duminică, 7 octombrie 2012

Curatarea clonului, detoxifiere cu aloe vera Colon clean


Curatarea clonului, detoxifiere cu aloe vera Colon cleanCancerul de colon este al doilea tip de cancer fatal in Statele Unite, dar cel putin 50% din aceste decese ar putea fi evitate daca ar fi urmate caile de preventie si detectare cat mai curand posibil. 
Din nefericire, sanatatea colonului este un subiect pe care multi dintre noi ezita sa il discute, dar, sa fim cinstiti, noi toti avem un colon, si el este, in multe privinte, punctul central al sanatatii noastre. 
Cu cata usurinta sustinatorii sanatatii arunca in jurul lor cu vorbe gen "curatare" si "detoxifiere" atunci cand discuta despre problemele fundamentale ale sanatatii. 
Ar trebui sa fim cu totii mult mai dispusi sa recunoastem existenta colonului nostru! 

Iata cateva dintre principiile fundamentale de prevenire de care ar trebui sa tinem seama:
 • Mancati mai multe fructe si legume proaspete, de cel putin cinci ori pe zi, mai ales legume verzi, precum si cele din familia verzei. Legumele proaspete sunt pline de antioxidanti si de fitonutrienti care previn cancerul. Este asa de greu sa consumam atat de multe? Incercati sa cresteti consumul de Fields of Greens, pentru a va bucura de beneficiile plantelor din compozitie, precum si de multivitaminele si fitonutrientii din Forever Kids.
 • Mentineti-va consumul de grasimi la 30% din numarul de calorii consumate zilnic si limitati grasimile saturate la mai putin de 10%. Cercetarile au pus in evidenta faptul ca grasimile saturate in cantitati mari, mai ales cele de origine animala, determina o mai mare incidenta a cancerului de colon, iar o alimentatie bogata in grasimi contribuie la cresterea in greutate, ceea ce va mareste acest risc, mai ales daca tindeti sa acumulati exces de grasime in jurul abdomenului.
 • Faceti exercitii fizice cu vioiciune timp de minimum o jumatate de ora, de cel putin trei ori pe saptamana. Chiar plimbarea pe jos sau munca in gradina va sunt de ajutor.
 • Luati suplimente! Un studiu efectuat la Harvard pe 88.000 subiecti a aratat ca cei care au luat suplimente timp de 15 ani au prezentat un risc mult mai mic de cancer la colon decat cei care nu au luat suplimente. Calciul si acidul folic par sa reduca riscul de formare a polipilor. Luati zilnic 400 mg de acid folic si 1000 mg de calciu (sau 1200 mg daca aveti peste 50 de ani). Royal Jelly si Nature-Min sunt de mare ajutor in acest scop.Dintre toate elementele nutritive disponibile pentru mentinerea sanatatii colonului, nici unul nu se apropie de valoarea gelului de aloe. Produsele noastre Aloe Vera Gel, Berry Nectar si Bits'n Peaches ne pun la dispozitie cele mai bune substante care curata si cicatrizeaza colonul. Imi este greu sa imi imaginez pe cineva care consuma Aloe Vera Gel in fiecare zi si care sa aiba emotii cu privire la cancerul de colon, dar, daca va faceti asfel de griji, iata cativa dintre factorii de risc:
1. O ruda apropiata care a avut cancer de colon;
2. Antecedente de inflamatii ale intestinelor, precum colita ulceroasa sau boala lui Crohn;
3. Daca sunteti o supravietuitoare a unui cancer de san, de ovar sau de endometru. Dupa opinia unor medici oricine a avut in familie cazuri de astfel de cancer ar trebui sa se supuna controalelor periodice pentru depistarea cancerului de colon;
4. Daca ati avut extractie de polipi.Forever Living Products extrage gelul pur, nefiltrat din interiorul
frunzei, printr-un procedeu unic, brevetat, care permite obtinerea
unui produs în care se regasesc, nealterate, toate componentele cu
valoare nutritiva ale gelului, si din care a fost eliminata aloina, o substanta
amara de culoare galbena ce se gaseste sub epiderma frunzei si care, în
functie de concentratie, prezinta proprietati laxative/purgative. Multi alti
producatori utilizeaza întreaga frunza fie pentru ca nu detin tehnologia
moderna care permite extragerea gelului, fie din dorinta de a obtine costuri
de productie cât mai mici; profitul obtinut de acesti producatori este mult mai
mare, însa produsul obtinut este de calitate inferioara.


De ce avem nevoie de detoxifiere curatarea colonului?

Comparat deseori cu o adevãratã uzinã, organismul uman munceste fãrã odihnã pentru filtrarea si eliminarea toxinelor si reziduurilor.
Alcoolul, medicamentele, produsele rãmase în urma proceselor metabolice si a digestiei, celulele moarte, chimicalele provenite din poluare, bacteriile sunt doar câteva dintre deseurile care se acumuleazã
în corpul nostru si trebuie eliminate. Ficatul, rinichii, pielea, intestinele si plãmânii sunt responsabile cu procesarea si eliminarea acestor reziduuri, prin intermediul unor procese deosebit de
complexe. 

Ce inseamna detoxifiere cu aloe vera?

O curã de detoxifiere completã si eficientã trebuie sã reducã la minim introducerea de toxine în organism si în acelasi timp sã accelereze la maxim procesele de eliminare a acestora.
În plus, trebuie sã stimulãm metabolismul, sã combatem efectele nocive ale radicalilor liberi, sã reducem retentia de lichide, sã îmbunãtãtim oxigenarea tesuturilor si circulatia sangvinã, sã ajutãm intestinul restabilindu-i flora bacterianã si combãtând constipatia, despre care se stie cã este una dintre cauzele importante ale acumulãrii de toxine în organism.

Aloe Vera Gel
 • Reechilibreazã activitatea intestinalã, prin regularizarea pH-ului si îmbunãtãþirea motilitãþii.
 • Ajutã la eliminarea toxinelor acumulate în intestine, favorizând astfel absortþia nutrientilor din hranã.
 • Combate în mod eficient constipaþia.
 • Normalizeazã metabolismul, sprijinind funcþionarea în condiþii optime a organismului. 
 • Stimuleazã regenerarea celularã, ca efect imediat al detoxifierii.
 • Este identic cu gelul din interiorul frunzei de aloe, stabilizat printr-un proces brevetat, care permite pãstrarea intactã a componentelor nutritive ale gelului.
 • Este bogat în vitamine, minerale si aminoacizi, fiind unul dintre cele mai complete suplimente alimentare de pe piatã.partea I-a
partea a II-a


articole cu aceiasi tema:

 0765 24 68 78
Distribuitor autorizat
2 comentarii:

 1. Produse teleshopping cu 50% reducere: Kosmodisk, Relax and Tone, Vibratone, Ab Tronic X2, Magic Bullet, Go Duster, Bullet Express, Paint Zoom, Celluless, Go Duster. Livrare gratuita in 24 de ore oriunde in tara. http://www.reduceri50.ro/ Tel. 0736 041 641

  RăspundețiȘtergere
 2. reducerede 15% la toate produsele forever living detalii contac/comanda pe site

  RăspundețiȘtergere