luni, 27 mai 2013

Forever Living Products lider mondial in aloe vera de 35 de ani

Forever Living Products lider mondial in aloe vera de 35 de ani


Am parcurs un drum lung din momentul în care am început această afacere şi ne aflăm aici astăzi datorită plantei Aloe vera, darul naturii, dar şi pasiunii noastre de a-i ajuta pe ceilalţi. 
Călătoria noastră de-a lungul anilor a reprezentat una dintre cele mai frumoase experienţe pe care viaţa mi-a oferit şansa să le trăiesc şi sunt foarte mândru de succesul pe care am fost capabili să-l atingem împreună. 

Minunata noastră echipă Forever a construit o fundaţie de nezdruncinat, care ne-a permis să ne bucurăm de sănătatea şi prosperitatea pentru care Forever a devenit renumită. 

A 35-a aniversare stă sub semnul smaraldului.
Ce face smaraldul atât de special? Parte din răspuns se află în simbolismul său. Pretutindeni în lume smaraldul reprezintă norocul, armonia, luxul şi frumuseţea. Chiar Aristotel era de părere că smaraldele sporesc succesul în afaceri şi aduc o stare de bine. 
La fel ca smaraldul, Forever reprezintă în întreaga lume simbolul sănătăţii, al frumuseţii şi al succesului. Este 
într-adevăr simbolul succesului pe care l-am obţinut împreună. 

Am creat şi un logo pentru aniversarea de smarald, care conţine simbolul infinitului, reprezentând oportunitatea fără limite pe care o avem de a obţine bunăstarea, prosperitatea şi libertatea care definesc Forever De-a lungul istoriei pe care am scris-o împreună am depăşit multe provocări, inclusiv atunci când, la sfârşitul anilor ‘80, plantaţiile de Aloe vera a  îngheţat. 
Distribuitorii noştri loiali, care ne-au sprijinit de la bun început, au fost răbdători pe parcursul soluţionării acestei situaţii de criză.

Am ştiut că avem nevoie de o rezervă fiabilă de aloe, ceea ce m-a făcut să cumpăr primele
plantaţii. Drept consecinţă, am devenit cultivatorii, distribuitorii şi furnizorii de Aloe vera numărul unu în lume, cu peste 2.500 de hectare şi 50 de milioane de lăstari plantaţi. 

Sunt mândru în special de impactul pe care am reuşit să-l avem asupra sănătăţii şi statutului economic al distribuitorilor din peste 150 de ţări. Iubesc faptul că soarele nu apune niciodată în Forever. Cu toţii merităm să fim fericiţi, sănătoşi şi să ne bucurăm de siguranţă financiară; acesta este exact motivul pentru care am creat Forever Living Products acum 35 de ani.

În plus faţă de oportunitatea incredibilă pe care o oferim oamenilor de a trăi o viaţă sănătoasă şi prosperă, ne-am adus contribuţia în nenumărate alte feluri. 
Prin intermediul organizaţiei non-profit Forever Giving continuăm să ducem bunăstarea şi prosperitatea spre alţi mii de oameni din întreaga lume. 

Copiii şi persoanele mai puţin norocoase din multe ţări se bucură acum de o situaţie economică şi o sănătate mai bune mulţumită sprijinului familiei Forever. Pe lângă ajutorul acordat semenilor noştri, angajamentul
pe care ni l-am luat cu privire la sustenabilitatea mediului este evident prin sistemul nostru de management de mediu autorizat. 

Plantaţiile noastre de Aloe vera chiar ajută planeta să se cureţe de 2 milioane de tone de dioxid de carbon anual. 
Cred cu tărie că partea cea mai bună abia acum va urma pentru distribuitorii noştri. 
Vă preţuiesc pe fiecare dintre voi şi de aceea nu pregetăm să lucrăm pentru a vă oferi cea mai bună oportunitate din lume. 
Vă mulţumesc din suflet pentru rolul important pe care l-aţi jucat în această călătorie minunată de 35 de ani!

Mereu al vostru,
Rex Maughan 

F O R E V E R | România & Republica Moldova | mai 2013 | 169 articol din revista companiei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu