sâmbătă, 30 martie 2013

Vedere mai buna cu forever vision din sambure de struguri si afine

Vedere mai buna cu forever vision din sambure de struguri si afine


15 octombrie marchează, la nivel mondial, Ziua Internaţională a Nevăzătorilor, cunoscută şi sub numele de Ziua Bastonului Alb. 

La fel ca multe alte daruri cu care am fost înzestraţi, ajungem să apreciem sănătatea ochilor cu atât mai mult cu cât suntem în pericol să o pierdem şi ne gândim rareori cât de norocoşi suntem că putem vedea viaţa în jurul nostru, că putem să le zâmbim celor dragi şi să vedem fericirea pe chipurile lor, că putem admira spectacolul naturii şi îi putem privi în ochi pe cei pe care-i preţuim şi-i iubim. 

A vedea înseamnă a simţi, a trăi, a cunoaşte. Ce putem face pentru a ne bucura cât mai mult timp de acest dar? 

Ne ajută cu informaţii valoroase domnul profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetări Alimentare.

Domnule profesor, vă rugăm să ne spuneţi care sunt factorii care afectează negativ sănătatea ochilor?

Înainte de a vorbi despre acest subiect ar trebui în primul rând să ştim că ochiul este o extensie a creierului, având aceeaşi structură ca acesta.
Sănătatea ochilor este foarte importantă, pentru că, deşi actul vederii are o componentă fizico-chimică esenţială (legată de mediile optice ale ochiului şi de structura retinei), de fapt noi vedem cu creierul. 
Iată de ce, atunci când structurile ochiului sunt intacte, dar zona de analiză din creier este bolnavă, intervine cecitatea centrală. 
Este foarte important să susţinem atât sănătatea ochilor, ca parte periferică a analizatorului optic, cât şi sănătatea creierului, ca parte centrală a analizatorului optic. 
Dacă una dintre ele nu funcţionează bine, vederea ne este afectată. Zicala „scump ca lumina ochilor” simbolizează, de fapt, totul despre importanţa vederii.

Aşadar, domnule profesor, dacă am înţeles corect, ceea ce ne afectează creierul ne afectează şi ochii?

Întocmai! Având o structură asemănătoare creierului, ochiul este foarte sensibil la radicalii liberi: atât cei generaţi în procesele fiziologice, cât şi cei de origine exogenă. 
În procesele fiziologice se generează radicali liberi în metabolismul bazal, atunci când :
 • consumăm alimente de slabă calitate sau nepregătite corect, alimente chimizate (E-uri, arome artificiale), 
 • alimente poluate (cu pesticide, îngrăşăminte, metale grele, dioxine, etc.), 
 • dar şi ca urmare a fumatului, 
 • consumului excesiv de alcool, 
 • aerului şi apei poluate şi, deloc de neglijat, 
 • expunerii la ultraviolete, care creşte la nivelul mării, la altitudine, în zonele cu capacitate de reflectare mare (suprafeţele apelor, zăpada). 
Deloc de neglijat este şi faptul că radiaţiile ultraviolete nu sunt în totalitate ecranate nici de nori.

Prin urmare, de ce trebuie să ne ferim dacă vrem să ne protejăm ochii?

Tulburările de vedere influenţează negativ activităţile noastre, motiv pentru care sănătatea ochilor reprezintă un factor esenţial pentru o viaţă de calitate. 

Ochii sănătoşi sunt limpezi, cu iris luminos, cu o cornee curată, fără vase de sânge vizibile şi cu pleoapele elastice şi odihnite. 
Ei sunt foarte sensibili, putând fi afectaţi de raf, gaze, ger, vânt, lumină, oboseală sau stări nervoase.
 • O lumină prea slabă oboseşte ochii, iar o lumină prea puternică poate produce hiar o dezlipire de retină.
 • Nopţile pierdute, fumul de ţigară, plânsul irită ochii şi umflă pleoapele
 •  Abuzul de alcool, cafea, ţigări, zahăr, sare (în special sare rafinată), afumături, conserve, sosuri picante şi brânzeturi fermentate oboseşte ficatul şi rinichii, determinând îmbolnăvirea ochilor, care devin obosiţi, roşii şi cu pleoapele tumefiate.
 • Frecatul la ochi, în special cu mâinile nespălate, este extrem de periculos, căci astfel sunt introduşi în ochi microbi şicorpuri străine.
 • Ochelarii de soare nepotriviţi, care nu protejează bine ochii de razele ultraviolete, pot provoca îmbolnăviri ale ochilor.
 • Poziţia incorectă a corpului determină o înrăutăţire a circulaţiei sângelui în umeri şi gât care, la rândul ei, înseamnă o reducere a fluxului sanguin spre ochi şi o sporire a presiunii intraoculare.
 • Privitul îndelungat la televizor sau la monitorul calculatorului face ca pleoapele să fie grele şi umflate, iar ochii să fie roşii şi obosiţi. 
Aceasta se întâmplă din cauza faptului că în aceste condiţii se clipeşte mult mai rar, cea ce face ca circulaţia sângelui prin vasele pleoapelor să fie încetinită şi, în plus, umezirea ochilor să fie împiedicată de privirea fixă. 
Corneea controlează 80% din puterea de refracţie a ochiului, ea fiind hrănită cu substanţe provenind din lacrimi. Fluidul din lacrimi este distribuit pe suprafaţa corneei prin clipitul ochiului, care
se produce normal o dată la 3 secunde.

Astfel, privirea fixă scade numărul de clipiri, provocând uscăciunea ochilor.
 • Există şi unele afecţiuni care, netratate, determină îmbolnăvirea ochilor. Dintre acestea, enumerăm: afecţiuni ale sinusurilor, hipo şi hipertensiunea arterială, reumatismul coloanei vertebrale, bolile renale şi hepatice, diabetul, etc. Dacă ficatul este suprasolicitat din cauza unui regim alimentar toxic sau excesiv de abundent, el  oboseşte şi nu poate purifica sângele, afectând circulaţia sanguină şi determinând afecţiuni oculare şi chiar boli degenerative. 
 • Atunci când rinichii nu mai funcţionează corespunzător, tensiunea arterială creşte, ceea ce implică îngroşarea arterelor şi apariţia afecţiunilor cardiovasculare. 
 • Poate creşte, de asemenea, presiunea intraoculară, contribuind la apariţia glaucomului. În plus, rinichii influenţează capacitatea de dilatare şi contractare a pupilei.
 • Emoţiile negative afectează şi ele vederea.
 • Stresul mintal determină blocarea sistemului nervos, nervii optici şi muşchii oculari fiind şi ei supuşi blocajului.
 • Cu toţii ştim că fumatul dăunează, însă puţini sunt aceia care ştiu că nu doar plămânii sunt afectaţi de acest viciu, ci întregul organism are de suferit. Excepţie nu fac nici ochii, studiile indicând o legătură directă între fumat şi două dintre principalele cauze ale pierderii vederii: cataracta şi degenerescenţa maculară. 
Pe lângă acestea, studiile au mai asociat fumatul cu un risc crescut de retinopatie diabetică, sindromul ochilor uscaţi, afectarea nervului optic, ambliopia (ochiul leneş), conjunctivita.

Cercetările de specialitate arată că fumătorii care renunţă la acest viciu reduc riscul de degenerescenţă maculară cu 6,7% după un an.

Ce putem face în acest sens, domnuleprofesor?

În primul rând să conştientizăm faptul că starea de sănătate a ochilor depinde de sănătatea minţii şi a întregului corp. 
O viaţă echilibrată, fără abuzuri, din care să nu lipsească exerciţiile fizice şi mişcarea în aer liber ne poate ajuta să avem un organism sănătos şi o vedere excelentă. 
Dieta zilnică trebuie să fie diversificată şi echilibrată, cu cel puţin 5 porţii de legume şi fructe cât mai colorate şi obţinute în sisteme cât mai naturale, de preferinţă ecologice. 
Cum astăzi este greu de atins dezideratul unei astfel de diete, precum şi necesarul de antioxidanţi, macro, microelemente, vitamine, grăsimi bune, pentru a corecta aceste deficienţe avem la dispoziţie suplimente alimentare de înaltă calitate nutriţională şi biodisponibilitate care să compenseze aceste carenţe.

Revenind la informaţia deosebit de interesantă pe care ne-aţi oferit-o, şi anume că ochii au aceeaşi structură ca şi creierul, vă rugăm să ne spuneţi, domnule profesor, ce alte beneficii ne aduce
includerea Forever Vision în dieta noastră zilnică?

Datorită compoziţiei sale bogate în antioxidanţi, Forever Vision are acţiune şi asupra celorlalte structuri implicate în procesul vederii, precum sistemul cardiovascular, sistemul respirator, ficatul, rinichii. 
Mai mult, pe lângă Forever Vision, aveţi la dispoziţie şi alte suplimente alimentare absolut necesare bunei funcţionări a creierului, şi, implicit, a proceselor vederii: Arctic-Sea (bogat în acizi graşi Omega 3 cu lanţ lung, despre care cercetările de
specialitate au arătat că pot preveni uscăciunea ochilor), Forever CardioHealth cu coenzima Q10, Forever Argi+, Forever Ginkgo Plus.

Domnule profesor, vă mulţumim pentru aceste informaţii şi sfaturi valoroase!


Forever Vision 

Ar trebui să nu lipsească din spectrul alimentar al omului modern, stresat, care trăieşte în zone poluate, deoarece ne aduce cantităţi importante de:
 • Vitamina A - absolut esenţială pentru procesele vederii
 • Vitaminele C şi E - antioxidanţi care protejează retina de efectele radicalilor liberi
 • Zinc, cupru - microelemente necesare bunei funcţionări a sistemelor enzimatice, dar şi a sistemului imunitar
 • Extract de afine negre - foarte bogat în antioxidanţi, validaţi de timp ca fiind  eficienţi pentru o bună vedere, şi mai ales pentru vederea nocturnă
 • Cisteină - aminoacid esenţial în sistemele de protecţie împotriva radicalilor liberi
 • Extract de crăiţe - extrem de bogat în luteină şi zeaxantină, doi antioxidanţi absolut esenţiali în prevenţia şi tratamentul degenerescenţelor retiniene şi maculare care, netratate, pot duce la orbire
 • Astaxantină naturală, extrasă din microalge - un component valoros al suplimentului

Forever Vision, cu atât mai mult cu cât puţine surse alimentare ne asigură un aport semnificativ din acest antioxidant extrem de important pentru sănătatea ochilor
 • Resveratrol - un antioxidant implicat în foarte multe procese fiziologice şi al cărui efect global este astăzi evaluat ca fiind unul anti-îmbătrânire.
Pe lângă o vedere bună, acest supliment ne asigură şi performanţa vederii prin creşterea acuităţii vizuale, nu numai diurne, ci şi vesperale şi nocturne, precum şi a vederii matinale. 

Iată de ce doar două tablete de Forever Vision pe zi vor fi un ajutor preţios în menţinerea vederii timp îndelungat, prevenind degradarea structurilor atât de sensibile ale ochilor şi creierului.

F O R E V E R | România & Republica Moldova | octombrie 2011 | 150

 Intrebare?
    sunati-ne
     0765 24 68 78
        Distribuitor autorizat

Inteligenta financiara libertate financiara cu Forever Living


Inteligenta financiara libertate financiara cu Forever Living

De ce vor oamenii să aibă cât mai mulţi bani? 

Deoarece ei consideră că banii aduc siguranţă, iar nevoia de securitate este un instinct primar. 
Majoritatea oamenilor își doresc să ajungă la libertate financiară tocmai pentru că au senzaţia că, astfel, vor fi în siguranţă.

Securitatea financiară este, totuși, doar una dintre componentele prin care un individ își poate măsura împlinirea personală. 
Viața echilibrată, plăcerea de a munci, timpul liber, latura spirituală, sănătatea, familia, prietenii, toți sunt factori care determină, la rândul lor, calitatea vieții. 
De aceea, în afacerea Forever, câștigul financiar este parte a unui întreg, compus din toate elementele enumerate mai sus.


Ce înseamnă, însă, libertate financiară?Ce înseamnă să ai venituri suficiente?

Un fenomen interesant care se întâmplă în viața financiară a majorității indivizilor este tendința cheltuielilor de a ajunge din urmă veniturile și, de cele mai multe ori, de a le depăși. 

Nu contează cât de mult câștigi, întotdeauna ești atras să cheltuiești mai mult. 

Dacă vrei să ajungi la libertate financiară, trebuie să sfidezi acest fenomen, să încalci această regulă.Cu alte cuvinte, nu e important cât de mult câștigi, ci dacă și cât de mult reușești să pui deoparte. 
 • O soluție, nu fără efort, este să economisești cel puțin 10% din banii câștigați. 
 • Adică, înainte de a cheltui, de a plăti furnizori, bănci sau stat, să te plătești pe tine, punând deoparte 10% din venituri.
 • Asta înseamnă că trebuie să te obișnuiești să trăiești din cele 90% rămase.
Banii pe care reușești să-i pui deoparte ajută din mai multe puncte de vedere. 
 • În primul rând, prin plasa de siguranță pe care ți-o conferă la nivel mental, ei te fac să fii mai relaxat și, deci, mai creativ, mai productiv, mai eficient. 
 • Ideal este să investești acești bani pentru a-ți aduce un profit și să nu te atingi de contul respectiv decât în cazuri extreme.
Pe lângă banii pe care îi pui deoparte la o bancă sau într-o formulă investițională sigură, e bine să te gândești și la faptul că afacerea Forever în sine este o investiție foarte profitabilă. 
Altfel spus, fiecare sumă investită în infrastructura pentru afacere,
materiale de marketing, participări la întâlniri regionale sau la Success Day se va întoarce cu profit maxim pentru cei dispuși
să depună timpul și efortul necesar în creșterea afacerii.

Cel mai important capital pe care îl deții este capacitatea ta de a munci și de a câștiga.
Este o direcție în care merită să investești.


Cu alte cuvinte, este esențial să te menții sănătos, să ai energie, să devii din ce în ce mai bun în ceea ce faci. 
Produsele Forever sunt o resursă extraordinară pentru atingerea acestor obiective. 
Pe lângă capitalul pe care îl investești în consumul propriu de produse, e bine să te gândești la a investi periodic în participări la cursuri, achiziția de cărți de auto-îmbunătățire sau urmărirea unor programe de training. 
A investi în lucruri non-urgente, dar importante este, întotdeauna, înțelept.

Crezi cu adevărat că vei avea succes financiar? Dacă răspunsul tău nu este un „DA!” hotărât, primul pas este să te autoconvingi
că vei putea. 

Orice limitare există doar în interiorul tău. 
Odată ce îndepărtezi de această barieră, odată ce știi sigur că vei
ajunge la nivelul dorit de independență financiară, vei începe să te și comporți ca atare, iar acțiunile tale vor duce, în mod firesc, către acest obiectiv. 

De exemplu, nu vei ezita să cumperi un costum de haine de
calitate, pentru că știi că îl vei folosi, cu succes, în prezentări, în întâlniri de afaceri, în procesul de recrutare. 
Investiția făcută se va întoarce cu prisosință.

 • Există oameni care au o mentalitate a deficitului și alții care cred în abundență.
Primii nu se pot bucura dacă cineva din apropierea lor are un succes sau câștigă suplimentar, pentru că au senzația că lor le
rămâne mai puțin. 

 • Ceilalți, pozitivi, consideră că resursele nu sunt limitate și că este suficient de câștigat pentru toată lumea. 


Prin autocontrol, ei elimină sentimentul de invidie și se bucură cu adevărat atunci când cei din jur reușesc. 
Gândind prin prisma abundenței, ei găsesc și valorifică oportunități, motiv pentru care și câștigă mai mult.

Banii vin (și stau) la cei care știu să-i folosească bine și pleacă ușor de la cei care nu se pricep la acest lucru. 
Oricât de simplist sună această afirmație, ea are efecte
profunde. 

Poți aprecia un om după răspunsul la întrebarea 

„Ce ai face dacă aiprimi în acest moment un milion de lei?”

Banii aceștia se pot cheltui pe un automobil nou, excursii sau diverse obiecte sau se pot investi în afacere, în imobiliare, se pot pune la bancă sau în alte direcții care duc spre securitate financiară. 

Aceasta are trei componente: economii, investiții și asigurări.


Și aici e bine să păstrezi un echilibru, astfel încât niciun eveniment neprevăzut să nu te poată lua prin surprindere și, în același timp, să ai o strategie pe termen lung. 

Întreabă-te cum vei sta financiar peste 5, 10 sau 20 deani? Întreabă-te ce vei face atunci când nuvei mai avea aceeași energie. 

Ești pregătit, prin investițiile, asigurările și economiile pe
care le ai să-ți păstrezi nealterată calitatea vieții? 
În caz contrar, e momentul să accelerezi. 

Afacerea Forever te ajută în această strategie: este o sursă de venituri din care poți face economii substanțiale, iar rețeaua pe care o construiești reprezintă, în același timp, o asigurare și o investiție cu grad ridicat de profit.

Alexandru Israil
Specialist marketing


EXERCIŢIU CARE ESTE VALOAREA TA NETĂ?

Valoarea ta netă este o unealtă utilă pentru a avea o imagine corectă asupra situației tale financiare și a progresului pe
care îl faci. 
PASUL 1: Listează toate bunurilepe care le deții – imobiliare,
autovehicule, bijuterii, obiecte de valoare, tot ceea ce trece, individual, de 1000 ron. 
Evaluează-le realist – gândește-te cât ai obține, în cash,
pentru fiecare, dacă ai avea nevoie rapidă de bani.

PASUL 2: Listează toate lichiditățile tale – banii pe care îi deții
în bancă, depozite, împrumuturi date, investiții, fonduri de pensie, etc.

PASUL 3: Calculează suma tuturor obligațiilor financiare pe care le ai: împrumuturi la bancă, ipoteci, leasing-uri, credite pe card etc.

PASUL 4: Fă suma elementelor de la pașii 1 și 2, apoi scade suma de la punctul 3. Vei obține valoarea ta financiară netă din acest moment.

Cu această cifră poți face diverse calcule.
De exemplu, împărțind-o la totalul cheltuielilor tale lunare, vei afla câte luni poți trăi dacă veniturile tale financiare încetează. 

Împărțind-o la anii care au trecut de când muncești, vei afla cât ai
reușit să pui de-o parte, în medie, pe an.

Calculează periodic (de exemplu anual) această cifră și compar-o
cu cea din anul precedent, pentru a afla care este evoluția ta financiară, cum ai progresat în acest timp și cât te mai
desparte de momentul în care vei atinge nivelul financiar dorit.
Cu Forever, el poate fi foarte aproape.F O R 8 E V E R | România & Republica Moldova | martie 2013 | 167

Intrebare?
sunati-ne
0765 24 68 78
Distribuitor autorizatProstata si sistem urinar sanatos cu vitolize men de la forever

Prostata si sistem urinar sanatos cu vitolize men de la forever

Astăzi, mai mult ca oricând, trupurile noastre sunt supuse uzurii presupuse de un stil de viaţă haotic. 
 • Dieta noastră este compusă în principal din alimente procesate, care nu asigură aportul necesar de substanţe nutritive. 
 • Programul zilnic stresant şi supraîncărcat nu mai lasă timp pentru o rutină de exerciţii fizice. 
 •  Dacă adăugaţi la toate acestea stresul cronic, somnul insuficient şi expunerea crescută la toxicitatea din mediu, vă veţi regăsi într-un ciclu devastant de nociv. 
 • Procesele cronicinflamatoare ce derivă din acest ciclu pot duce la îmbolnăvirea gravă a organismului. 
 • Pentru bărbaţi, sănătatea prostatei este cea care ridică cele mai multe probleme. 
Dacă această glandă, de mărimea unei nuci, nu este îngrijită corect, poate conduce la probleme urinare, disfuncţii sexuale şi multe alte probleme de sănătate.
 • Pentru femei, dezechilibrul hormonal este cel care dă multe bătăi de cap, iar stilul de viaţă dezordonat şi dieta neadecvată adâncesc şi mai mult acest dezechilibru, cauzând infecţii ale tractului urinar, disfuncţii sexuale, sindrom premenstrual şi efecte ale menopauzei.
Tocmai din prisma acestor considerente este foarte important să
consumăm macro şi micronutrienţii din matrici alimentare naturale, aşa cum se regăsesc ele în noile produse Vitolize Men şi Vitolize Women.
Ambele preparate sunt obţinute din matrici alimentare naturale complexe, precum: 
 • pulbere de măr, 
 • floarea pasiunii, 
 • fructe de schizandra, 
 • merişor – pentru femei, 
 • iar pentru bărbaţi – saw palmetto (palmier pitic), 
 • extract de pygeum (prun african) şi 
 • seminţe de dovleac. 
Aceste matrici alimentare naturale au fost astfel prelucrate încât să-şi păstreze complexitatea de macro, micronutrienţi şi fitonutrienţi (antioxidanţi, substanţe cu efecte similare hormonilor, flavone etc.), ceea ce deosebeşte în mod radical astfel de suplimente alimentare de cele obţinute prin amestecul vitaminelor de sinteză, semi-sinteză sau altor substanţe purificate care, de regulă, îşi pierd activitatea biologică sau chiar pot avea efecte adverse. 


Un supliment alimentar care provine din amestecuri naturale de fructe, plante alimentare şi/sau medicinale conservă, cu alte cuvinte, „inteligenţa” naturii,fiind compatibile cu genetica şi metabolismul uman. 

 • Genetica noastră recunoaşte doar matricile alimentare naturale, nu şi pe cele de sinteză. 
 • Un supliment alimentar natural, cum sunt Vitolize Men şi Vitolize Women, generează un efect de matrice complex şi benefic pentru sănătatea consumatorului, la interfaţa cu genomul consumatorului.

Forever Vitolize Men 

Pe măsură ce îmbătrânesc, bărbaţii încep să se confrunte cu probleme ale tractului urinar, cu reducerea libidoului, stări generale dezechilibrate, rezistenţă scăzută.
Forever Living vine în ajutorul celor care au întâlnit asemenea probleme cu Vitolize Men. 
Beneficiile amestecului brevetat de saw palmetto (palmier pitic), pygeum (prun african) şi seminţe de dovleac ar fi greu de adus în organism numai prin dieta de zi cu zi. 
În plus, această formulă aduce şi avantajele nete ale antioxidanţilor şi nutrienţilor din formula sa.


 • Rodie: ajută la normalizarea nivelului PSA (antigenul specific prostatic) și contribuie la menținerea unui nivel normal al presiunii sanguine şi al colesterolului.
 • Licopen: este un antioxidant puternic, cu rol important în menținerea sănătății prostatei.
 • Quercetină: în combinație cu alți antioxidanți, precum vitamina C, ajută la buna funcționare a sistemului imunitar.
 •  Vitamina C: contribuie la reducerea oboselii și extenuării și la normalizarea funcției imunitare.
 • Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 • Vitamina D: contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.
 • Zinc: contribuie la menținerea fertilității și a bunei funcționări a sistemului reproducător.
 • Seleniu: contribuie la spermatogeneza normală și ajută la menținerea sănătății prostatei.

Vitolize Men pentru barbati

 • Ajută la menținerea sănătății prostatei.
 • Contribuie la funcționarea normală a sistemului urinar. 
 • Asigură protecție împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.
 • Conține, în doza zilnică recomandată, o cantitate de polifenoli (antioxidanți naturali) echivalentă cu cea dintr-un fruct de rodie.


 Intrebare?
    sunati-ne
Viziteaza biroul nostru in Oradea pentru a testa produsele, birou aloe vera Oradea
     0765 24 68 78
        Distribuitor autorizat

Menopauza fara griji echilibru hormonal tract urinar sanatos cu forever vitolize women pentru femei

Menopauza fara griji echilibru hormonal tract urinar sanatos cu forever vitolize women pentru femeiAstăzi, mai mult ca oricând, trupurile noastre sunt supuse uzurii presupuse de un stil de viaţă haotic. 
 • Dieta noastră este compusă în principal din alimente procesate, care nu asigură aportul necesar de substanţe nutritive.  Programul zilnic stresant şi supraîncărcat nu mai lasă timp pentru o rutină de exerciţii fizice.  Dacă adăugaţi la toate acestea stresul cronic, somnul insuficient şi expunerea crescută la toxicitatea din mediu, vă veţi regăsi într-un ciclu devastant de nociv. Procesele cronicinflamatoare ce derivă din acest ciclu pot duce la îmbolnăvirea gravă a organismului. 

 • Pentru bărbaţi, sănătatea prostatei este cea care ridică cele mai multe probleme. 

Dacă această glandă, de mărimea unei nuci, nu este îngrijită corect, poate conduce la probleme urinare, disfuncţii sexuale şi multe alte probleme de sănătate.

 • Pentru femei, dezechilibrul hormonal este cel care dă multe bătăi de cap, iar stilul de viaţă dezordonat şi dieta neadecvată adâncesc şi mai mult acest dezechilibru, cauzând infecţii ale tractului urinar, disfuncţii sexuale, sindrom premenstrual şi efecte ale menopauzei.

Tocmai din prisma acestor considerente este foarte important să consumăm macro şi micronutrienţii din matrici alimentare naturale, aşa cum se regăsesc ele în noile produse Vitolize Men şi Vitolize Women.

Ambele preparate sunt obţinute din matrici alimentare naturale complexe, precum: 
 • pulbere de măr, 
 • floarea pasiunii, 
 • fructe de schizandra, 
 • merişor – pentru femei, 
 • iar pentru bărbaţi – saw palmetto (palmier pitic), 
 • extract de pygeum (prun african) şi 
 • seminţe de dovleac. 
Aceste matrici alimentare naturale au fost astfel prelucrate încât să-şi păstreze complexitatea de macro, micronutrienţi şi fitonutrienţi (antioxidanţi, substanţe cu efecte similare hormonilor, flavone etc.), ceea ce deosebeşte în mod radical astfel de suplimente alimentare de cele obţinute prin amestecul vitaminelor de sinteză, semi-sinteză sau altor substanţe purificate care, de regulă, îşi pierd activitatea biologică sau chiar pot avea efecte adverse.


Un supliment alimentar care provine din amestecuri naturale de fructe, plante alimentare şi/sau medicinale conservă, cu alte cuvinte, „inteligenţa” naturii,fiind compatibile cu genetica şi metabolismul uman. 

 • Genetica noastră recunoaşte doar matricile alimentare naturale, nu şi pe cele de sinteză. 
 • Un supliment alimentar natural, cum sunt Vitolize Men şi Vitolize Women, generează un efect de matrice complex şi benefic pentru sănătatea consumatorului, la interfaţa cu genomul consumatorului.
Stresul și anumite tipuri de medicamente utilizate de femei, precum anticoncepţionalele și terapiile de substituţie hormonală, au drept consecinţă un deficit de substanţe nutritive esenţiale. 

Amestecul natural de fructe și plante bogate în antioxidanţi (merişor, floarea pasiunii, fructe de schizandra şi pulbere de măr), folosite de secole de femei pentru a echilibra balanţa hormonală și pentru o stare generală de bine, alături de vitaminele și
mineralele din compoziţia sa, transformă Vitolize Women într-un produs special conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale femeilor (simptomele cauzate de sindromul premenstrual și/sau de menopauză, aflate în strânsă legătură cu fluctuaţiile hormonale și
nevoile nutriţionale specifice).


Vitolize Women de la Forever

 • Ajută la menținerea sănătății sistemelor urinar și reproducător.
 • Furnizează nutrienți importanți pentru menținerea echilibrului hormonal.
 • Ajută la combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi.
 • Asigură o stare generală de bine.

Pulberea de merișor 

este obținută pe baza unui procedeu brevetat, care intensificăbeneficiile naturale ale fructelor, asigurând o bună  absorbție a nutrienților la nivelul tractului gastrointestinal.

Floarea pasiunii, 

desemnată în 2011 de către comunitatea ştiințifică drept planta anului, combate insomnia, îmbunătățeşte circulația sângelui, ameliorează durerile și combate tulburările asociate cu menopauza.

Fructele de schizandra, 

extrem de bogate în uleiuri esențiale şi acizi graşi, contribuie la
procesul de detoxifiere, ajută la refacerea organismului după chimioterapie, normalizează glicemia şi tensiunea, ameliorează simptomele menopauzei, combat insomnia şi acționează ca tonic sexual.

Corpul unei femei trece prin multe încercări, de la pubertate şi până în perioada de postmenopauză.


De aceea are nevoie şi merită cele mai bune produse. Un organism bine îngrijit de-a lungul vieții va avea grijă mai bine de posesorul său la bătrânețe. 
Dacă citiți acest articol şi sunteți femeie, nu mai stați pe gânduri: începeţi chiar de astăzi să vă suplimentaţi dieta cu cele mai eficiente suplimente alimentare şi în cel mai scurt veți începe să vă simțiți şi să arătați diferit.
 • Merișorul: contribuie la menținerea sănătății tractului urinar
 • Vitamina B6: ajută la menținerea unui nivel stabil de estrogen şi contribuie la reglarea activității hormonale.
 • Vitamina B12: contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, precum și la reducerea oboselii și extenuării.
 • Vitamina C: stimulează imunitatea şi contribuie la menținerea sănătății psihice.
 • Vitamina D: ajută la absorbția calciului şi la menținerea sănătății sistemului osos.
 • Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 • Acidul folic: contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și ajută la combaterea stărilor de oboseală.
 • Calciul: are un rol important în menținerea sănătății sistemului osos și contribuie la metabolismul energetic normal.
 • Magneziul: contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, precum și la menținerea sănătății psihice.
 • Fierul: contribuie la funcția cognitivă normală, precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Preţ NDP – 23,91 euro + TVA


 Intrebare?
    sunati-ne
     0765 24 68 78
        Distribuitor autorizat