joi, 24 octombrie 2013

Imunitate pentru copii

Intareste imunitatea copilului tau


Cei care sunt cei mai dragi merita cel mai bun, mai ales cand vorbim despre copii in crestere sau cu imunitatea in dezvoltare.
"Cele mai valoroase suplimente alimentare sunt cele care provin din matrici alimentare naturale şi nu cele de sinteză sau anorganice: vitamine naturale şi nu de sinteză, forme organice ale mineralelor, nutrienţi şi fitonutrienţi (aşa cum se regăsesc în băuturile pe bază de Aloe veraprobioticele, produse ale stupului, suplimente alimentare Forever Living), toate cu înaltă biodisponibilitate şi valoare nutriţional biologică."

Deja cu totii am auzit, citit despre cat de nesanatos ne hranim in zilele de azi.
Dar nu s-a intrebat nimeni totusi cine are nevoie de suplimente si in ce momemte ce fel de suplimente?!
Cei mai afectati sunt :copiii, femeile însărcinate şi care alăptează, femeile pre şi post menopauzale, bolnavii şi bătrânii, aceste categorii de persoane au nevoie de suplimentare personalizata dupa nevoile varstei sau  genului  lor.
Copii de la varsta cea mai tanara, de cand nu mai beneficieaza de imunitatea mamei incep sa isi dezvolte imunitatea proprie, care din cauze stilului de viata modern nu intotdeauna este stimulata corect. Iar cand ar trebuii sa reactioneze: actioneaza in exces (alergii ) sau deloc (din raceli in raceli si in altele...).

Exista si pentru aceste probleme solutii !!!

Inainte insa nu ezit sa discut despre ANTIBIOTICE!!!
Nu la prima tusa se administreaza! Este un medicament care poate salva vietii dar NU NE AJUTA LA VIROZE! Pe lagna ne distruge flora intestinala, daca nu il administram in exces si nu folosim langa si un al produs cu probiotice (o mare parte din imunitate se afla in intestine).


Solutie pentru flora intestinala la copii - PROBIOTICE - Forever Active Probiotics 

de la 1,5 ani 2 ani se pot administra. 

Ajuta la crearea unei flore bacterie de care are nevoie, asa ne asiguram in timp ca, flora bacteriana copilasului  este pregatit din acest punct de vedere! 
6 feluri - nu 3 nu 4 ca in alte produse - de probiotice care intra in actiune numai in intestine, din cauza invelisului special!Nu mananca bine, sau anumite alimente....este anemic..... - 

MULTIVITAMINE DIN LEGUME SI FRUCTE -  Forever Kids


Da se pot obtine aceste substante chiar din natura printr-o metoda numita liofilizare, este mai scump, asadar si vitaminele obtinute prin aceasta metoda decat cele sintetice, dar stim ce punem in gurita copilului - legume si fructe intr-o forma de bomboana!
  • Forever Kids contine toate vitaminele si mineralele esentiale în dezvoltarea copilului tãu. 
  • varzã, rosii, spanac, morcovi – dacã cel mic nu vrea sã audã de astfel de legume, poti sta linistitã, pentru cã Forever Kids le contine. 
Incercã totusi sã-l înveti sã mãnânce tot, fãrã mofturi. Numai asa va creste sãnãtos si voinic.

   Problema cu raceli respiratorii!? ECHINACEA

 - Forever Echinacea Supreme - de la 2 ani in sus.


"Persoanele care folosesc echinacea au prezentat o rată a îmbolnăvirilor respiratorii mai scăzută cu aproximativ 50% faţă de restul populaţiei."

"Echinacea conţine factori care blochează activitatea enzimei hialuronidaza, ca urmare integritatea barierei formate de acidul hialuronic garantează protecţia împotriva atacului agenţilor patogeni." - nu se pot instala in mucoase virozele si bacteriile.
Ideal pentru intreaga familie.in perioada de inceput de toamna si primavara.


Nu are pofta de mancare prichindelul ?! Este cam slabut  desi mananca bine?! 

ALOE  VERA CU PIERSICI - Forever Bits N' Peaches 

de la 1 an jumate.
 
Are un gust bun, ii face bine, ii face pofta si ajuta la absorbtia nutrientilor.

Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul proaspăt din frunza de Aloe vera, ce constituie un supliment inegalabil al unei diete sănătoase. 
Consumaţi zilnic una dintre aceste băuturi nutritive pentru a îmbunătăţi digestia şi absorbţia substanţelor
nutritive, pentru a spori cantităţile de vitamine, minerale şi aminoacizi prezente în dieta dumneavoastră şi pentru a vă bucura de un stil de viaţă sănătos.


Ma doare gatul - ALOE + PROPOLIS + SALVIE + 

MUSETEL ........14plante medicinale

 - ALOE FIRST - un spray care se administreaz in gat si reduce inflamatia si durerile(analgezic) - de la 1 an


Personal nu pot imagina o casa fara acest produs. 
Il folosesc la orice bubita, dupa demachere, la o rana, la arsuri, arsrui solare, in gat si daca un animal de companie are o rana si la acesta fiindca il accepta (este pur natural din aloe vera + 14 plante medicinale) 

Si nu ustura!


Inca sunt multe produse care se folosesc pentru copii, dar acetsea sunt cele mai importante cand vrem sa intarim si sa modulam imunitatea copilului nostru.
Sunt naturale fara adaosuri, din plante deci apropiat de ceea din ceea ce suntem!


Va urez multa sanatate pentru Dumneavoasta si copii Dumneavoastra!

Ormos Adrienne distribuitor Forever

Contact

0765 24 68 78

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu