marți, 29 ianuarie 2013

Machiaj de seara make up for night cu forever living products

Machiaj de seara make up for night cu forever living products


Cu ajutorul produselor cosmetice care vi se potrivesc, cu o technica care usor de invatati compania Forver Living va ghideaza in lumea machiajelor delicate, naturale, usor de aplicat, care va evidentia frumusetea Dumneavoastra.Ati asteptat cu nerabdare aceasta seara speciala.
Ati imbracat rochia perfecta, manichiura este impecabila.....suneti pe punctul de a deveni regina balului.
Cu un strop de culoare si cateva tuse trasate cu indemanare, puteti realiza acest machiaj  subtil, sofisticat, cu accente dramatice, care va capta toatae privirile.


Inainte si dupa machiaj sonya de la Forever cu aloe si musetel


Ana, inainte de machiaj


Forever Alluring Eyes (crema pentru riduri si in jurul ochilor) ajuta la reducerea aspectului ridrilor, pungilor si cearcanelor.

Nuanta potrivita a fondului de ten este Natural Beige.


Cu fardul de pleoape Cristal Water, aplicat cu ajutorul smudger-ului din trusa Sonya, Ana isi contureaza in mod natural sprancenele, conferindu-le forma dorita.

Dupa aplicarea nuantelor Satin ca baza si Crystal Waters pentru conturarae si umbrirea pliului pleoapei, Ana finiseaza machiajul de accent cu Purple Rain, pentru a intensifica forta privirii.


Machiajul Anei ar arata la fel de bine si prin folosirea Trusei Sonya Plum N`Berries Pallete.

Pudra compacta translucida 169 si fardurile de obraz Wildberry si Mauve ii pun in valoare frumusetea chipului.

Ochii sunt conturati cu creionul Midnight Black, iar genele sunt alungite cu Black Mascara.

Pentru conturul buzelor a fost folosit creionul Grapevine, peste care au fost aplicate rujul Brandy Ice si un strop de gloss in nuanta Berry Mauve.

Dacă vă palce efectul și doriți să testați sau încercați Gratuit produsele cosmetice Forever vă așteptăm la birourile noastre de prezentare forever, pe baza unei planificări.

La birourile din Bucuresti, Constanta, Timișoara, Oradea puteți cunoaște produsele Forever mai bine, să le gustați să beneficiați de tratamente cosmetice gratuite pe baza de aloe vera de la forever.

Întrebare despre produsele Forever!?
0765 24 68 78

0765 24 68 78
Distribuitor autorizat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu