vineri, 8 februarie 2013

Celulita Metode anticelulita Circualtia limfatica Cum sa scap de celulita!?

Celulita Metode anticelulita Circualtia limfatica 

90% dintre femei luptă cu aspectul inestetic al pielii, numit „coajă de portocală”. 

Celulita nu are nicio legătură cu numărul kilogramelor, ci cu alimentaţia.

Inflamaţie la nivelul ţesutului conjunctiv, cauzată de toxinele pe care organismul nu reuşeşte să le elimine, celulita dă mari bătăi de cap.

Circulaţia limfatică defectuoasă, cauzată de lipsa exerciţiului fizic sau de retenţia de lichid, poate duce la acumularea de reziduuri sub piele. 

Acesta este şi motivul pentru care multe femei, deşi nu au probleme cu greutatea, au celulită. 
Zonele cele mai afectate sunt şoldurile, fesele, coapsele, abdomenul şi braţele.

Pe lângă faptul că este incredibil de inestetică, celulita este primul semnal de alarmă pe care corpul ni-l dă în vederea schimbării alimentaţiei şi stilului de viaţă.
Iată de ce, pentru a combate celulita, trebuie să ţinem cont de anumite reguli importante, dintre care amintim renunţarea la grăsimi, la zahăr şi sare în exces, la alcool şi tutun
(nicotina are efect vasoconstrictor asupra capilarelor, diminuând circulaţia şi drenajul limfatic de la nivelul pielii).

CUM SĂ COMBAŢ CELULITA?

 1. Fibrele alimentare impotriva celulitei. Ai grijă să nu-ţi lipsească din dieta zilnică. Le găseşti în fructe şi legume proaspete. Multe dintre ele conţin peste 80% apă, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor.
 2. Vitaminele B2 şi B7 impotriva celulitei, cunoscute şi sub numele de riboflavină şi biotină, contribuie la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase şi a pielii.
 3. Vitamina C impotriva pielii de portocala, numită şi „cea mai importantă vitamină a frumuseţii”, ajută la refacerea deficitului de substanţe nutritive necesare sănătăţii pielii, precum şi la sinteza colagenului.
 4. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi este esenţială pentru sănătatea pielii.
 5. Potasiul ajută la eliminarea excesului de apă din organism.
 6. Magneziul contribuie la sinteza normală a proteinelor, precum şi la metabolismul energetic normal
 7. Iodul stimulează metabolismului.
 8. Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraţilor
 9. Proteinele sunt foarte importante pentru tonifierea muşchilor şi consolidează structurile de susţinere ale ţesutului conjunctiv. Retenţia de lichide este una dintre problemele ce cauzează celulita. Iar proteinele, datorită conţinutului de albumină, ajută la absorbţia fluidului în exces.
 10. Iedera se foloseşte frecvent în tratamentul anticelulitic, deoarece are proprietăţi curative, antiseptice şi antiiritante, ajutând totodată la eliminarea apei din ţesuturi.
 11. Ardeiul iute restabileşte circulaţia la nivelul vaselor sangvine din ţesutul adipos subcutanat şi combate eficient celulita.

  Este bine sa stii daca vrei sa lupti cu celulita

  • Nu uita de cei doi litri de apă pe care trebuie să-i consumi zilnic. 
  • Ai grijă, însă, ca apa pe care o bei să nu aibă un conţinut mare de sodiu, deoarece acesta favorizează reţinerea ei în organism. 
  • De asemenea, şi alimentele bogate în sodiu trebuie consumate moderat.
   • Evită pe cât posibil sarea şi mezelurile şi consumă, în schimb, sparanghel, ţelină, dovlecel, ceapă, castravete, pepene galben sau roşu, cireşe, struguri, păpădie sau creson, pentru că aceste legume şi fructe conţin substanţe naturale care intensifică eliminarea renală.
   • Masează-ţi pielea cu o lufă. Periajul pielii ajută la înlăturarea celulelor moarte, stimulează circulaţia şi accelerează drenajul limfatic.
   • O alimentaţie sănătoasă şi un program  moderat de exerciţii fizice sunt întotdeauna binevenite.

   Aloe Body Toner crema anticelulita cu efect de incalzire si stimulare

   • Conţine produse special concepute pentru remodelarea siluetei, reducerea celulitei şi redarea fermităţii şi tonusului pielii.
   • Uleiul de scorţişoară şi extractul de ardei iute provoacă încălzirea straturilor profunde ale pielii, efectul fiind amplificat prin împachetarea cu folie.
   • Gelul de Aloe vera din compoziţia produselor acestui set hidratează pielea în profunzime.
   • Aloe Body Conditioning Creme contribuie la stimularea circulaţiei sangvine la nivel cutanat, precum şi la încetinirea proceselor de retenţie lichidiană şi depozitare de grăsimi.
   REMODELEAZĂ-ŢI CORPUL ÎN 5 PAŞI CU BODY TONER KIT DE LA FOREVER
   Pasul 1 CURĂŢARE
   • Aplică Aloe Bath Gelee pe lufa, masează uşor pielea şi bucură-te de o experienţă completă de curăţare, revitalizare, masaj şi relaxare.

   Pasul 2 MĂSURARE
   • Cu ajutorul unui centimetru şi al unui marker notează, pe piele, repere la nivelul zonelor ce urmează a fi împachetate (braţe, trunchi şi coapse).
   • Însumează cifrele respective şi reţine-le ca sumă iniţială.
   • La finalul procedurii vei efectua din nou măsurători, în aceleaşi zone, conform reperelor iniţiale, pentru a verifica eficacitatea procedurii.

   Pasul 3 APLICAREA ALOE BODY TONER
   • Efectul de încălzire locală este cu atât mai mare cu cât cantitatea de produs aplicată este mai mare. Iată de ce, la nivelul anumitor zone, grosimea stratului de cremă poate varia, în funcţie de necesităţi.
   • Aloe Body Toner se foloseşte doar pentru braţe, abdomen şi coapse.

   Pasul 4 ÎMPACHETAREA CU FOLIE
   • Folia se înfăşoară direct pe piele, pe zonele în care a fost aplicat Aloe Body Toner, fără a strânge.
   • Împachetarea ar trebui să dureze circa o oră, în poziţie relaxată, fără a dormi sau a face efort fizic.
   • După despachetare se efectuează măsurarea finală: suma finală se scade din cea iniţială, evidenţiindu-se, astfel, numărul centimetrilor pierduţi.
   • Surplusul de cremă se masează uşor, pentru a pătrunde în piele.
   • Este posibil ca procedura de împachetare să fie însoţită de o senzaţie accentuată de sete. Aceasta este normală, fiind cauzată de eliminarea apei prin transpiraţie. Se recomandă creşterea cantităţii de apă consumate, pentru accelerarea metabolismului şi a eliminării excesului de lichid şi a grăsimii.

   Pasul 5 APLICAREA ALOE BODY CONDITIONING CREME
   • Crema se aplică direct pe piele, pe suprafeţele ce nu au fost împachetate sau pe întregul corp, ca o cremă de întreţinere.
   • Aloe Body Conditioning Creme stimulează circulaţia, drenează excesul de lichide şi reduce ţesutul adipos.

   F O R 12 E V E R | România & Republica Moldova | ianuarie 2013 | 165

   Intrebare?
   sunati-ne
   0765 24 68 78
   Distribuitor autorizat

   Articole cu tema asemanatoare:

   - 18 kg am slabit cu produse forever living Program de detoxifiere si slabire

   - 18 kg am slabit cu produse forever living Program de detoxifiere si slabire

   La 40 de ani 75 kg nemultumita de acesta situatie a facut o schimbare Doamna O. Ramona , cu multa incredere si ajutorul produselor Forever dedicate controlului greutati a resuit in 3,5 luni sa slabeasca -18 kg !
   Felicitari si multumiri pentru experientele impartasite cu noi!

   Acest articol este din revista oficiala al companiei!

   Pentru că ne dorim cu toţii să arătăm cât mai bine şi pentru că declarăm deschis războiul contra kilogramelor în plus şi a stilului de viaţă sedentar, vă prezentăm povestea de succes a unui partener fidel Forever, care poate fi un exemplu pentru noi toţi: a reuşit să slăbească 18 kilograme cu ajutorul produselor noastre şi, o dată cu pierderea excesului ponderal, a câştigat un stil de viaţă sănătos şi multă încredere în sine. Este vorba despre Ramona Olariu, Manager, din Timişoara.

   Suntem cu toţii uimiţi de felul în care arătaţi.
   Cele 18 kilograme pierdute au scos la iveală o doamnă tânără, plină de viaţă şi
   încrezătoare în propriile forţe. Cum aţi luat decizia de a începe programul de slăbire şi, mai ales, cum aţi găsit momentul potrivit de a vă apuca de treabă?

   Vă mulţumesc că-mi oferiţi oportunitatea de a împărtăşi cea mai recentă experienţă a mea cu produsele Forever pentru controlul greutăţii.
   Sper ca prin exemplul meu să îi pot încuraja pe toţi cei care se identifică cu mine, care doresc
   să-şi controleze greutatea corporală şi să ajungă la silueta visată.

   Recunosc că în ultimii ani am fost neglijentă în privinţa greutăţii corporale şi poate de vină au fost stresul sau solicitarea celor 3 copii, poate indisciplina sau poate înşelătorul „de mâine
   încep”. 
   Oricum, cert este că nu am fost consecventă. 
   De aceea am fost foarte frustrată, dezamăgită de mine însămi şi chiar îmi era ruşine de felul în care arătam. Nu era ceva normal pentru mine.
   Totuşi, ceea ce m-a motivat a fost faptul că pe 12 februarie 2012 am împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Mi-am dorit foarte mult, pentru mine, personal, să fac o schimbare şi să iau în serios lupta cu kilogramele în plus. Atunci aveam 75 kg şi, deşi ştiam că nu va fi uşor, am fost foarte hotărâtă să slăbesc.

   Care consideraţi că este cea mai potrivită modalitate de a începe o dietă?

   Cred că dieta trebuie să fie ca un obiectiv, stabilit cu un termen fix. 
   Eu mi-am propus să consum zilnic şi constant produsele Forever 
    timp de 3 luni şi aşa am şi făcut. 

   În această perioadă, respectiv martie, aprilie şi mai 2012, am slăbit 13 kg, ajungând la 62 kg. 
   Am fost foarte fericită şi m-am simţit împlinită, pentru că reuşisem să mă apropii de obiectivul propus. Însă ţelul meu era să ajung la 57 kg.
   În toamnă am ţinut un post de 40 de zile pentru detoxifierea trupului şi a sufletului, în care am consumat
   produsele Forever mai sus menţionate. 
   Iar la finalul acestei perioade am ajuns la kilogramele dorite.


   Majoritatea oamenilor nu intră în lupta cu kilogramele în plus din cauza temerilor pe care le au cu privire la diete. 
   Aţi avut şi dumneavoastră aşa ceva? 
   Şi dacă răspunsul este afirmativ, cum aţi reuşit să le depăşiţi?

   Desigur! În ultimii ani m-am luptat cu teama de a nu reuşi să scap de kilogramele în plus, cu teama
   că vârsta îşi pune amprenta sau că nu voi putea respecta programul. 
   Însă anul ce tocmai s-a încheiat am fost mai hotărâtă ca niciodată să mă abţin, să mă controlez şi să-mi demonstrez mie însămi că pot să-mi ţin greutatea sub control. 
   Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru „voinţă şi înfăptuire” şi pentru că mi-a oferit şansa să cunosc produsele Forever, care îmi sunt tare dragi şi pe care le consum alături de toată familia de mai bine de 8 ani.

   De obicei, la finalul unui drum, oricare ar fi el, ne dăm seama de anumite greşeli făcute pe parcurs. Care credeţi că sunt cele mai frecvente greşeli pe care le fac cei care doresc să slăbească?

   Aş putea să spun că sunt câteva greşeli pe care le-am experimentat şi eu, şi anume: în ianuarie şi februarie 2012 mi-am propus să slăbesc şi am început să consum mai regulat produsele
   Forever pentru controlul greutăţii, însă „trişam” aproape zilnic, mai ales seara. 
   Abia după câtevac luni mi-am dat seama că mă păcălesc singură şi că nu voi ajunge la niciun rezultat dacă nu renunţ la obiceiurile rele: acelea de a mânca mult seara şi de a consuma multe făinoase şi dulciuri.

   Mulţi pot spune că, de fapt, adevărata provocare începe abia după ce kilogramele în exces au dispărut. Cum reuşiţi să vă menţineţi greutatea, acum după ce aţi pus pe fugă cele 18 kilograme?

   Sunt fericită că acum, după ce am atins ţinta de 57 kg, reuşesc să mă menţin. Şi asta graţie
   produselor Forever. 
   Când ştiu că urmează să particip la o masă mai copioasă, sunt conştientă de faptul că mă pot controla şi nu-mi mai las liberă pofta de mâncare. 
   Acum mănânc mai multe :
   • cereale, 
   • fructe, 
   • salate; 
   • beau mai mult Aloe Blossom Herbal Tea, 
   • mai multă apă plată 
   şi exclud din alimentaţia mea produsele:
   •  făinoase, 
   • dulciurile, 
   • prăjelile, 
   • alimentele fast food, 
   • snacks-urile 
   • şi sucurile carbogazoase.

   Ce sfaturi le puteţi da celor care se simt descurajaţi şi vor să renunţe la programul de
   slăbire pe care l-au început? 
   Ce le recomandaţi să facă pentru a se menţine pe traiectoria stabilită?

   Am parcurs drumul acesta de câţiva ani şi am fost şi eu foarte frustrată. Le mulţumesc celor care
   mi-au fost alături, aşa cum a fost şi buna mea prietenă, Vera Meşter, care mi-a amintit mereu că trebuie să fiu un produs al produselor, un exemplu de urmat, dovedind că eu pot controla kilogramele şi nu invers. Sper să vă pot încuraja pe toţi cu unul dintre citatele mele favorite: „Toate lucrurile sunt cu putinţă celui
   care crede”. 
   Credeţi în ajutorul lui Dumnezeu, în puterea voinţei voastre şi în minunatele produse Forever care, dacă sunt consumate constant, dau rezultate excepţionale.

   Consideraţi că se pot pierde kilograme numai pe baza unei diete, fără exerciţii fizice? 
   Care a fost programul de exerciţii fizice pe care l-aţi urmat dvs.?

   Deşi cred în importanţa mişcării şi a sportului, eu nu am avut timpul necesar să merg la sala de
   sport. Totuşi, fiind o mamă cu 3 copii, nu trăiesc o viaţă sedentară, ci sunt mereu activă.

   Vă doresc tuturor LA MULŢI ANI şi un an plin de succese, realizări şi kilogramele pe care vi le
   doriţi!

   F O R 16 E V E R | România & Republica Moldova | ianuarie 2013 | 165

   Articole cu tema asemanatoare: