luni, 11 februarie 2013

Slabeste mancand cu forever lean tablete pentru dieta cura de slabire

Slabeste mancand cu forever lean tablete pentru dieta cura de slabire


Te-ai întrebat vreodată de ce mulţi dintre cei care îşi propun să urmeze cu stricteţe o dietă abandonează foarte repede? Pentru că a slăbi înseamnă, de obicei, a renunţa la aproape toate alimentele care-ţi plac. 

Dacă acesta a fost motivul care te-a împiedicat până acum să duci până la capăt o cură de slăbire, de astăzi nu mai ai nicio scuză! Cu noul FOREVER LEAN, cedarea în faţa tentaţiilor culinare nu mai este sinonimă cu câteva kilograme în plus. 

De ce?

Pentru că FOREVER LEAN conţine:


extract de smochin indian (Opuntia ficus indica), cunoscut şi sub numele de nopal sau pară ţepoasă

- frunzele acestui cactus sunt bogate în fibre solubile ce împiedică absorbţia grăsimilor din alimentele consumate, grăsimi care, în mod normal, s-ar depune în organism; 

extract proteic din boabe de fasole albă (Phaseolus vulgaris)

- inhibă activitatea enzimei responsabile cu transformarea carbohidraţilor în zaharuri simple, încetinind astfel absorbţia acestora la nivelul intestinului subţire. În absenţa acestui proces, carbohidraţii nu pot fi asimilaţi de către organism.Rezultatul? Mai puţine calorii care să se depună! 

Forever Lean contine crom

- mineral cu rol esenţial în reglarea nivelului de zahăr din sânge, astfel încât diminuează pofta de „ceva dulce”;
- ajută la menţinerea metabolismului în parametri optimi.

FOREVER LEAN:

 • contribuie la blocarea absorbţiei caloriilor din lipide şi    carbohidraţi;
 • reglează nivelul de zahăr din sânge, sprijinind buna funcţionare a metabolismului;
 • inhibă absorbţia caloriilor din zaharuri.FOREVER LEAN +
ALIMENTAŢIE SĂNĂTOASĂ + 
EXERCIŢII FIZICE 

= MAI MULTĂ ENERGIE 
= MAI MULTĂ SĂNĂTATE
= MAI MULTĂ VITALITATEExperiente cu Forever Lean

Vera M., Diamant-Safir Manager, membru President’s Club s-a numărat printre cei care au avut şansa să consume primii acest incredibil produs.
Iată ce ne-a mărturisit:

“Dacă în primele zile când am consumat produsul (o capsulă înainte de fiecare masă) nu părea să se întâmple mare lucru, pe nesimţite hainele îmi erau tot mai largi şi, spre bucuria mea, hainele purtate înaintea sarcinii au început să-mi vină din nou. 
Surpriza a fost cu atât mai mare pentru mine şi familia mea, cu cât, în toată această perioadă, mâncam normal, fără să fac prea multe sacrificii. 
Atunci am realizat că FOREVER LEAN trebuie să fie cauza subţierii mele!
 Aşa că, băieţi şi fete, nu mai staţi pe gânduri, puneţi-l în geantă să-l aveţi la îndemână ori de câte ori doriţi să gustaţi din preparatele preferate. 
Aşa scăpaţi şi de stres şi de centimetrii în plus. Aşa puteţi purta îmbrăcămintea şi atitudinea necesare pentru succesul exploziv pe care îl veţi avea în primăvara care se apropie! 
Fiţi frumoşi şi supli cu FOREVER LEAN!”

"În august anul trecut am participat la Super 
Raliul din Phoenix,(o calatorie/ vacanta platita de companie) iar când am revenit
acasă şi am urcat pe cântar, rezultatul a fost 
dezastruos: 5-6 kilograme în plus. 
Nu 
ne-am făcut prea mari probleme, fiindcă 
ştiam că avem Forever Lean la îndemână. 
Consumând câte 4 capsule pe zi, Aloe
Vera Gel, multă apă şi Aloe Blossom 
Herbal Tea şi revenind la practicarea 
exerciţiilor fizice, am reuşit să dăm de lucru
grăsimilor. 
După o săptămână am avut senzaţia că mi se  remodelează
corpul, mă simţeam mai uşoară, mai plină de energie, ceea ce m-a
determinat să perseverez, dar nu oricum. 
Intrasem în competiţie cu soţul
meu, care avea şi el kilograme în plus. 
Am consumat şi Garcinia Plus, 
am făcut mişcare zilnic şi rezultatele au fost pe măsură pentru amândoi.
Forever Lean ne-a convins că trebuie să-l recomandăm şi celor dragi.
Consumă şi tu Forever Lean, pentru un stil de viaţă mai sănătos, şi spune-ne
cum a funcţionat!"
L. Tăbăcaru, Senior Manageri

De ce trebuie să fac mişcare şi să mănânc sănătos pentru a
pierde kilogramele în plus? 

Este o întrebare pe care ne-o punem cu toţii atunci când vrem să începem o dietă. 
 • Există numeroase statistici referitoare la numărul persoanelor supraponderale şi chiar obeze din întreaga lume, iar cifrele pe care le dezvăluie nu sunt deloc îmbucurătoare. 
 • Milioane de oameni suferă din această cauză şi sunt supuşi unui risc crescut de a dezvolta în special afecţiuni cardiace.
  Studiile de specialitate dezvăluie, însă, şi „partea plină” a paharului.
 • Chiar şi o scădere în greutate de doar 5 sau 10 procente poate aduce beneficii importante asupra sănătăţii: scăderea nivelului de zahăr din sânge, scăderea nivelului colesterolului şi a tensiunii arteriale. 
 • Mai mult decât atât! Persoanele care au reuşit să slăbească au raportat şi o ameliorare a stării generale a organismului şi a mobilităţii, precum şi un nivel crescut de energie, bună dispoziţie şi încredere în sine.
Indiferent dacă ne dorim să putem purta din nou perechea favorită de blugi ori să slăbim 10, 20 sau 30 de kilograme pentru a nu mai suferi din cauza problemelor de sănătate, drumul către scopul propus este acelaşi. Pentru a deveni o persoană în formă trebuie să trăim şi să acţionăm ca o persoană în formă. 

Cum? 

Câteva sfaturi simple ca sa slabesti!

 • Persoanele în formă nu„sar” peste micul-dejun. 
 • Deşi poate părea ciudat să afirmi că a mânca mai mult te poate ajuta să slăbeşti, cercetările au arătat că persoanele care servesc în mod regulat micul-dejun sunt ferite de „atacurile” de foame de pe parcursul zilei. 
 • N-aveţi timp pentru un mic-dejun complet? Încercaţi Fast Break Energy Bar, o alternativă delicioasă şi hrănitoare, bogată în substanţe nutritive.
 • Persoanele în formă mănâncă de cinci ori pe zi.
 • Specialiştii în nutriţie ne sfătuiesc să nu lăsăm niciodată să treacă mai mult de cinci ore între mese, iar persoanele în formă respectă aproape fără să se gândească această regulă şi aleg gustări sănătoase atunci când le este foame.


 • Dacă stilul de viaţă nu vă permite să apelaţi la astfel de gustări, alegeţi fructe şi legume proaspete sau nuci.
 • Persoanele în formă fac cel puţin 30 de minute de mişcare zilnic.
 • Promiteţi-vă să respectaţi această regulă şi, dacă vă simţiţi prea obosiţi pentru  exerciţii fizice, încercaţi Forever Bee Pollen pentru un plus de energie. 
 • Cercetările au arătat că polenul de albine ajută la menţinerea sănătăţii sistemelor circulator, digestiv, imunitar şi nervos.
 • Persoanele în formă beau multă apă.
 • Băuturile răcoritoare dulci şi acidulate, cele alcoolice, chiar şi cafeaua şi ceaiul îndulcite furnizează organismului doar calorii „goale”, fără nicio valoare nutritivă. 
 • La fel ca şi în cazul alimentelor, şi băuturile le consumăm tot din obişnuinţă. Tot ce trebuie să facem, aşadar, este să ne schimbăm obiceiurile. Puteţi începe prin a înlocui cafeaua de dimineaţă cu o ceaşcă de Aloe Blossom Herbal Tea.


 • Persoanele în formă consumă fructe şi legume proaspete.
 • Sunt bogate în vitamine şi minerale esenţiale pentru menţinerea sănătăţii organismului, precum şi în antioxidanţi valoroşi în lupta împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. 
 • Totodată, nu este de neglijat nici conţinutul lor important de fibre, care facilitează tranzitul intestinal şi, implicit, eliminarea toxinelor.
 • Având toate acestea înminte, gustări precum biscuiţi, napolitane sau sticks-uri vor părea pur şi simplu neapetisante.
 • Specialiştii recomandă cel puţin cinci porţii de fructe şi legume proaspete pe zi. Dacă nu reuşiţi să respectaţi această regulă, puteţi apela cu succes la Forever Nature’s 18.

Articole cu tema asemanatoare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu