarul

Românii iau puţine suplimente nutritive

articol preluat de pe  

http://www.adevarul.ro/life/sanatate/Romanii_iau_putine_suplimente_nutritive_0_305969924.htmlÎn România se cheltuiesc anual, pe cap de locuitor, 4,5 euro pentru suplimentele nutritive şi numai 10% din populaţie are informaţii corecte despre acest tip de produse, arată datele companiei Vitacare Internaţional România care distribuie suplimente nutritive pe bază de extracte naturale.
Potrivit companiei, ungurii consumă de 8 ori mai multe suplimente nutritive decât românii, polonezii de 12 ori mai multe, iar germanii de 20 de ori mai multe. Majoritatea consumatorilor de suplimente nutritive au peste 50 de ani, mai arată datele companiei.
Au rol de prevenţie
Suplimentele nutritive nu sunt medicamente, dar, în funcţie de substanţele active conţinute, sunt dedicate unor probleme de sănătate specifice. Ele pot fi folosite înainte sau în timpul tratamentelor medicamentoase şi în perioadele solicitante pentru organism.
„Principalul rol al suplimentelor nutritive este acela de prevenţie, dar în România nu există o cultură a folosirii lor pentru menţinerea echilibrului organismului", spune dr. farmacist Ovidiu Bojor, consultant Vitacare. În plus, specialiştii semnalează şi faptul că, adesea, românii folosesc aceste suplimente într-un mod incorect.
„Puţine persoane ştiu să aleagă suplimentele nutritive în funcţie de concentraţie şi de tipul de substanţă activă, iar curele devin inutile, pentru că adesea nu se ajunge la o concentraţie care să corespundă nevoilor organismului", spune medicul Răzvan Alexandru, directorul general Vitacare. Din acest motiv sunt mai eficiente suplimentele care se administrează o dată pe zi, riscul ca pacientul să uite de administrarea pastilelor fiind mai mici.
 http://www.adevarul.ro/life/sanatate/Romanii_iau_putine_suplimente_nutritive_0_305969924.html
Sper sa ajunga si la noi procentul mai mare.
Adevar ca in topul vanzarilor globale Ungaria se afla mai sus in top decat Romania, vorbesc despre produsele Forever Living Products, ale caror majoritatea sunt suplimente.
Mentionez cu o concetratie foarte buna (reala) si o absorbtie buna(fiind din surse naturale) si recunoscute catre organizm.


Suplimente alimentare

Sănătatea depinde de o alimentaţie adecvată. Din cauza tehnologiilor folosite în agricultura modernă, ce sărăcesc solul de substanţele minerale naturale, nu mai putem avea certitudinea că alimentele pe care le consumăm pot asigura organismului toate vitaminele şi mineralele esenţiale de care acesta are nevoie.  Forever Living Products oferă cele mai bune suplimente nutritive obţinute din ingrediente de o calitate excepţională, atent selecţionate, realizate prin tehnologii ultra-moderne.
Cu Nature-Min, organismul tău va putea beneficia acum de nutrienţi extraşi din adâncul mărilor. 4% din masa corpului este constituită din minerale, pe care organismul uman nu le poate sintetiza, dar le obţine din hrană sau suplimente alimentare.
Forever Nature-Min este o formulă avansată, ce reuneşte forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbţie maximă. Produsul oferă minerale şi microelemente în proporţii perfect echilibrate, pentru eficienţă maximă. Utilizând forme minerale chelatate, obţinute în urma sedimentării plantelor şi animalelor marine pe fundul mărilor, produsul Nature-Min furnizează majoritatea mineralelor existente în corpul uman.
Mineralele îndeplinesc trei funcţii :
1.  Unele, cum ar fi calciul, fosforul şi magneziul, sunt constituenţi ai oaselor şi dinţilor.
2.  Altele, sub formă de săruri solubile, contribuie la controlul compoziţiei fluidelor şi celulelor.
3.  Fierul şi hemoglobina îndeplinesc alte sarcini vitale. Ele colaborează cu enzimele şi proteinele, substanţe necesare producerii şi eliberării de energie.
Forever Nature-Min este o excelentă cale de a furniza organismului mineralele şi microelementele de care are nevoie, pentru un stil de viaţă  sănătos şi echilibrat.


Eu va recomand personal cu incredere :) daca sunteti interesati va astept sa ma contactati
0765 24 68 78
adrienne@flp.ro
Adrienne
distribuitor independent
400-000-111-547
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu