joi, 16 mai 2013

Ulei Omega 3 Arctic Sea Omega 3 Forever Nou


Ulei Omega 3 Arctic Sea Omega 3 Forever Nou

Forever Arctic Sea
O NOUĂ FORMULĂ, MAI MULTE BENEFICIIAcizii graşi esenţiali sunt vitali pentru sănătatea organismului, în special a creierului, inimii şi sistemului cardiovascular. 
Dintre toate formele de acizi graşi, din cauza dietei şi a stilului de viaţă actual, cel care se găseşte în majoritatea cazurilor în deficit
este acidul gras Omega 3 (acidul alfa-linolenic). 

Acidul alfa-linolenic este transformat, în corp, în substanţe cu totul speciale, de tip paracrini (hormoni tisulari), denumite eicosanoide. 

Cele mai importante eicosanoide sun acizii graşi esenţiali eicosapentaenoic (EPA) şi docosahexaenoic (DHA), care, în relaţie cu eicosanoidele generate din acizii graşi esenţiali Omega 6, au rol vital în modularea sistemului imunitar. 

Despre ce aduce în plus noul produs Forever Arctic Sea vorbim în paginile următoare cu domnul profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Ştiinţific al Institutului de Cercetări Alimentare.


Alimentatie echilibrata cu omega 3


O alimentaţie echilibrată trebuie să ofere un aport adecvat de acizi graşi Omega-3 provenind din surse de calitate. 
Noul Forever Arctic Sea furnizează o cantitate perfect echilibrată de acizi graşi esenţiali. 
Faţă de varianta cunoscută, noul Arctic-Sea conţine şi ulei de calamar, îmbogăţit cu ulei de cod şi somon. 
Uleiul de calamar este o sursă superioară de acizi graşi Omega-3 cu lanţ lung, DHA şi EPA. 


Noua combinatie de uleiuri, acizi grasi omega 3 din Forever Arctic Sea


Noua combinaţie de acizi graşi esenţiali provenind din diferite surse animale şi vegetale conferă produsului calităţi superioare precedentului, făcându-l mai performant în toate acţiunile descrise mai jos.


Acizii graşi esenţiali Omega-3:


 • Sunt absolut necesari pentru funcţionarea corectă a membranelor celulare, inclusiv a celor neuronale, fiind esenţiali pentru buna funcţionare a creierului şi a proceselor de memorare, cogniţie, învăţare.
 • Ajută la reglarea nivelului trigliceridelor şi al colesterolului.
 • Sunt esenţiali pentru sănătatea inimii şi a vaselor de sânge, a ochilor şi pielii, precum şi a plămânilor şi a sistemului osteoarticular.
 • Contribuie la buna funcţionare a sistemului gastrointestinal.
 • Contribuie la menţinerea unei stări emoţionale pozitive, fiind un ajutor în combaterea depresiei, atacurilor de panică şi schimbărilor de dispoziţie, precum şi a stresului emoţional şi fiziologic.
 • Ajută la combaterea statusului proinflamator sistemic, teren pe care se dezvoltă bolile cronice ale civilizaţiei moderne.
Se cunoaşte faptul că acizii graşi esenţiali polinesaturaţi cu lanţ lung sunt extrem de sensibili la acţiunea luminii şi a oxigenului şi de aceea trebuie foarte bine protejaţi de acţiunea oxidativă a celor doi agenţi. 
Cu cât sunt mai bine protejaţi de oxidare, cu atât valoarea lor sanogenă este mai mare. 

Atenţie la produsele similare care nu sunt protejate impotriva oxidării, deoarece acestea pot deveni chiar periculoase pentru sănătate.

Pentru a evita procesele oxidative, noul produs conţine, în plus faţă de d-alfa tocoferol (o formă a vitaminei E cu înaltă activitate antioxidantă, dar şi vitaminică), şi uleiuri de lămâie şi lămâie verde, care, pe lângă aroma plăcută de citrice, au şi proprietăţi antioxidante.

Acizi grasi omega 6 cauza a cancerului, acneiei..etc


Astăzi, oamenii de ştiinţă consideră că o principală cauză a cancerului este şi marele exces al acizilor graşi Omega 6 proinflamatori (uleiul de floarea soarelui, nerezistent la încălzire, raport 1:124 în favoarea Omega 6; excesul de Omega 6 şi acid arahidonic pot exacerba acneea şi induce un ten congestionat, inflamat – de aceea este bine să evităm excesul de alimente prăjite în ulei de floarea soarelui), în raport cu acizii graşi esenţiali Omega 3, antiinflamatori. 
Dieta vestică actuală se caracterizează printr-un mare dezechilibru în raportul acizilor graşi, acesta fiind de 1:24 în favoarea acizilor graşi esenţiali Omega 6 proinflamatori, faţă de raportul sănătos, fiziologic, de maximum 1:4 în favoarea lui Omega 6.

Noul Forever Arctic-Sea reechilibrează în mod eficient, la un consum constant, balanţa dintre aceşti doi acizi graşi, furnizând Omega-3 cu lanţ lung, cu acţiune antiinflamatoare, ce joacă în acelaşi timp un rol esenţial şi ca hormoni paracrini eicosanoizi, necesari bunei funcţionări a sistemului imunitar.


 Dr. Jørn Dyerberg a afirmat că este  revoluţionar Noul Arctic Sea de la Forever Living   


„În ziua de astăzi, mulţi oameni au aflat despre rolul important pe care acizii graşi esenţiali Omega-3 îl au în buna funcţionare a organismului, dar nu toată lumea ştie că această descoperire, făcută în urmă cu mai bine de 30 de ani, se datorează celui căruia i se spune „părintele Omega-3” şi pe care am avut privilegiul să-l întâlnim anul trecut în Phoenix, la Super Raliul Forever.
 El a fost foarte curios să afle de ce inuiţii au o incidenţă de 10 ori mai mică a bolilor cardiovasculare decât restul populaţiei civilizate. 
Studii amănunţite au dezvăluit misterul: deşi au alimentaţia bogată în grăsimi, acestea provin din peşte şi sunt grăsimi bogate în acizi graşi esenţiali Omega-3 cu lanţ lung. 
Nu este nevoie să mergem în Groenlanda şi să împrumutăm stilul de viaţă al inuiţilor, ci, stând la noi acasă, să consumăm produsul Arctic Sea de la Forever Living, despre care Dr. Jørn Dyerberg a
afirmat că este unul revoluţionar. 
Folosirea lui asigură două beneficii majore: ajută la reducerea riscului de apariţie a bolilor cardiovasculare şi furnizează creierului nostru substanţe esenţiale pentru o performanţă optimă.”
Dr. Carmen L. şi Dr. Gabriel L.
Senior Manageri


Lansarea produsului în cadrul Super Raliului din 2012 din Statele

Unite s-a bucurat de prezenţa unui invitat special: Dr. Jørn Dyerberg, considerat „părintele Omega-3”. Munca sa, desfăşurată la începutul anilor ´70 în mijlocul triburilor de inuiţi din Groenlanda, a avut ca obiect studierea efectelor unei diete bogate în acizi graşi Omega-3. Aceste studii reprezintă baza pentru mii de cercetări ulterioare pe această temă, cercetări care au transformat acizii graşi Omega-3 în cel mai studiat nutrient esenţial.
Noul Forever Arctic Sea:


 • Ajută la menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular.
 •  Susţine sănătatea ochilor, a pielii, a plămânilor şi a sistemului gastrointestinal.
 • Favorizează răspunsul antiinflamator natural al organismului.
 •  Conţine acizi graşi obţinuţi din surse sigure, prietenoase cu mediul.
 • Furnizează o cantitate cu 33% mai mare de acizi graşi DHA faţă de vechiul Arctic Sea.
 • Oferă un aport echilibrat de acizi graşi EPA şi DHA, esenţiali pentru sănătate şi pentru o stare generală de bine.


Articol preluat din: F O R E V E R | România & Republica Moldova | aprilie 2013 | 168

Articole cu tema asemanatoare:Intrebare?
sunati-ne
Viziteaza biroul nostru in Oradea pentru a testa produsele, birou aloe vera Oradea
     0765 24 68 78
        Distribuitor autorizat