luni, 25 martie 2013

Multivitamina naturala din legume si fructe pentru copii cu o fromula nou Forevre Kids

Multivitamina naturala din legume si fructe pentru copii cu o fromula nou Forevre Kids


Forever Kids este o multivitamină naturală, cu gust delicios de struguri şi piersici, ideală atât copiilor peste 2 ani, cât şi adulţilor. 

De luna trecută Forever a pus la dispoziţia tuturor părinţilor suplimentul de multivitamine Forever Kids într-o nouă formulă. 
De acum, copilaşii se vor bucura de aceleaşi drajeuri masticabile distractive şi cu gust plăcut, dar cu o formulă mai performantă.

Ca si consumator fidel al produselor sunt foarte multumita de nopul gust si forma al tabletelor Forfever Kids. Imi place sa le mestec separat sa savurez cat mai mult timp acest gust de struguri si piersici, pentru mine dimineata acesta este desertul!

Ce este nou?

Fierul este elementul de noutate din Forever Kids, deoarece a devenit covârşitoare importanţa lui pentru un sistem imunitar
puternic, dar şi pentru dezvoltarea cognitivă a celor mici. 

Studii recente au dezvăluit că acest element este deficient în dieta multora dintre prichindeii noştri şi că, în cantităţi suficiente, el contribuie la o bună stare generală de sănătate.

Liofilizarea

Fructele şi legumele din care sunt realizate drajeurile sunt supuse unui proces de liofilizare, cel mai eficient şi cel mai scump proces care permite păstrarea matricei naturale a fructelor şi legumelor, şi, în special, păstrarea activă a enzimelor.
La baza acestui supliment de multivitamine se află morcovi,
sfeclă, broccoli, spanac, afine, mere, merişoare, roşii şi căpşuni
– alimente cu conţinut nutriţional înalt, provenite din cele mai sigure surse.

O multivivitamina sa fie naturala


Este o idee foarte simpla pe care il dorim ca si consumator cand achizitionam un spliment, insa nu intotdeauna primim ce dorim.
Multe suplimente alimentare din pacate ca sa obtina un gust mai placut sau o culoare mai atractiva folosesc adaosuri chimicale la superlativ.

Noul cat si vechiul Forever Kids contine multe, multe fructe si legume si la minim subtante ca adaos!

Aditivii prezenţi în formula produsului (xilitolul, sorbitolul, sucraloza, acidul citric, antocianinele şi dioxidul de siliciu) se regăsesc în produs în cantitate infimă.

E-uri

Xilitolul (E967) 

este un îndulcitor cu încărcătură glicemică mică, nu afectează nivelul insulinei şi, totodată, contracarează capacitatea
cariogenă (de grăbire a apariţiei cariilor dentare) a acidului citric.

Sorbitolul (E420i) 

este un îndulcitor de origine vegetală (doar în doze mari, peste 50 g / zi, poate avea efecte laxative).

Acidul citric (E330) 

este un acid organic din citrice. În produsul nostru se regăseşte într-o cantitate mult mai mică decât cantitatea dintr-o limonadă preparată dintr-o lămâie.

Antocianinele (E163)

 sunt coloranţi naturali din fructele şi legumele din produs.

Sucraloza (E955) 

este, şi ea, o substanţă cu rol de îndulcitor intens,fără calorii. Cantitatea infimă regăsită în produs nu ar trebui să ne îngrijoreze, nu ar trebui să creeze probleme.

Dioxidul de siliciu (E551) 

este o substanţă naturală inertă din punct de vedere chimic, fiind adăugată în formula produsului ca antiaglomerant.

În consecinţă, produsul Forever Kids este unul sigur şi chiar necesar copiilor în contextul alimentar contemporan.Articole cu tema asemanatorare:

Forever kids multivitamine forever pentru copii si adulti

Intrebare?
sunati-ne

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu