luni, 18 februarie 2013

Ziua femeii Cadou de ziua femeii Cadou forever

Ziua femeii Cadou de ziua femeii


Ziua femeii este sărbătorită, an de an, pretutindeni pe glob, de 8 Martie. 
Iniţial sărbătoare a realizărilor sociale, economice şi politice ale tuturor doamnelor, ziua de 8 Martie s-a transformat de-a lungul timpului într-un prilej foarte bun pentru bărbaţi de a-şi exprima dragostea şi aprecierea pentru femeile din viaţa lor. 

Deci, domnilor, dacă vreţi să-i faceţi o bucurie soţiei, iubitei, mamei sau oricărei femei importante din viaţa dumneavoastră, cu darurile Forever nu veţi da niciodată greş.

Intrebare?
sunati-ne

Multi Level Marketing ce inseamna!? Mituri si adevarul despre MLM

Multi Level Marketing ce inseamna!? Mituri si adevarul  despre MLM

Ştiaţi că foarte mulţi oameni sunt reticenţi în ceea ce priveşte afacerile MLM doar pentru că aud expresia „Multi-level Marketing”? 

În mintea multora există prejudecata că marketingul în reţea
înseamnă o schemă piramidală ilegală, o înşelătorie menită să-i lase fără bani pe cei care se înscriu şi să-i îmbogăţească pe cei din vârf. 

Mulţi dintre noi ne lovim de asemenea idei preconcepute şi, dacă nu ştim să luptăm cu ele, produsele Forever şi Planul de Marketing întârzie să aducă rezultatele scontate. 
Aşa că, pentru a avea succes, este câteodată nevoie să pregăteşti terenul şi să ai în mânecă argumentele care pot schimba opinia generală despre MLM.


Studii si statistici despre Multi Level Marketing


 • Ce credeţi că ar spune scepticii dacă le-aţi explica faptul că industria MLM este o ramură a industriei vânzărilor directe care creează aproximativ 1,5% din totalul locurilor de muncă din Uniunea Europeană? 
 • Sau că în anul 2004, la nivel mondial, erau 47,2 milioane de oameni implicaţi în industria vânzărilor directe, care au produs peste 85 de miliarde de dolari?
 • Un studiu PriceWaterhouse Coopers efectuat în 1999 estima că industria vânzărilor directe creează echivalentul a 3,8 milioane de locuri de muncă fulltime numai în Uniunea Europeană. 
 • Una dintre concluziile acestui studiu este că sectorul vânzărilor directe are o mare importanţă pentru economia Uniunii Europene şi, prin urmare, ar trebui sprijinit de legislaţia UE pentru a i se asigura creşterea prognozată.
 • Multor oameni le place să meargă la cumpărături şi să achiziţioneze diverse lucruri, însă nu le place să simtă că le-a fost vândut un anumit produs. 
 • Un alt studiu, realizat de Westminster Business School, dezvăluie că acelor consumatori care nu au cumpărat niciodată de la o companie de vânzări  directe le displace presiunea de a cumpăra pe care o simt din partea distribuitorilor, dar pe de altă parte le surâde comoditatea acestui mod de a face cumpărături.

 
Pentru fiecare dintre motivele din caseta albastră, dvs. puteţi veni cu un argument. 
 1. De exemplu, pentru prima categorie puteţi argumenta că nu este necesar să renunţe la plăcerea de a cumpăra din magazine când vine vorba despre îmbrăcăminte, alimente etc., dar Aloe Vera Gel de la Forever este net superior produselor comercializate în magazinele tradiţionale de profil. 
 2. Pentru a doua categorie puteţi să pregătiţi o demonstraţie de produse care îi va convinge de calitatea acestora, iar dacă la final le veţi explica şi că produsele pot fi returnate în caz de insatisfacţie, cu siguranţă veţi avea de făcut cel puţin o comandă. 
 3. Dar îndreptaţi-vă privirea asupra ultimei categorii: 17% nu au întâlnit niciodată un distribuitor. Dacă faceţi un calcul simplu veţi afla că într-un oraş mediu ca mărime, cu 300.000 de locuitori, există 51.000 de oameni care nu au cunoscut încă vreun distribuitor MLM.
Asta da veste bună!


Acelaşi studiu dezvăluie şi dezavantaje ale marketingului în reţea, aşa cum sunt ele percepute de către consumatori:
 • Distribuitorii prea insistenţi (64%)
 • Preţul mare al produselor (34%)
 • Faptul că trebuie să cunoşti un distribuitor (34%)
 • Faptul că trebuie să iei parte la prezentări (24%)
 • Griji cu privire la calitatea produsului (16%)

Forever Living Products de ce Multi Level Marketing ?!

Dar atunci când vine vorba de produsele Forever, aceste aşa zise
„dezavantaje” se pot transforma uşor în avantaje cu ajutorul cărora vă puteţi mări echipa şi volumul vânzărilor:
 • Un distribuitor prea insistent este, într-adevăr supărător, dar dacă reuşiţi să creaţi un mediu plăcut pentru client (de exemplu, o invitaţie la o terasă) îi puteţi arăta că prin această metodă poate afla pe îndelete toate informaţiile de care are nevoie despre un anumit produs, poate pune toate întrebările care îi trec prin minte, iar atenţia dvs. îi aparţine în totalitate.
 • alt argument în favoarea FOREVER este factorul timp. Cu ajutorul unui distribuitor, clientul poate economisi timp preţios, pentru că nu trebuie să se mai deplaseze, să mai stea la coadă sau să depindă de programul magazinului. aici doamnele vor fi de acord: să faci cumpărături chiar de la tine din  sufragerie este cel mai plăcut mod de a cumpăra. Astfel poţi încerca toate produsele şi poţi testa foarte clar dacă ţi se potrivesc sau nu.
 • de cele mai multe ori, produsele realizate de către companiile MLM sunt superioare din punct de vedere calitativ celor vândute tradiţional, pentru că astfel de companii sunt mult mai aproape de consumatori tocmai datorită distribuitorilor pe care îi au.
Acum, că aţi aflat câteva dintre secretele acestei industrii, nu vă rămâne decât să folosiţi ceea ce ştiţi în favoarea stilului dvs de cumparaturi sau in favoarea echipei dvs. 


Fă şi tu parte
din această creştere.
Depinde numai de tine!

Intrebare?
sunati-ne

Hipertensiunea arteriala si produsele forever un remediu natural, usturoi ulei de peste si ginkgoHipertensiunea arteriala si produsele forever un remediu natural, usturoi ulei de peste si ginkgo


Nu aştepta să înghiţi un pumn de medicamente. Un stil de viaţă sănătos te ajută să-ţi menţii tensiunea arterială în limite normale.

Hipertensiunea arteriala


Hipertensiunea arterială este cea mai răspândită boală cronică.
Este foarte cunoscut faptul că hipertensiunea este factor de risc
pentru o mulţime de alte probleme medicale, precum accidentul vascular cerebral, infarctul de miocard, afecţiuni ale vaselor sanguine, afectarea rinichilor, pierderea vederii şi alte complicaţii. 


În ciuda faptului că este o afecţiune medicală extrem de studiată
şi care se poate trata în cele mai bune condiţii, chiar şi în zilele noastre există foarte mulţi oameni care trăiesc cu această boală fără să fie diagnosticaţi şi mai există milioane de oameni cu hipertensiune care nu urmează un tratament adecvat. 

Valorile tensiunii arteriale variază de la un om la altul, în funcţie de activitatea fiecăruia. 

De 
exemplu, în timpul unei perioade de odihnă, inima nu este nevoită să facă prea mult efort, să pompeze rapid sângele. 


Însă atunci când faci efort fizic este nevoie de mai mult sânge care să aprovizioneze cu oxigen muşchii, astfel încât valoarea tensiunii arteriale creşte.


Ce este tensiunea arterială?

Tensiunea arterială este reglată printr-o serie de mecanisme nervoase şi hormonale şi poate înregistra variaţii importante în cursul unei zilei. 
Când suntem speriaţi sau îngrijoraţi, suprarenalele secretă un hormon numit adrenalină. 
Acest hormon forţează inima să bată mai repede şi mai puternic, astfel încât se produce creşterea tensiunii arteriale pentru a
asigura un aport suficient de sânge la nivel muscular.

Tensiunea arterială este mai mică la orele mici ale dimineţii (1.00-5.00 AM) şi creşte rapid în intervalul 6.00-8.00 AM, apoi rămâne aproximativ constantă în cursul zilei şi noaptea până la orele 11.00-12.00 PM.

Când exprimăm tensiunea arterială avem 2 numere: de exemplu 120 şi 80, sau 120/80. 

Numărul mai mare este valoarea sistolică şi semnifică tensiunea exercitată de sânge asupra vaselor când inima se contractă.

Numărul mai mic, numit valoare diastolică, reprezintă presiunea
sângelui în timpul perioadei de relaxare a inimii.

Valorile tensiunii arteriale se modifică o dată cu vârstă. Valorile normale la copii pot fi 70/50, iar la adulţi 130/90.

Când apare hipertensiunea?

Diagnosticul de hipertensiune arterială nu se stabileşte după o singură măsurare a valorilor tensiunii, cu excepţia cazurilor când valorile sunt foarte mari, de exemplu: 170-180/105- 110 (în repaus).
Pentru a confirma diagnosticul sunt necesare mai multe măsurători, într-un interval specific de timp. 
Se iau în considerare şi circumstanţele în cazul fiecărei măsurători. 

Se ştie că tensiunea arterială creşte din cauza stresului, după o ceaşcă de cafea sau după fumatul unei ţigări
Este interesant că valorile tensiunii arteriale măsurate de medic nu reflectă totdeauna valorile reale.
Aceasta este aşa numita “hipertensiune a halatului alb” şi apare din cauza prezenţei medicului.

Pacienţii cu valori tensionale cuprinse între 140/90 şi 160/100 trebuie să-şi măsoare tensiunea des pentru confirmarea diagnosticului.

Ce poţi face ca să previi complicaţiile hipertensiunii arteriale ?!

Prima măsură în tratarea hipertensiunii arteriale este schimbarea stilului de viaţă.
Şi remediile naturale pot ajuta la controlul tensiunii arteriale crescute, însă este important să discuţi în primul rând cu medicul tău despre această problemă pentru că, aşa cum spuneam, netratată, hipertensiunea arterială poate deteriora organele şi poate creşte riscul apariţiei altor probleme medicale.


Usturoiul poate avea efect benefic la pacienţii hipertensivi?


Cercetătorii au ajuns la concluzia că suplimentele cu pulbere de usturoi pot fi utilizate la pacienţii cu hipertensiune arterială uşoară, ajutând la normalizarea valorilor tensiunii.

Forever Garlic Thyme usturoi pentru tensiune

Forever Garlic Thyme este un produs care contine usturoi si ulei de cimbrisor, dar fara mirosul nmeplacdut al usturoiului. 
Totuşi, aceste suplimente trebuie folosite sub supravegherea unui medic şi nu substituie tratamentul medicamentos, atunci când medicul îl recomandă.


Rodia, mangostatul, antioxidantii din Pomesteen Power si hieprtensiuneaUn studiu publicat în 2004 în revista „Clinical Nutrition” a descoperit că sucul de rodie scade presiunea arterială? Pomesteen Power se dovedeşte a fi, încă o dată, un aliat de nădejde al sănătăţii tale.


Acizii grasi Omega 3 si hipertensiunea arterialaAcizii graşi Omega 3 ajută la relaxarea şi lărgirea pereţilor vasculari? Forever Arctic- Sea conţine acizi graşi nesaturaţi benefici sănătăţii, care reduc nivelul colesterolului şi, astfel, scad riscul de infarct miocardic.

Forever Ginkgo Plus o circulatie si dilatare a vaselor sanguine mai buna

Ginkgo biloba conţine un complex de substanţe cu efecte recunoscute pentru calităţile excepţionale de activare a circulaţiei şi dilatării vaselor sangvine? 
Forever Ginkgo Plus conţine flavonoide şi terpenoide care cresc rezistenţa capilarelor şi favorizează circulaţia, având şi proprietăţi
antioxidante.

Minerale pentru reducerea presiunii arteriale

Un cocteil de minerale, alături de o dietă săracă în sare,\ contribuie la reducerea presiunii arteriale? Nature-Min este o cale excelentă de a furniza organismului mineralele şi microorganismele de care are nevoie pentru un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.


Intrebare?
sunati-ne