marți, 21 mai 2013

Concurs de slabit Slabeste si castiga cu forever

Concurs de slabit Slabeste si castiga cu forever

Concurs de slabire Forever intre 20 mai  - 13 iulie 2013


Te provocam sa intri in competitie si sa-ti recapeti silueta mult visata si un stil de viata sanatos si activ!
Incepand de astazi, 20 mai, si pana pe 29 iunie, orice colaborator Forever sau consumator, poate lua startul in competitia pentru un alt stil de viata. 


Ce presupune concursul de slabit ?


  • Sa faci dovada achizitionarii in nume propriu a pachetului Clean 9 si / sau Nutri-Lean Pack.
  •  Sa mergi la cel mai apropiat centru de distributie al companiei pentru cantarirea initiala. Nu uita sa aduci cu tine factura ce dovedeste achizitionarea pachetului Clean 9 si / sau Nutri-Lean Pack.(drum dus intors oferit din partea noastra)
  • Sa-ti propui inlocuirea obiceiurilor pe care le aveai cu unele mai sanatoase si sa faci cel putin 30 de minute de miscare in fiecare zi. Cu cat te decizi mai repede sa faci schimbari in stilul tau de viata, cu atat ai sanse mai mari de castig. Si nu uita! Cele 9 zile te ajuta sa elimini toxinele si sa pregatesti terenul pentru o lupta eficienta si cu succes pe termen lung cu kilogramele in plus. Asadar, pregateste-te sa continui cu Nutri-Lean Pack!


Pentru ce lupti? 
Pentru sanatate in primul rand si, apoi, pentru premiile ce vor consta in instrumente hi-tech extrem de utile afacerii tale. 

Premiile vor fi acordate separat pentru fiecare categorie, femei si barbati.

Evaluarea rezultatelor finale se va face procentual, pe baza raportului dintre kilogramele pierdute si greutatea initiala (inainte de inceperea programului).

Sa vii, intre 1 - 13 iulie, la acelasi centru de distributie unde te-ai inscris, pentru cantarirea finala.(drumul dus intors este din partea noastra)

Pana atunci, vizualizeaza-ti cat mai bine obiectivele, ai incredere in tine si in produsele care si-au dovedit eficacitatea in lupta cu kilogramele in plus si da mai departe informatia.

Accepta provocarea unei siluete de vis!

Anii precedenti ei au avut cel mai mare succes, pe langa cei care cu ambitie au scapat slabit -7kg, 12kg, sau 18 kg!
Citeste povestea lor:"Acum, după ce am slăbit douăzeci de kilograme în mai puţin de trei luni, mă simt mult mai energic."


Un eveniment anterior:

Fiecare dintre noi stie cat de grea este povara pe care o duce pe spate si de cate kilograme doreste sa scapa!


Concursul de cura de slabire este sustinuta de echipa din Oradea, 
  • prin activitati de miscare (programe sportive de: alergat, innot sau ciclism) se poate alatura oricine doreste sa intra in forma pana la concediu
  • prin curs gratuit de nutritie (lunar are loc de 1 sau 2 cursuri de 2 ore cu sfaturi de nutritie 15 si 29 Mai intrebati despre)
  • posibiliattea de a invata in Oradea un drenaj limfatic 
  • prin formarea unui club pentru cei doritori sa slabeasca

Echipa forever din Oradea este alaturi de oricine cine doreste sa isi echilibreze metabolismul, sa slabesca 2 kilograme sau 15 kg.
Important este sa mentinem si dupa cura de slabire o viata sanatoasa!
Cu acest scop sunt tinute cursurile de nutritie si alimentatie, din Oradea (intrebati ce localitati inca) ca orice sa poate sa mentine o  greutate optima si un stil de viata si alimentatie sanatoasa!

Itrebati locatiile, accesati pagina de Facebook, evenimentul unde saptamanal o sa postam unde  avem activitati, ce fel de activitati:
  • de sport
  • intalnire
  • curs de nutritie

Orar de sport si nutritie in luna Mai Oradea

24 Mai ora 18:00 -alergare in parc (idem)
29 Mai ora 18:00 


Intrebare?!
0765 24 68 78
Birou de prezenatare Forever, str. Garoafei nr 3 A, OradeaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu