joi, 7 martie 2013

Rasfati de 8 Martie cu Forever Alpha E factor


Rasfati de 8 Martie cu Forever Alpha E factor

"Ai auzit cu siguranţă vorbindu-se despre radicalii liberi, rolul lor în procesul îmbătrânirii accelerate a organismului şi în special a pielii. 
Dintre toate organele corpului, pielea este cea mai expusă la acţiunea nocivă a radicalilor liberi. Avem, prin urmare, toate motivele să o protejăm cât mai bine. 
Ne vin în ajutor antioxidanţii, substanţe ce se găsesc cu precădere în lumea vegetală.

Forever Alpha-E Factor


 • Un produs versatil de îngrijire a pielii, conceput special pentru hidratare profundă şi hrănire corespunzătoare. Secretul acestui produs magic, ideal şi pentru cele mai sensibile epiderme, constă în combinaţia unică de antioxidanţi ce ameliorează elasticitatea pielii, normalizează şi echilibrează pielea uscată, hidratează şi catifelează.
 • Un fluid emolient, cu textură delicată, îmbogăţit cu vitaminele A, C şi E, ulei din seminţe de limba mielului, bisabolol şi alte ingrediente ce asigură pielii o protecţie optimă faţă de agresiunile din mediul înconjurător, poluare, stres etc. Baza produsului este reprezentată de gelul pur, stabilizat, de Aloe vera, cu toate proprietăţile sale de refacere, hrănire, hidratare şi penetrare.

Ingredientele active din formula sa transformă Forever Alpha-E Factor într-un produs cu adevărat uimitor:


 • Vitamina E (acetat de tocoferol) – antioxidant puternic, ce luptă împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi, catifelează, hidratează şi repară ţesuturile distruse.
 • Vitamina A (retinil palmitat) – un alt antioxidant puternic, ce ameliorează elasticitatea pielii. Vitamina C (ascorbil palmitat) – vitamină cu proprietăţi antioxidante, ce contribuie, de asemenea, la menţinerea elasticităţii cutanate.
 • Lecitina – un excelent emolient ce conferă supleţe pielii.
 • Uleiul din seminţe de limba mielului – furnizează pielii acid gama linoleic (un acid gras esenţial), ce ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare şi este un puternic agent emolient
 • Bisabolol – un ulei esenţial cu proprietăţi antiinflamatorii şi emoliente. Are o aromă plăcută de citrice şi este ideal pentru pielea sensibilă, delicată.
 • Triglicerida caprică / caprilică – un agent emolient natural, obţinut din uleiul de nucă de cocos, ce hidratează fără a lăsa senzaţia de„piele grasă”, aşa cum se întâmplă cu alte uleiuri.
 • Uleiul din seminţe de soia – un fin agent hidratant cu proprietăţi antioxidante, ce conferă o textură fină, plăcută produsului.
Toate aceste ingrediente excepţionale sunt combinate cu cei mai puri şi mai buni agenţi umectanţi (care menţin nivelul de hidratare cutanată) şi emulsifianţi.


Forever Alpha-E Factor
Vă este oferit într-un recipient elegant de sticlă, prevăzut cu pipetă, pentru o aplicare controlată. Pentru rezultate optime, folosiţi produsul ca parte a rutinei zilnice de îngrijire cotidiană, după etapele de curăţare şi tonifiere. 

 • Aplicaţi câteva picături pe faţă şi decolteu şi masaţi delicat.
 • Este ideal şi pentru bărbierit, deoarece ameliorează elasticitatea pielii, echilibrează pielea uscată şi protejează împotriva factorilor de mediu.Amestecaţi câteva picături deAlpha-E Factor cu Aloe LiquidSoap, pentru un bărbierit lipsitde riscuri.
 • Dacă vă doriţi un fond de ten cu textură fluidă, adăugaţi câteva picături de Alpha-E Factor în Sonya Cream to Powder Foundation. Machiajul va avea o textură lejeră, dar imperfecţiunile vor fi perfect camuflate. Pentru un aspect impecabil, finalizaţi cu Sonya Aloe Mineral Make-up.
 • Dacă sunteţi însărcinată şi remarcaţi apariţia vergeturilor, masaţi pielea cu Alpha-E Factor. Adăugaţi câteva picături de Alpha-E Factor în loţiunea autobronzantă Aloe SunlessTanning Lotion. Aplicarea va fi mult mai uşoară.
 •  Câteva picături de Alpha-E Factor vă pot ajuta să combateţi pielea excesiv de uscată şi crăpată de pe călcâie. Aplicaţi seara şi, pentru efecte optime, puneţi şosete de bumbac.Un strop de Alpha-E Factor aplicat pe cuticule vă poate face munca mult mai uşoară şi mai plăcută."

F O R E V E R | România & Republica Moldova | martie 2011 | 143

Dacă vă palce efectul și doriți să testați sau încercați Gratuit produsele cosmetice Forever vă așteptăm la birourile noastre de prezentare forever, pe baza unei planificări.

La birourile din Bucuresti, Constanta, Timișoara, Oradea puteți cunoaște produsele Forever mai bine, să le gustați să beneficiați de tratamente cosmetice gratuite pe baza de aloe vera de la forever.

Întrebare despre produsele Forever!?
0765 24 68 78


Intrebare?
sunati-ne
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu