luni, 14 mai 2012

Razele solare Ultraviolete UVA UVB, care este diferenta, cum sa ma protejez ?!

Razele solare Ultraviolete UVA UVB, care este diferenta cum sa ma protejez ?!

 Razele solare, ultraviolet, spectrumul luminii 

 

Ultraviolet este denumirea latina, din cuvantul "violet"este cea  mai scurta frecventa, vizibil omului.
UV-A (315-400 nm) cel mai frecvent pe Pamant
UV-B (280-315 nm) ajuta la producerea vit D.
amebele pot cauza cancer sau deformeaza structura pielii, in ca de expunere prelungita.
Practic Bronzul este mecanismul de protectie al pielii impotriva razelor, prin producerea de menalnin. Bronzul ajuta ca pielea sa transforme razele UVA  si UVB in caldura.
Inteligent nu!?
Cu cat tenul este mai inchis la culoara cu ata mai usor functioneaza protectia!

Razele solare si efectele asupra vederii

Multe ori uitam sa ne protejam si ochii impotriva razelor solare si usor dar sigur ne distrugem vederea. Prima simptoma este o inflamatie usoara sau mai grava, se inrosesc ochii; mai grav poate apare si cataracta. Practic daca ne-am uita in lumina soarelui direct fcra clipire, este asemanator cand punem o lupa sub lumina soarelui si conncetram putere luminii intr-un singur punct de exemplu pe o coala de hartie. Deja stim ce se intampla.... va arde, la fel si retina. Efectul nu orpeste aici incepe si o oxidare, imprastirea radicaliro liberi -  cancerigeni.
Ochelari de soare si un antioxidant, bun pentru ochi Vitamina A, E extract de strugurisi luteina.
Forever Vision o alegere perfecta in acest caz.


Protectie solara crema de plaja Aloe Sunscreen

Totul pare mai frumos când soarele străluceşte, dar proverbul spune: “Ce-i mult nu-i bun!”. Datorită pericolului supraexpunerii la soare, se impune folosirea produselor de cea mai bună calitate pentru a preîntâmpina eficient efectele nocive ale radiaţiilor UV.
Forever Aloe Sunscreen este unul dintre acestea! Ingredientele naturale şi ultimele descoperiri ştiinţifice se întâlnesc pentru a crea un filtru solar ultra-eficient, ce catifelează, hidratează şi protejează pielea împotriva radiaţiilor solare. Cu factor de protecţie solară (SPF) 30, Forever
Aloe Sunscreen blochează atât radiaţiile ultraviolete de tip A, cât şi pe cele de tip B.
Conţine gel stabilizat de Aloe vera, agenţi de hidratare şi umectare, ce îi conferă o consistenţă fină, uşoară, şi menţin nivelul optim al hidratării cutanate.sau o varianta mai practica Aloe Sunscreen Spray...


  • SPF 30 cu spectru complet - protecţie UVA şi UVB
  • Foarte rezistent la acţiunea apei
  • Formulă cu prezentare convenabilă, de tip spray
 Produsul posedă SPF 30 (factor de protecţie solară) şi conţine Aloe vera, pentru a contribui la prevenirea îmbătrânirii cutanate provocate de expunerea la soare şi pentru a vă oferi avantajele unei formule foarte rezistente la acţiunea apei. Veţi putea înota fără nicio grijă! O apăsare rapidă, o pulverizare şi, gata, sunteţi pregătiţi de plecare!

Niciodată nu a fost mai uşor să se păstreze pielea sănătoasă, pe timp de vară!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu