vineri, 21 septembrie 2012

Pasta de dinti natural cu aloe vera propolis Forever Bright Toothgel

Pasta de dinti natural cu aloe vera propolis 

Forever Bright Toothgel • Calmează ţesuturile bucale moi
 • Nu conţine fluoruri
 • Albeşte dantura fără agenţi de înălbire
Dinţi mai strălucitori cu Forever Bright Toothgel. 
Formula sa non-abrazivă, nefluorurată şi fără agenţi de înălbire asociază calităţile gelului stabilizat de aloe şi ale propolisului,
menţinând respiraţia proaspătă şi albind dantura. 
Întreaga familie va aprecia aroma naturală de mentă şi senzaţia de prospeţime a cavităţii bucale. 
130 g
Pasta de dinti natural cu aloe vera propolis Forever Bright Toothgel

Aloe vera a fost dintotdeauna apreciată pentru calităţile şi versatilitatea întrebuinţărilor sale, incluzând aici şi igiena cavităţii bucale. 
Dinţii dumneavoastră vor fi mai strălucitori cu Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinţi disponibile pe piaţă. 
Pasta de dinţi Forever Bright conţine numai ingrediente de cea mai bună calitate, fiind destinată atât adulţilor, cât şi copiilor. 

De asemenea, poate fi folosită de vegetarieni, deoarece nu conţine ingrediente de provenienţă animală. 

Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi propolis are proprietăţi calmante asupra gingiilor şi mucoasei bucale, produsul putând fi aplicat şi independent în cazul în care periajul este dureros. 

Aroma naturală de mentă conferă un gust plăcut şi o senzaţie de prospeţime. 
După mai mulţi ani de colaborare cu centre universitare şi clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living a pus la punct formula optimă pentru o curăţare eficientă a cavităţii bucale.
Rezultatul este o pastă de dinţi pe bază de aloe ce menţine prospeţimea respiraţiei şi albeşte dantura fără a conţine agenţi abrazivi de înălbire.

Produsul nu conţine fluoruri.

Pasta de dinti natural cu aloe vera propolis Forever Bright Toothgel 1
INGREDIENTE
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe
Vera), sorbitol, oxid de siliciu hidratat,
glicerină, laurilsulfat de sodiu, carrageenan,
aromatizanţi, propolis, zaharină sodică,
benzoat de sodiu, complex de clorofilăcupru

Preţ Depozit – 4,87 Euro
Preţ NDP – 5,91 Euro

Aloe Heat Lotion crema pentru dureri musculare si reumatice


Aloe Heat Lotion crema pentru dureri musculare si reumatice


Entorsă? 
Întindere? 
Nu înainte de a avea la îndemână un tub de Aloe Heat Lotion.
Emulsia de tip U/A (ulei în apă) conţine substanţe ce produc încălzire locală şi gel stabilizat de aloe, fiind ideală pentru calmarea întinderilor şi a suprasolicitărilor musculare.
118 ml • Emulsie ideală pentru masaj

 • Calmează durerea musculară apărută după efectuarea exerciţiilor fizice sau antrenamentelor intense

 • Recomandată şi pentru copiiAloe Heat Lotion crema pentru dureri musculare si reumatice

La sfârşitul unei zile lungi, istovitoare, un masaj calmant este totdeauna binevenit. 
Nuţi mai întinde muşchii decât pentru a pune mâna pe tubul de Aloe Heat Lotion! 
Această emulsie cu efect emolient conţine agenţi cu puternic efect de încălzire locală, ce  recomandă drept produsul ideal pentru masaj în cazul suprasolicitării musculareoboselii sau durerilor musculare
Aloe Heat Lotion posedă un pH echilibrat şi are acţiune lubrifiantă, fiind special realizată pentru masaje cât mai relaxante.

 Capacitatea de penetrare în profunzime a gelului stabilizat de Aloe vera va contribui la îndepărtarea rapidă a durerii apărute ca urmare a tensiunilor musculare. 

Aloe Heat Lotion este foarte recomandată după efectuarea exerciţiilor fizice sau antrenamentelor intense.

MOD DE UTILIZARE
Se aplică o cantitate suficientă de produs şi se
masează locul dureros până la completa sa
absorbţie în piele. Se va evita contactul cu
ochii. În cazul contactului accidental, direct,
ochii se vor clăti cu apă câteva minute


Preţ Depozit – 9,45 Euro
Preţ NDP – 11,48 Euro
PRV – 13,50 Euro0765 24 68 78
Distribuitor autorizat


Nature Min forever, minerale si oligoelemente din sedimentele algelor scoicilor


Nature Min forever, minerale si oligoelemente din sedimentele algelor scoicilor

NATURE-MIN - tablete de minerale naturale
(180 tablete) – cod 37.

Forever Nature-Min este un produs nou, conceput pentru a-i permite organismului să absoarbă oligoelementele, este o formulă multi-minerală avansată, cu eficacitate mare, care în scopul absorbţiei maxime, utilizează forma de chelaţi GTF cu crom şi seleniu.

Substanţele naturale din produs se obţin din sedimente marine de alge, raci şi scoici.

Nature Min forever, minerale si olugoelemente din sedimentele algelor scoicilor

Componente principale ale nature min: calciu, magneziu, fosfor, iod, fier, mangan, cupru, zinc, seleniu, crom, vanadiu, molibden, sunt prezentate în proporţie sinergică şi în formă chelată. • Calciu: principalul rol al calciului în organism este să menţină structura funcţională optimă a oaselor şi danturii. Pentru îndeplinirea rolului său structural calciul necesită prezenţa magneziului şi a vitaminelor A, C şi D. Intervine în procesul de coagulare, măreşte capacitatea leucocitelor de a distruge germenii şi intervine decisiv în contracţia musculară. Depunerea lui sub forma litiazelor la nivelul căilor urinare este împiedicată de magneziu, acelaşi efect avându-l şi la nivelul pereţilor vasculari.
 • Fosfor: este, după calciu, cel mai abundent element mineral din organism. Alături de magneziu şi calciu îndeplineşte rol structural în oase şi dinţi. Intervine în nenumărate reacţii metabolice prin care se utilizează glucidele, lipidele şi proteinele. Ameliorează performanţele intelectuale. Deficitul de fosfor afectează grav circuitul energetic celular, ceea ce poate conduce la moartea celulei.
 • Magneziu: se impune la persoanele în creştere şi la gravide, de asemenea la mamele care alăptează. Intervine în structura de rezistenţă a osului. Insulina îşi poate îndeplini funcţia numai în prezenţa ionului de magneziu. Combate spasmul pereţilor vasculari arteriali (coronarele} şi are efect hipocolesterolemiant. Î1 face să fie util în prevenirea infarctului miocardic, în profilaxia litiazelor renale.
 • Fier: cea mai mare concentraţie se află în hemoglobină având un rol decisiv în transportul oxigenului de la plămâni până la celulele consumatoare. Nevoia de fier este mult mai crescută la gravide precum şi în cazuri de anemii prin lipsa de fier.
 • Iod: asigură buna funcţionare a glandelor tiroide. Lipsa iodului dă naştere unei afecţiuni grave: guşa endemică, iar semnele însoţitoare pot avansa în gravitate până la tulburări psihice grave (cretinism).
 • Mangan: are rol de catalizator enzimatic, intervine în formarea şi maturarea globulelor roşii. Deficitul de mangan poate duce la slăbirea sau pierderea vederii şi auzului.
 • Cupru: ca şi manganul are rol în maturarea globulelor roşii, în transmiterea influxului nervos. Deficitul de cupru duce, printre altele, la modificarea structurilor mecanice ale peretelui arterial, ajungându-se până la ruperea lui sau la formarea de anevrisme.
 • Zinc: este după fier cel mai bogat reprezentant oligoelement din organism. Intră în componenţa insulinei şi a hormonilor sexuali.
 • Seleniu: protejează hemoglobina de o degradare prematură. Stimulează sinteza de imunoglobuline. Are acţiune puternic antioxidantă, deci previne timp îndelungat îmbătrânirea ţesuturilor.
 • Crom: creşte eficacitatea insulinei la nivel celular. Cromul scade colesterolul şi depunerea lui pe pereţii arteriali, asigurând protecţia parţială împotriva aterosclerozei.

Utilizare: corectarea spasmofiliei (calciu se menţine circulant datorită „dirijorului energetic”), hipocalcemie, osteoporoza post menopauză şi esenţială (fără cauză aparentă), scurtarea timpului de vindecare în fracturi, sarcină, lactaţie, lăuzie. Pentru sportivi constituie o sursă bogată de minerale.

Preparatul are o eficienţă maximă asociat cu gelul de Aloe şi Absorbent-C.
A se păstra la loc uscat, răcoros!

0765 24 68 78
Distribuitor autorizat

Aloe Propolis Creme crema cu propolis de la Forever

Aloe Propolis Creme crema cu propolis de la Forever


Reprezintă mai mult decât o simplă cremă hidratantă. 

 • Conferă catifelare pielii

 • Excelentă hidratare cutanată

 • Îmbină calităţile plantei Aloe vera cu cele ale propolisului

Textura ei onctuoasă, densă, realizată din gel stabilizat de aloepropolis, extracte de muşeţel şi tătăneasă (două plante medicinale utilizate constant pentru îngrijirea pielii), vitaminele A şi E, ajută la menţinerea sănătăţii şi tonicităţii tenului. 

Aloe Propolis Creme crema cu propolis de la Forever
Cine altcineva decât Forever Living Products ar fi putut realiza un produs atât de hidratant, atât de original, precum Aloe Propolis Creme?

Din experienţa conferită de poziţia de lider mondial în Aloe vera şi produse apicole a rezultat Aloe Propolis Creme, unul dintre cele mai cunoscute produse ale noastre de îngrijire a pielii.

Excelent produs hidratant şi de refacere, Aloe Propolis Creme este o combinaţie a gelului stabilizat de Aloe vera cu propolis şi alte ingrediente recunoscute pentru contribuţia lor la menţinerea sănătăţii pielii.

Muşeţelul, una dintre cele mai cunoscute plante utilizate la îngrijirea pielii, se află, de asemenea, în acest produs.  Vitaminele A şi E, recunoscute pentru efectul de hidratarerefacere cutanată, completează formula. 
Aloe Propolis Creme menţine sănătatea pielii, tonicitatea şi textura sa adecvată!

Aloe Propolis Creme crema cu propolis de la Forever

Preţ Depozit – 12,57 Euro
Preţ NDP – 15,26 Euro
PRV – 17,95 EuroAloe Gelly pur aloe pentru orice taietura, rana, bubita, arsuraAloe Gelly pur aloe pentru orice taietura, rana, bubita, arsura

 •  Calmează rapid leziunile cutanate minore

 • Nu pătează hainele

 •  Necesar în orice trusă de prim-ajutor

Aloe Gelly pur aloe pentru orice taietura, rana, bubita, arsura
Aloe Vera Gelly, gel translucid ce conţine agenţi de hidratare şi umectare, a fost special creat pentru aplicare topică în regiunea care necesită calmarea rapidă a unor iritaţii, şi reface hidratarea şi catifelarea iniţială. 
Aloe Vera Gelly pătrunde rapid în piele şi nu pătează hainele.

 • Aloe Vera Gelly calmează leziunile cutanate minore. 

 • De asemenea, poate fi aplicat pe piele înaintea tratamentelor ultrasonice sau după electroliză. 

 • Hair-styliştii folosesc produsul pentru protecţia scalpului înainte de vopsiri şi ondulaţii permanente.


Produs în esenţă identic cu sucul obţinut direct din frunza de aloe, din interiorul căreia izvorăsc calităţile minunatei plante.
Gelul translucid se absoarbe rapid, este un emolient al epidermelor sensibile, conţine agenţi de hidratare, umectanţi şi are efect calmant. 
118 ml
Aloe Gelly pur aloe pentru orice taietura, rana, bubita, arsura
În trecut, Aloe vera era întrebuinţată pentru tratarea leziunilor cutanate minore. În multe gospodării, planta crescută în ghiveci era
folosită ca prim-ajutor pentru arsuri. 

De aceea, în esenţă identic cu sucul obţinut direct din frunza de aloe, gelul nostru stabilizat de Aloe vera lubrifiază şi cele mai sensibile epiderme. 

În dulăpiorul din baie, în trusa de prim-ajutor, în bucătărie, în tabără, Aloe Vera Gelly este util oriunde, fiind companionul ideal al pielii care are nevoie de îngrijire atentă.

INGREDIENTE
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe
Vera), apă demineralizată, glicerină,
trietanolamină, carbomer, tocoferol (vitamina
E naturală), alantoină, acid ascorbic,
diazolidiniluree, EDTA disodic, metilparaben
MOD DE UTILIZARE
Se va aplica o cantitate suficientă de Aloe Vera
Gelly, numai pe pielea corect curăţată în
prealabil. La nevoie, se va repeta aplicarea.

Preţ Depozit – 9,45 Euro
Preţ NDP – 11,48 Euro
PRV – 13,50 Euro

Viziteaza biroul nostru in Oradea pentru a testa produsele, birou aloe vera Oradea

Forever Freedom cu glucozamina condroitina si msm, metil sulf organic pe suport de aloe vera

Forever Freedom cu glucozamina condroitina si msm, metil sulf organic pe suport de aloe vera


Forever Freedom cu glucozamina condroitina si msm, metil sulf organic pe suport de aloe vera
Conţine substanţele nutritive ale gelului stabilizat de Aloe vera îmbogăţite cu sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină (două substanţe de origine naturală, cu rol important în menţinerea mobilităţii articulaţiilor), vitamina C şi MSM (metilsulfonil- metan, sursă importantă de sulf de provenienţă biologică, necesar menţinerii integrităţii anatomice şi funcţionale a ţesuturilor conjunctive).
1 litru

Am îmbogăţit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală, cu rol în menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. 

Mai mult, am adăugat vitamina C şi MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor

Sulfatul de glucozamină şi cel de condroitină sunt substanţe naturale ce contribuie la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor, aceste “amortizoare de şocuri” ale organismului. 


De asemenea, aceste substanţe ajută la păstrarea vâscozităţii adecvate a lichidului lubrifiant din articulaţii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafeţe deasupra alteia. 
Pe măsură ce organismul îmbătrâneşte, capacitatea de a produce substanţele necesare unui cartilaj sănătos scade, ceea ce duce la uzura articulaţiilor. 
120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile uzuale recomandate pentru :
 • sulfatul de glucozamină (1500 mg), 
 • sulfatul de condroitină (1200 mg), 
 • plus 750 mg MSM şi 250 mg vitamina C.

În combinaţie, sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină, vitamina C şi MSM-u  constituie prima linie de apărare împotriva deteriorării articulaţiilor. 


La fel ca în cazul altor produse FLP, aceste substanţe nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. 
Transformaţi Forever Freedom într-un mod practic şi nutritiv de a începe ziua!

Forever Freedom cu glucozamina condroitina si msm, metil sulf organic pe suport de aloe vera pentru artroza

INGREDIENTE
Gel Stabilizat de Aloe Vera (suc), sorbitol,
concentrat de suc natural de portocale (aromă),
fructoză, sulfat de glucozamină, sulfat de
condroitină, aromă naturală de portocale, metil
sulfonil metan, acid ascorbic (antioxidant), acid
citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea
aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea
aromei), tocoferol (antioxidant). Conţine cochilii
de crustacee (crevete, crab, homar).

Preţ Depozit – 21,95 Euro
Preţ NDP – 26,65 Euro
PRV – 31,35 Euro

Aloe Berry Nectar de la Forever Living Products

Aloe Berry Nectar de la Forever Living Products


Excelentă aroma acestui veritabil cocteil de substanţe nutritive.
Preparatul conţine binefăcătorul gel de aloe, suc de mere şi de merişor, fiind bogat în vitaminele A şi C, potasiu şi pectină - pentru menţinerea sănătăţii tubului digestiv.
 1 litru
Aloe Berry Nectar de la Forever Living Products
Aloe Berry Nectar conţine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii şi enzimele aflate în Aloe Vera Gel, la care se adaugă beneficiile sucurilor de mere şi de merişor.

Merişorul are proprietăţi antiseptice asupra tractului urinar, fiind şi o sursă însemnată de vitamina C. 

Totodată, merişorul este o sursă naturală de picnogenol, un antioxidant puternic, cu rol în menţinerea calităţii colagenului. 
Aloe Berry Nectar de la Forever Living Products pentru tractul urinar

Sucul de mere este bogat în vitaminele A şi C, potasiu şi pectină. 

Aloe Berry Nectar se poate consuma în timpul meselor sau separat. Aroma sa delicioasă, naturală, este dată de gustul merişoarelor proaspete şi al merelor bine coapte. 
Pentru a fi în egală măsură pe placul adulţilor şi al copiilor, am adăugat fructoză, un zahăr natural obţinut din fructe.

INGREDIENTE
Gel Stabilizat de Aloe vera, fructoză,
concentrat de suc natural de merişor şi de
mere (pentru aromă), sorbitol, acid ascorbic
(antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu
(pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu
(pentru menţinerea aromei), gumă de xantan,
tocoferol (antioxidant).

Preţ Depozit – 16,07 Euro
Preţ NDP – 19,51 Euro
PRV – 22,95 Euro