duminică, 26 iunie 2011

Discaunt de 15% pentru produsele Forever Living Products prin distribuitor autorizat


Discaunt de 5% pentru produsele Forever Living Products 

Pentru a beneficia de discaunt de 5% planul de marketing  si politicile  companiei Forever Living Products va ofera posibiliatea de a cumpara la pretul de PreferredCustomer =Client 

PREŢUL RECOMANDAT DE VÂNZARE
(PRV)
Este preţul cu care cumpără produsele Forever cei care au în vedere
doar consumul personal, fără a se
alătura companiei în calitate de distribuitori, prin semnarea Formularului de Înscriere.
PREŢUL DE NOU DISTRIBUITOR
(NDP) DIN 01.11.2020 PREFERED CUSTOMER
Compania vă oferă posibilitatea de a beneficia de o reducere de 5% faţă de Preţul Recomandat de Vânzare,
dacă alegeţi să semnaţi Formularul de Înscriere şi să deveniţi distribuitori. În această situaţie, veţi cumpăra produsele direct de la companie la Preţ NDP (Preţ de Nou Distribuitor), cu 5% mai mic decât PRV.
PREŢUL DE DEPOZIT
După semnarea Formularului de Înscriere şi acumularea a 2 pc (puncte credit) din comenzi în nume
propriu în maximum două luni calendaristice consecutive, orice distribuitor are dreptul de a cumpăra produsele la Preţ de Depozit, cu o reducere de 30% faţă de Preţul Recomandat de Vânzare. Să exemplificăm cu cel mai popular produs Forever: Aloe Vera Gel:
Preţ Depozit – 16,07 Euro

PRV – 22,95 Euro
reducerea este semnificativa!
!!! CONDITIA  este completarea formularului de inscriere, sa aveti 18 ani, sa faceti o comanda minima de 25euro + TVA!
Forever Living Products şi companiile afiliate sunt lideri mondiali în domeniul produselor pentru sănătate
şi frumuseţe pe bază de Aloe vera, precum şi cei mai mari producători de produse apicole din lume.
Gama Forever numără, în prezent, peste 180 de produse şi se îmbogăţeşte an de an. Produsele Forever Living se grupează în următoarele categorii:
 • Băuturi nutritive pe bază de Aloe vera 
 • Suplimente alimentare 
 • Produse pentru controlul greutăţii corporale 
 • Produse pentru îngrijirea tenului şi a corpului 
 • Produse pentru igienă şi îngrijire personală 
 • Gama de machiaj Sonya Colour Collection

Forever Living Products ne pune tuturor la dispoziţie o oportunitate prin care ne putem schimba stilul de viaţă, şansa de a trăi sănătos consumând şi folosind produse de cea mai bună calitate şi posibilitatea de a
alege cum dorim să arate viitorul nostru.

Click pe imagine pentru a vedea Catalogul de produseAvantaje daca alegeti sa faceti o inscriere o comanda prin mine, Ormos Adrienne distribuitor independent, ForeverBusinessOwner
0765 24 68 78 sau 0744 64 25 77
adrienne_ormos@yahoo.com
 1. Produsele sun originale.
 2. Preturile sunt cele oficiale date de catre compania Forever Living Romania.
 3. Comandand direct de la companie beneficiati de aceiasi discounturi, tot trebuie efectuat o inscriere, sa aveti un cod de identificare, cereti   aici, prin blog sau telefon, aveti la dispozitie personal pe mine si pe echipa mea sa va raspundem la toate intrebarile.
 4. In Oradea sau zona orasului, se pot ridica comenzile la noi la birou fara taxe de livrare / comanda mai mare livrare gratuita.
 5. Avantaj, comenzile sosesc de la depozitele autorizate al companiei in 2 zile lucratoare, chiar si in ultimele zile ale lunii.
 6. Avantaj, consiliere gratuita, de luni pana vineri 0765 24 68 78 sau personale cu programare.
 7. Avantaj, prezentari de produse (pentru incercarea lor, prezentarea noilor produse), prezentari cosmetice (incercati produsul inainte sa il comandati, creme farduri rujuri...etc consiliere in alegerea produsului potrivit) cursuri de formare personala si de initiere in afacere, toate GRATUIT, locatie centrala.
 8. Avantaj experienta de 15 ani

Alatura-te acum echipei Forever Living Products pentru a profita de “Cea Mai Mare Oportunitate din Lume”. Nu exista niciun risc — nu se percep taxe de inscriere sau taxe lunare si nu esti obligat sa cumperi. Vei avea acces la produse extraordinare si la o oportunitate care iti poate schimba viata, oferindu-ti prosperitate si o stare de bine.

Cum si de ce sa devii membru?!
 • Cumperi produsele cu reducere (si le vinzi cu profit)
 • Iti construiesti propria afacere de succes chiar din confortul casei tale
 • Recomanzi produsele prietenilor, rudelor, cunostintelor si te bucuri de avantajele de a fi parte a unei companii in expansiune

(Comanda minima este de 50 de euro + TVA. Este, insa, recomandat sa pornesti la drum cu una dintre trusele Forever, care iti ofera o selectie a celor mai populare produse, la un pret mult mai mic decat daca produsele ar fi cumparate individual) 

Propria ta afacere  
Preia controlul asupra destinului tau. In loc sa-ti imbogatesti seful, cu Forever toate eforturile pe care le depui iti aduc beneficii numai tie. 
Riscuri mici, investitii reduse
Afacerile traditionale necesita investitii de zeci de mii de euro, fara sa punem la socoteala imprumuturile la banca pe care le inapoiezi in zeci de ani. Sa incepi afacerea proprie cu Forever Living Products costa doar cateva mii de lei.
Fara limitari financiare
Locurile de munca traditionale iti limiteaza castigurile dupa standardele pietii. Cu Forever Living, nu exista limita in castiguri. Cu cat muncesti mai mult, cu atat castigi mai mult.
Venit rezidual
Poate cel mai mare beneficiu pe care ti-o ofera strategia noastra de multi-level marketing este venitul permanent. Vei castiga intotdeauna comisioane de pe urma distribuitorilor pe care i-ai inscris in Forever, culegand permanent roadele munci tale.
Pachet idela pentru pornirea unei afaceri
Economiseşti până la 110 €, fata de pretul de vanzare
 Touch of Forever
Ce poate fi mai plăcut decât să ai la îndemână produsele favorite de la Forever într-un ambalaj practic? Touch of Forever este modalitatea ideală de a prezenta produsele familiei, prietenilor, cunoştinţelor şi de a face o economie considerabilă faţă de cumpărarea lor separată. Touch of Forever include: Aloe Bath Gelée, Aloe Vera Gel, Forever Lite (ciocolată sau vanilie), Aloe Lips (2), Forever Bee Honey, Forever Bee Pollen, Forever Bee Propolis, Forever Bright Toothgel, Aloe Berry Nectar, Royal Jelly, Nature-Min, Aloe Liquid Soap, Arctic Sea, Aloe First, Gin-Chia, Absorbent-C, Aloe Blossom Herbal Tea, Aloe Propolis Creme, A-Beta-CarE, Aloe Jojoba Shampoo, Aloe Jojoba Conditioning Rinse, Aloe Vera Gelly, Aloe Lotion, Aloe Moisturizing Lotion, Aloe Heat Lotion, Garlic-Thyme, Aloe Pro-Set, Ever-Shield, Fields of Greens, Garcinia Plus, Forever Kids.

Succes garantat
Forever Living Products iti pune la dispozitie acest ciclu care iti garanteaza succesul. Daca, alaturi de colaboratorii tai, respecti acesti pasii vei observa ca nu exista nicio limita pentru succesul tau sau pentru sumele pe care le poti castiga.

1. Cumpara Touch of Forever
2. Dezvolta un plan de afaceri
3. Cumpara si foloseste, alaturi de echipa, produse in valoare de 4 puncte credit pe luna
4. Urmareste-ti obiectivele si intereseaza-te daca preospectii sau clientii tai sunt multumiti
5. Organizeaza intalniri de prezentare a oportunitatii Forever
6. Sponsorizeaza noi distribuitori si ajuta-i sa-si insuseasca ciclul succesului.

Click pe imagine pentru a citi mai mult despre oportunitatea de a afacere


Astfel veti fi recompensat nu doar pentru cumparaturile tale dar si pentru cumparaturile persoanelor inscrisi sub tine.


Pentru detalii va astept sa ma contactati.
Nu asteptati sa va intra pe usa cineva cu un sac de bani sau o afacere fara nici un efort.
Ridicati telefonul, trimiteti un mesaj, e-mail si nu o sa regretati. 
Daca tot ati ajunsi sa cititi aceste randuri inseamna ca ati avea nevoie de un venit suplimentar sau doar sa aveti produsele la un pret ideal pentru buzunarul Dmv.
Va astept contactul.
Ormos Adrienne 0765 24 68 78  sau
0744 64 25 77

In Oradea comanda produse, fara taxa de livrare in doar 2 zile, distribuitor independent Forever Living Products


In Oradea comanda produse, fara taxa de livrare in doar 2 zile (lucratoare), prin distribuitor independent Forever Living Products cu optiuneade PICK UP  POINT , de pewebsite- ul FLPRomania, produse originale, la pret de -5%, sau -30%!!!*
 1. Puteti vizualiza catalogul/ Manualul de produse
 2. Alegeti produsul, codul/denumire
 3. Trimiteti un mesaj 0765 24 68 78 sau  0744 64 25 77 e-mail adrienne_ormos@yahoo.com cu numarul si denumire produsului, ziua cand doresti sa fie livrata, numarul de contact si vei fi resunata pentru confirmare!!! si pentru calculul corect al pretului (pret depozit, Nou Distribuitor Price NDP, pret de vanzare)
 4. Primesti confirmarea de comanda, ora de livrare, locul, plata o faci la livrare.

*Compania vă oferă posibilitatea de a beneficia de o reducere de 5% faţă de Preţul Recomandat de Vânzare, dacă alegeţi să semnaţi Formularul de Înscriere şi să deveniţi distribuitori. În această situaţie, veţi cumpăra produsele direct de la companie la Preţ NDP (Preţ de Nou Distribuitor), cu 5% mai mic decât PRV.
Compania va ofera inca un beneficiu 5%, 8%, 13%, 18% un bonus in contul Dmv personal!

! La cerere pot face un card de membru, completat formular inscriere, care iti asigura reducere de 15%, la o comanda minima de 50euro+Tva.
!! Daca deja esti inscris, membru poti face comanda direct de la Forever Living Products, preturile atat la firma cat prin mine sunt aceleasi,
!!! Avantaj daca te inscrii, devii membru, poti apela cu orice intrebare la mine si echipa mea in legatura cu produse sau oportunitate de afacere.
NU exista taxa pentru livrare!
NU esti suprataxat la produse cu preturi ireale!
Poti participa la prezentari, sampling, cursuri Gratuit!
La biroul nostru primesti Consiliere Gratuita in legtura cu produse folosirea lor, cum sa ai o viata sanatoasa
Avem o experienta in domeniu, de 15 ani suntem Distribuitori.
 


Pentru orice intrebare sau comanda va astept pe numarul 0765 24 68 78
Distribuitor indepndent Ormos Adrienne

Romania, judetul  Bihor , Oradea,str Garoafei 3A