vineri, 12 iulie 2013

Silueta perfectă o vacanță perfectă cu forever LeanSilueta perfectă o vacanță perfectă cu forever Lean


Sezonul vacanţelor se apropie cu paşi repezi. Este, deci, momentul perfect să ne gândim la siluetă şi să întâmpinăm vara în formă maximă. Concursul Clean 9 este în plină desfăşurare, aşa că ne-am gândit să vorbim acum despre un produs care ne poate fi aliat de nădejde în lupta cu kilogramele în plus: Forever Lean. 
Ne ajută cu informaţii utile domnul profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Ştiinţific al Institutului de Cercetări Alimentare.
Forever Lean, parte integrantă a programului Nutri-Lean pentru controlul greutăţii, conţine ingrediente revoluţionare, ce contribuie la reducerea absorbţiei caloriilor din carbohidraţi şi lipide.


Opuntia ficus frunzele de nopal


Principalul component al produsului este cactusul Opuntia ficus indica, cunoscut la noi şi sub denumirea de nopal (smochin indian sau pară ţepoasă).
Frunzele de nopal sunt foarte bogate în fibre alimentare, care împiedică absorbţia grăsimilor, reducând aportul de calorii. 
Aceste fibre au o capacitate mult mai mare de a lega grăsimile decât multe alte fibre. Fibrele interferă cu absorbţia grăsimilor, nepermiţându-le acestora să treacă din intestine în sânge, ceea ce conduce la eliminarea lor odată cu materiile fecale.
De asemenea, extractul de nopal are şi un efect hipoglicemic, de scădere a concentraţiei glucozei din sânge. De aceea este indicat nu numai celor care vor să scape de kilogramele în exces, ci şi celor suferinzi de rezistenţă la insulină şi diabet. 
Datorită dublei acţiuni hipoglicemice şi hipolipemiante (de scădere a colesterolului din sânge) a extractului de nopal, Forever Lean este totodată indicat persoanelor supraponderale şi obeze.


Fibrele alimentare în cura de slăbire


 • Fibrele de nopal au şi efecte antiinflamatoare, neuroprotective, dar şi antioxidante, fiind recomandate în indigestii, afecţiuni ale bronhiilor şi astm?
 • Cercetări recente au evidenţiat şi activitatea antivirală a acestui extract, precum şi efectul său imunomodulator şi hepatoprotector?
 • Extractul de nopal reechilibrează balanţa redox, prevenind apariţia unui exces de radicali liberi şi, deci, a stresului oxidativ.

Toate aceste efecte contribuie la menţinerea unei greutăţi normale a organismului şi la prevenirea daunelor
provocate de radicalii liberi (boli cronice şi îmbătrânire precoce).


Boabe de fasole albă 


Al doilea component activ al produsului este o anti-enzimă amilolitică, din extract de boabe de fasole albă, care împiedică transformarea amidonului în glucoză şi utilizarea lui ca sursă de energie.
În felul acesta şi o parte dintre carbohidraţi vor fi eliminaţi nedigeraţi, contribuind la reducerea şi mai pronunţată a aportului caloric.
Consumul de fasole este benefic şi datorită conţinutului de molibden, necesar pentru biosinteza şi activarea unor enzime cu rol detoxifiant (aldehid-oxidaza şi sulfit-oxidaza). 
Mai mult, fasolea albă este şi o sursă importantă de fibre alimentare şi proteine de bună calitate biologică, are un index glicemic scăzut, contribuind şi mai mult la reglarea glicemiei, colesterolemiei şi a depozitelor de grăsime din organism. 
Fasolea este, de asemenea, bogată şi în magneziu, care are un rol important în calmarea sistemului nervos, inducând o stare de relaxare.


Cromul în cura de slabire


Blocantul de enzimă acţionează sinergic cu nopalul, potenţându-se reciproc, mai ales că un al treilea component, cromul, cu eficacitate ridicată, intervine în acest proces de eliminare a surplusului
de greutate. 
Este cunoscut faptul că oligoelementul crom intervine în activarea factorului de toleranţă la glucoză, prevenind starea prediabetică de rezistenţă la insulină. 
Crescând eficacitatea insulinei, organismul va secreta o cantitate mai mică din acest hormon, iar nivelul
normal de insulină permite şi stimulează arderea grăsimilor din depozite. 
Mulţi oameni se confruntă cu o poftă nestăpânită pentru dulciuri, explicabilă în condiţiile existenţei unui deficit de crom şi din acest motiv consideră că este dificil să-şi controleze greutatea. 
Se ştie, totodată, că organismul are nevoie de crom pentru a asigura trecerea glucidelor din circulaţia sangvină în celule, unde zahărul este transformat în energie. 
Atunci când există un un deficit de crom, glucoza tinde să rămână în sânge, în loc să ajungă în celule.
Peste 50% dintre europeni sunt consideraţi supraponderali şi au nevoie să găsească o cale de a-şi controla ingestia de alimente. 

O modalitate la îndemână poate fi utilizarea unui supliment alimentar care să conţină crom

Într-un studiu publicat în Statele Unite în „The Journal Diabetes Technology & Therapeutics”, ingestia de alimente a fost redusă cu 25% la femeile adulte cu probleme de greutate care au luat crom o dată pe zi, comparativ cu 8% la grupul placebo. 
De asemenea, senzaţia de foame şi nevoia de a mânca grăsimi au scăzut la grupul de femei care au primit suplimentul cu crom.


Cromul și efectele ei în cure de slăbire


 • Suplimentele cu crom au avut vânzări de 762 de milioane de euro în 2009?
 • Un nivel scăzut de crom poate să determine o colesterolemie ridicată şi un risc mai mare de a  dezvolta afecţiuni coronariene ischemice?
 • Cromul încetineşte pierderile de calciu, deci poate fi de ajutor în prevenirea pierderii de masă osoasă la femeile la menopauză?

Forever Lean tabletele pentru o dieta ideală, efectele forever lean


Toate componentele produsului sunt naturale.

 • Previne şi calmează dorinţa compulsivă de dulce şi, deci, previne supraponderalitatea şi obezitatea, precum şi bolile cronice asociate acestora.
 • Produsul este uşor de administrat şi, datorită efectelor lui evidente, susţine şi motivaţia, şi moralul persoanelor care doresc să slăbească.
 • Spre deosebire de hipoglicemiantele de sinteză sau de preparatele farmaceutice chimice de blocare a grăsimilor, Forever Lean acţionează blând şi fără efecte secundare.
 • Ai grijă să ai mereu la îndemână Forever Lean şi să iei câte o capsulă înainte de mese sau gustări (până la 3 capsule pe zi). Ingredientele sale revoluţionare vor acţiona sinergic, pentru ca tu să lupţi eficient împotriva kilogramelor în exces.
 • Şi, nu în ultimul rând, este de la sine înţeles că, pentru o eficacitate maximă şi o durabilitate în timp a rezultatelor, este necesar ca acest produs să fie introdus într-o dietă diversificată şi echilibrată, bogată în legume şi fructe proaspete, un stil de viaţă activ şi o gândire pozitivă.
Articol preluat din revista F O R E V E R | România & Republica Moldova | iunie 2013 | 170

Articole cu temă asemănătoare


Kilograme in plus dupa sarbatori.De ce ma ingras?


Intrebare?! Comandă?!
0744 64 25 77
0744 298 921
 
0765 24 68 78