vineri, 3 februarie 2012

NOU Forever Living 2012. Produse noi in Romania de la FLP.

NOU Forever Living 2012. Produse noi in Romania de la FLP.


NOU Forever Living 2012. Produse noi in Romania de la FLP.

Immublend

 ImmuBlend ™ este conceput pentru a sprijini funcționarea sistemului imunitar prin abordarea tuturor aspectelor legate de acesta de la prima sa linie de apărare ( pielea sângele) și până la ultima care se află după unele clasificări în colon. Fiecare ingredient în amestecul proprietar (patent FLP) este special ales pentru rolul crucial pe care îl joacă în sprijinirea funcţiilor sistemului imunitar. Aceasta ajută sistemul de apărare al organismului  pentru a funcţiona cât mai eficient. iar pentru acest scop s-a creat un amestec de nutrienţi care include puterea unor ciuperci cu mare valoare antioxidantă dar și nutritivă - Maitake şi Shiitake cu lactoferina , împreună cu vitaminele C şi D la care se alătură și minerale precum  zincul.

 

Sampon de la Forever Living pe baza de aloe si laptisor de matca.

 Sonya Volume Shampoo Şampon pentru volum cu Aloe vera şi lăptişor de matcă  

Sonya Volume Conditioner Balsam pentru volum cu Aloe vera şi lăptişor de matca.Balsamul Sonya Volume Conditioner posedă o formulă exclusivă ce stimulează volumul, grosimea, vitalitatea şi maleabilitatea parului, conferindu-i strălucire.

Sonya Hydrate Conditioner Balsam hidratant cu Aloe vera şi lăptişor de matcă.Balsamul Sonya Hydrate Conditioner posedă o formulă specială, îmbogăţită cu factori hidratanţi din Aloe vera şi lăptişor de matcă, pentru a descurca şi reda moliciunea părului uscat, degradat şi fragilizat. Datorită intensificării efectului hidratant şi de refacere, părul va deveni maleabil şi mult mai uşor de coafat, căpătând o luminoasă strălucire!

Sonya Hydrate Shampoo Sampon hidratant cu Aloe vera şi lăptişor de matcă Noul şampon hidratant Sonya posedă o formulă unică, îmbogăţită, pentru a conferi părului dumneavoastră o excelentă hidratare, volum amplu şi multă strălucire.

 

Cosmetica decorativa

Ediţia limitată de Mini Palettes, ce poartă semnătura gamei de machiaj Sonya pe bază de Aloe vera, conţine tot ceea ce ai nevoie pentru ochi, buze şi obraji. Inspirate din frumuseţea naturală a insulei Samoa, romantismul şi feminitatea Parisului şi spiritul vibrant şi colorat al oraşului Rio de Janeiro, noile Sonya Mini Palettes sunt ideale pentru a fi luate oriunde mergi şi îţi pun la dispoziţie nuanţe superbe de farduri de ochi, farduri de obraz, rujuri şi gloss-uri, perfecte pentru orice ocazie.


Sonya Mini Palette PARIS

 Sonya Mini Palette SAMOA

 Sonya Mini Palette RIO


FAB (Forever Active Boost)

http://aloe-vera-sanate.blogspot.com/2011/04/energie-energizant-sanatos-forever.html

 

FAB se deosebeşte de alte băuturi energizante, deoarece furnizează atât energie pentru utilizare imediată, cât şi pe termen lung. Eliberarea imediată de energie este furnizată de guarana, ingredient natural extrem de popular în Brazilia, iar efectul de lungă durată se datorează tehnologiei complexului ADX7, amestec brevetat obţinut din plante adaptogene şi nutrienţi de către un cercetător şi conducător ştiinţific sportiv rus.

ADX7 a ajutat atleţii ruşi să câştige (în curse) peste 130 de medalii la competiţiile olimpice!

FAB constituie o modalitate rapidă şi răcoritoare de a vă menţine plin de energie, ager, vioi şi sprinten, pe tot parcursul zilei!


 ARGI PLUS

http://aloe-vera-sanate.blogspot.com/2011/01/forever-argi-l-arginina-un-aminoacid.html

 

Forever ARGI+ , L-arginină, un aminoacid cunoscut pentru susţinerea multor funcţii vitale ale organismului: presiunea arterială, funcţia cardiovasculară, funcţia imunitară, creşterea şi rezistenţa masei musculare, creşterea şi consolidarea sistemului osos, funcţia sexuală masculină, metabolismul grăsimilor şi glucozei...

PE SCURT, CÂTEVA DINTRE
BENEFICIILE APORTULUI DE
L-ARGININĂ PENTRU ORGANISM:

* menţine tensiunea arterială la un nivel sănătos
* îmbunătăţeşte starea generală de sănătate a aparatului cardiovascular
* îmbunătăţeşte funcţia imunitară
* contribuie la creşterea masei musculare (pentru sportivi)
* are rol în creşterea şi refacerea oaselor şi a ţesuturilor
* îmbunătăţeşte metabolismul grăsimilor şi al glucozei
* îmbunătăţeşte funcţia sexuală masculină
* contribuie la eliberarea hormonilor anti-îmbătrânire
* reduce la minim cantitatea de deşeuri metabolice
* elimină radicalii liberi

 

0765 24 68 78
Distribuitor independent!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu