marți, 20 noiembrie 2012

Forever Living o afacere Globală, un pod al relațiilor , sănătății și fericirii

Forever Living o afacere Globală, un pod al relațiilor , sănătății și fericirii

Marius Ciortan este un nume pe care îl auzim din ce în ce mai des când vine vorba despre calificări și dezvoltarea afacerii. Lucra în domeniul industriei auto atunci când a început parteneriatul cu Forever.
A pornit la drum cu entuziasm şi încredere, iar rezultatele i-au răsplătit implicarea în construirea echipei prin recenta calificare la nivelul de Manager.  
Aflaţi povestea sa din rândurile de mai jos.


Ce v-a determinat să deveniţi parteneri Cu Forever Living products?


Totul a început în momentul în care o doamnă care căuta să-și extindă afacerea în Bulgaria m-a contactat și m-a întrebat dacă pot face față acestei provocări. Am fost cucerit de produsele companiei și de mecanismul atât de fin care pune în mișcare această afacere de aproape 35 de ani - Planul de Marketing.

Ce v-a motivat să vă doriţi atingerea niveLuLui de manager şi ce aţi Făcut concret pentru a reuşi?


La primul eveniment Success Day la care am participat i-am întâlnit pe Vajda Katalin și pe Sebastian Iacătă, care m-au ajutat să-mi clarific obiectivele: aveam în plan construirea unei echipe în Bulgaria și calificarea la Raliul Global, ambele realizabile numai din poziția de Manager. Bunicul meu a participat activ la construirea primului pod peste Dunăre, Podul Prieteniei, ce leagă țărmul românesc de cel bulgăresc, și astfel acum ne este mai ușor să comunicăm. 
Eu continui munca bunicului meu, construind un pod al relațiilor, al sănătății și fericirii alături de echipa din Bulgaria. Acesta este și motivul pentru care am învățat atât de ușor limba lor.


Aţi avut momente în care vi s-a părut că e prea greu şi v-aţi gândit să renunţaţi? Cum le-aţi depăşit?


Știu că nimic de valoare nu se realizează simplu și tot ce învățăm este un proces lent și plin de surprize. Cel mai dificil obstacol pe care l-am întâlnit am fost eu însumi. Am trecut prin multe stări, dar, în final, am reușit să înțeleg ce se petrece cu mine. Cu ajutorul echipei și numai împreună putem depăși multe momente dificile. În echipa din Giurgiu am întâlnit persoane care și-au arătat susținereaâ necondiționată, echilibrând acea balanță a neîncrederii personale, demonstrând că se pot depăși acele momente dificile. Înconjurat de oameni calzi, fericiți, puternici, nu poți spune că munca în echipă este grea, ci doar foarte frumoasă

Care consideraţi că sunt cele maic importante beneficii pe care le-aţi obţinut, până acum, din parteneriatul cu Forever?


În primul rând am câștigat un lucru pe care îl consideram de mult pierdut: libertatea. Şi când spun asta mă refer la libertatea de decizie, de exprimare, de mișcare și, în general, la lucruri care ne fac să ne simțim liberi. Apoi, am găsit în Forever ceea ce nicio altă companie nu mi-a putut oferi: prezent și viitor - un mediu sănătos pentru dezvoltarea afacerii.
Acum am mai mult timp liber pentru a întâlni oameni noi și a-i ajuta pe ceilalți. Am parte de recunoaștere, dezvoltare personală, dar și de cea mai frumoasă echipă de până acum.


Cum vă motivaţi echipa?

Este atât de simplu! Cum altfel putem să motivăm echipa din care facem parte decât prin exemplul personal și prin propria prezență? Deseori este greu să motivezi doar prin vorbe, de aceea prefer să-mi motivez echipa prin fapte. 
Motto-ul meu este: „Motivează așa cum ți-ai dori tu să fii motivat!”

Cum vă păstraţi dvs. motivaţia?


În această activitate o nouă zi înseamnă și noi provocări, noi oameni, noi idei, noi relații, iar noutățile mă fac foarte curios. În acelaşi timp, îmi propun să am întotdeauna o atitudine pozitivă, deschisă. Văd în jurul nostru atâția oameni care au reușit! Aceste exemple ne motivează pe toți, influențându-mă în mod direct și pe mine.


Care sunt produsele forever  preferate?

Am încercat într-un timp scurt foarte multe produse, toate îmi plac și sunt foarte fericit că am repus pe picioare toată familia. Experiența avută cu aceste produse este remarcabilă, dar pot enumera câteva dintre cele pe care le prefer: Forever Pomesteen Power, Nature-Min, Royal Jelly, Arctic-Sea Omega-3, Bee Propolis, FAB, Garlic-Thyme, Forever Active Probiotic, Argi+, Aroma Spa Collection, Aloe Liquid Soap, Gentleman’s Pride, 25th Edition și, în final, dar nu în ultimul rând, băuturile pe bază de aloe, care sunt de neînlocuit.

Numiţi 5 caLităţi pe care le consideraţi esenţiale pentru a fi un Lider de succes în Forever.


Încrederea în sine, în echipă și în companie, determinarea cu care începi fiecare zi de lucru, comunicarea cu cei din jurul tău, aprecierea eforturilor echipei, motivarea permanentă a oamenilor, pentru că un adevărat lider este cel care creează o punte de legătură între oamenii lui și companie. Cu toții avem și calități, și defecte, important e să le acceptăm și să le corectăm, numai așa vom reuși să facem parte din generația de
mâine în Forever.

Ce nu aveţi în acest moment şi v-aţi dori să aveţi?


Un Manager în Bulgaria, dar lucrăm intens cu echipa de peste Dunăre și cred cu tărie că până la Raliul Global îl vom forma. Asta din punct de vedere profesional, iar din punct de vedere personal ne dorim sănătate și timp pentru a călători mai mult.

Ce planuri aveţi pentru agfacerea dvs. Forever în următorul an?


Agenda pentru următorul an va avea multe pagini cu evenimente, întâlniri, prezentări, atât în țară, cât
și în afară. Avem foarte multe idei de proiecte, baluri și drumeții în mijlocul naturii, pe care le vom concretiza alături de echipă. Totodată, pe listă se află și Raliul Global. Bineînțeles, vom fi nelipsiți de la
toate evenimentele companiei.

Vă mulțumim pentru timpul pe care ni l-ați acordat și vă dorim ca toate planurile propuse să se realizeze în cel mai scurt timp.

Articol preluat din revista oficială al companiei  F O R E V E R | România & Republica Moldova | noiembrie 2012 | 163 
 0765 24 68 78
Distribuitor autorizat

Surprize, cadoururi si reduceri de sărbatori de la forever living flp

Surprize, cadoururi si reduceri 

de sărbatori 

de la forever living flp


Colinde, aromă de portocale şi scorţişoară, brad împodobit, fulgi de nea pufoşi,
luminiţe colorate, clinchet de clopoţei şi multă, multă dragoste… 

Emoţia sărbătorilor îşi face loc în 
sufletele noastre, ne face mai buni, mai înţelegători, mai zâmbitori…
Şi curioşi, ca întotdeauna, să 
descoperim ce ne-a rezervat în acest an
 Moş Crăciun.

Nimic nu se compară cu bucuria de a găsi darurile ce ne-au fost destinate anume.
Doar bucuria de a oferi celor pe care îi iubim sănătate, frumuseţe şi prosperitate.

Obiectele de mai jos vor fii cadou langă comezi, din partea companiei, așa cum sunteți obismuiți deja de ani întregi.
Langă orice comandă minimă , mică v-om pregătii cate un cadou....(un calendar, un magnet din partea noastra).



Ofertele v0r fi valabile din luna decembrie!
Eu abia astept să primesc cadoul meu de la companie doar fiindcă folosesc produsele care îmi plac.

Surprize, cadoururi si reduceri de sărbatori 


 PROMOTIILE sunt valabile din 03.12.2012 

si se pot viziona AICI



 0765 24 68 78
Distribuitor autorizat