marți, 16 octombrie 2012

Prostata sanatoas cu Forever Pro6 pe baza de extract de Saw palmetto, Licopina si sofranel.

Prostata sanatoas cu Forever Pro6 pe baza de extract de Saw palmetto, Licopina si sofranel.

Forever Pro 6 

este o combinaţie de şase elemente (vitamine, minerale şi extracte din plante) destinată bărbaţilor care doresc să-şi menţină sănătatea prostatei.
Puterea extraordinară a extractelor de Saw palmetto şi Pygeum, a licopinei, seleniului şi a celorlalte ingrediente benefice, concentrate de Forever Living Products într-o tabletă uşor de administrat, creează unul dintre cele mai eficiente suplimente alimentare de pe piaţă destinat sănătăţii prostatei.
90 tableteProstata 


este o glandă de mărimea unei nuci, localizată sub vezica urinară. În numeroase cazuri s-a dovedit utilă consumarea suplimentelor alimentare de către bărbaţii de peste 40 de ani, pentru efectul benefic al acestora asupra sănătăţii prostatei.
Problemele apar cand prostata se mareste si creaza un blocaj urinar.
Simptomul cel ami simplu este urinare mai des dar mai putin(noaptea se trezeste pacientul mai des 2-3 ori), sau vizibil marimea prostatei ceste.

Extractele de Saw palmetto şi Pygeum 

conţin acizi graşi esenţiali şi steroli care contribuie la funcţionarea normală a prostatei. 

Licopina

Vitamina E si seleniul  sunt antioxidanţi puternici care ajută la menţinerea funcţiei normale a prostatei, contracarând la nivel celular efectele pe care radicalii liberi le au asupra ţesutului glandular.
Beta-sitosterolul contribuie la menţinerea sănătăţii prostatei, precum şi la menţinerea nivelului colesterolului în limite normale.
Prin combinarea acestor ingrediente şi reunirea lor sub forma unei tablete uşor de administrat, Forever Living Products a creat unul dintre cele mai puternice suplimente alimentare existente astăzi în lume destinate menţinerii sănătăţii prostatei!

Preţ Depozit – 19,25 Euro
Preţ NDP – 23,38 Euro
PRV – 27,53 Euro


 0765 24 68 78
Distribuitor autorizat
http://aloe-vera-sanate.blogspot.com/p/contact-comanda.html

Riscuri de cancer de prostata

  • Consumul regulat de alimente din conserve contribuie la creşterea nivelului de bisfenol A în urină, acest compus chimic fiind asociat cu un risc ridicat de declanşare a cancerelor hormono-dependente, printre care se numără cel mamar şi cel la prostată, potrivit unui studiu preluat de AFP.
   
Potrivit acestui studiu american - realizat de cercetătorii de la Universitatea Harvard şi publicat în Journal of the American Medical Association -, persoanele care consumă timp de cinci zile consecutiv supă din conservă prezintă în urină un nivel de bisfenol A de 1.200 de ori mai mare decât cel existent în organismul consumatorilor de supă proaspătă.
  • Fumatul cauzeaza diferite tipuri de cancer din care cel mai des de plamani si de prostata
  • La barbati, cancerul de colon si de prostata ocupa locul II. si respectiv III. pe lista celor mai frecvente tipuri de cancer.
  • La femei, cancerul de san este la lucul I. urmat de cancerul de uter loc II.  si de colon locul III.
  • Munca care necesita ore insir de sezut, fara posibilitatea de a se misca ajuta formarea problemelor de prostata (soferi profesionisti, de tir; cei care lucreaza la birou 8-10 ore nemiscati)
  • Consumul  de alimente care provoaca cancer.
Articole cu aceiasi tema:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu