joi, 24 octombrie 2013

Imunitate pentru copii

Intareste imunitatea copilului tau


Cei care sunt cei mai dragi merita cel mai bun, mai ales cand vorbim despre copii in crestere sau cu imunitatea in dezvoltare.
"Cele mai valoroase suplimente alimentare sunt cele care provin din matrici alimentare naturale şi nu cele de sinteză sau anorganice: vitamine naturale şi nu de sinteză, forme organice ale mineralelor, nutrienţi şi fitonutrienţi (aşa cum se regăsesc în băuturile pe bază de Aloe veraprobioticele, produse ale stupului, suplimente alimentare Forever Living), toate cu înaltă biodisponibilitate şi valoare nutriţional biologică."

Deja cu totii am auzit, citit despre cat de nesanatos ne hranim in zilele de azi.
Dar nu s-a intrebat nimeni totusi cine are nevoie de suplimente si in ce momemte ce fel de suplimente?!
Cei mai afectati sunt :copiii, femeile însărcinate şi care alăptează, femeile pre şi post menopauzale, bolnavii şi bătrânii, aceste categorii de persoane au nevoie de suplimentare personalizata dupa nevoile varstei sau  genului  lor.
Copii de la varsta cea mai tanara, de cand nu mai beneficieaza de imunitatea mamei incep sa isi dezvolte imunitatea proprie, care din cauze stilului de viata modern nu intotdeauna este stimulata corect. Iar cand ar trebuii sa reactioneze: actioneaza in exces (alergii ) sau deloc (din raceli in raceli si in altele...).

Exista si pentru aceste probleme solutii !!!

Inainte insa nu ezit sa discut despre ANTIBIOTICE!!!
Nu la prima tusa se administreaza! Este un medicament care poate salva vietii dar NU NE AJUTA LA VIROZE! Pe lagna ne distruge flora intestinala, daca nu il administram in exces si nu folosim langa si un al produs cu probiotice (o mare parte din imunitate se afla in intestine).


Solutie pentru flora intestinala la copii - PROBIOTICE - Forever Active Probiotics 

de la 1,5 ani 2 ani se pot administra. 

Ajuta la crearea unei flore bacterie de care are nevoie, asa ne asiguram in timp ca, flora bacteriana copilasului  este pregatit din acest punct de vedere! 
6 feluri - nu 3 nu 4 ca in alte produse - de probiotice care intra in actiune numai in intestine, din cauza invelisului special!Nu mananca bine, sau anumite alimente....este anemic..... - 

MULTIVITAMINE DIN LEGUME SI FRUCTE -  Forever Kids


Da se pot obtine aceste substante chiar din natura printr-o metoda numita liofilizare, este mai scump, asadar si vitaminele obtinute prin aceasta metoda decat cele sintetice, dar stim ce punem in gurita copilului - legume si fructe intr-o forma de bomboana!
 • Forever Kids contine toate vitaminele si mineralele esentiale în dezvoltarea copilului tãu. 
 • varzã, rosii, spanac, morcovi – dacã cel mic nu vrea sã audã de astfel de legume, poti sta linistitã, pentru cã Forever Kids le contine. 
Incercã totusi sã-l înveti sã mãnânce tot, fãrã mofturi. Numai asa va creste sãnãtos si voinic.

   Problema cu raceli respiratorii!? ECHINACEA

 - Forever Echinacea Supreme - de la 2 ani in sus.


"Persoanele care folosesc echinacea au prezentat o rată a îmbolnăvirilor respiratorii mai scăzută cu aproximativ 50% faţă de restul populaţiei."

"Echinacea conţine factori care blochează activitatea enzimei hialuronidaza, ca urmare integritatea barierei formate de acidul hialuronic garantează protecţia împotriva atacului agenţilor patogeni." - nu se pot instala in mucoase virozele si bacteriile.
Ideal pentru intreaga familie.in perioada de inceput de toamna si primavara.


Nu are pofta de mancare prichindelul ?! Este cam slabut  desi mananca bine?! 

ALOE  VERA CU PIERSICI - Forever Bits N' Peaches 

de la 1 an jumate.
 
Are un gust bun, ii face bine, ii face pofta si ajuta la absorbtia nutrientilor.

Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul proaspăt din frunza de Aloe vera, ce constituie un supliment inegalabil al unei diete sănătoase. 
Consumaţi zilnic una dintre aceste băuturi nutritive pentru a îmbunătăţi digestia şi absorbţia substanţelor
nutritive, pentru a spori cantităţile de vitamine, minerale şi aminoacizi prezente în dieta dumneavoastră şi pentru a vă bucura de un stil de viaţă sănătos.


Ma doare gatul - ALOE + PROPOLIS + SALVIE + 

MUSETEL ........14plante medicinale

 - ALOE FIRST - un spray care se administreaz in gat si reduce inflamatia si durerile(analgezic) - de la 1 an


Personal nu pot imagina o casa fara acest produs. 
Il folosesc la orice bubita, dupa demachere, la o rana, la arsuri, arsrui solare, in gat si daca un animal de companie are o rana si la acesta fiindca il accepta (este pur natural din aloe vera + 14 plante medicinale) 

Si nu ustura!


Inca sunt multe produse care se folosesc pentru copii, dar acetsea sunt cele mai importante cand vrem sa intarim si sa modulam imunitatea copilului nostru.
Sunt naturale fara adaosuri, din plante deci apropiat de ceea din ceea ce suntem!


Va urez multa sanatate pentru Dumneavoasta si copii Dumneavoastra!

Ormos Adrienne distribuitor Forever

Contact

0765 24 68 78

Imunitate imunoregulator imunostimulator probioticele si prebioticele

Ai grija de sintemul tau imunitar!Din cauza stilului de viaţă deficitar, dar şi pe fondul acţiunii factorilor din exterior, sistemul nostru imunitar slăbeşte în timp, lăsându-ne mult mai fragili şi mai expuşi bolilor. În plus, odată cu anotimpul răcoros şi ploios creşte şi frecvenţa maladiilor respiratorii, în special răcelile, gripele, virozele. 
De aceea este important în această perioadă să ne protejăm şi să ne întărim sistemul imunitar. Aflăm ce aliaţi avem la îndemână în acest demers de la domnul profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Ştiinţific al Institutului de Cercetări Alimentare.


Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecţii şi pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre echinacea este cunoscută şi pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală şi sindromul oboselii cronice.

Băştinaşii din America de Nord foloseau echinacea pentru a vindeca tot felul de infecţii, boli respiratorii şi răni, inclusiv muşcături de insecte şi şerpi otrăvitori. 

În secolul trecut, în Statele Unite erau vândute anual mai mult de o sută de tone de echinacea. Planta era considerată „cel mai bun purificator al sângelui“ şi era adminis- trată mai ales în cazurile de gripă, de infecţii respiratorii recidivante şi de infecţii reno- urinare, fiind prescrisă, în aceeaşi măsură,
adulţilor, bătrânilor şi copiilor. 

În prezent, în Germania sunt eliberate anual mai mult de 2 milioane de reţete în care este prescrisă această plantă.


Dintre toate remediile naturale pentru imunitate, echinacea s-a bucurat de cea mai mare atenţie, cercetările dovedindu-i eficacitatea împotriva bolilor respiratorii de sezon. 

Persoanele care folosesc echinacea au prezentat o rată a îmbolnăvirilor respiratorii mai scăzută cu aproximativ 50% faţă de restul populaţiei.

Domnul profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Ştiinţific al Institutului de Cercetări Alimentare ECHINACEEA pentru imunitate

 • Este recomandată şi persoanelor cu leziuni ale pielii.
 • Are efecte tonice.
 • Ajută la detoxifierea organismului, stimulând activitatea hepatobiliară.
 • Efectul de stimulare a capacităţii de apărare a organismului este potenţat de asocierea cu zinc şi vitamina C.
 • Are acţiune imunostimulatoare.
 • Are proprietăţi antiseptice, depurative, imunomodulatoare, antifebrile, antivirale şi antibacteriene. 
  Ajută la scurtarea perioadei de
  convalescenţă.   Aloe vera gel pentru imunitate


  • Conţine substanţe imunostimulatoare, imunomodulatoare. 
  • Stimulează detoxifierea, contribuind, astfel, la menţinerea sănătăţii sistemului imunitar, care devine mai puternic şi mai eficient. 
  • Este un supliment prebiotic. 
  • Acţionează sinergic cu suplimentele probiotice, devenind astfel un sinbiotic extrem de eficient în întărirea sistemului imunitar.

  Forever active probiotic

  • Sistemul nostru imunitar se regăseşte, în proporţie covârşitoare, la nivelul intestinelor. În acelaşi timp, sistemul digestiv este o poartă de intrare a germenilor patogeni în organism, odată cu alimentele sau lichidele ingerate.Parte dintre aceşti germeni sunt distruşi la trecerea prin bariera acidă din stomac, dar unii dintre ei ajung în intestin, unde dispun de mediul nutritiv şi temperatura optimă pentru a se multiplica şi pot produce îmbolnăvirea. 
  • Aici intră în acţiune probioticele, adică acele „bacterii bune” care împiedică multiplicarea şcolonizarea intestinului de către bacteriile rele (patogene), funcţionând ca un gardian al sănătăţii.
  • Acţionează sinergic cu Forever Aloe Vera Gel.

  Forever immublend cu ciperci si zinc

  Conţine un amestec brevetat de ingrediente imunostimulatoare:
  • lactoferină, 
  • ciuperci maitake 
  • şi shiitake, 
  • alături de vitaminele C şi D şi zinc, pentru un plus de energie.

  • Formula sa exclusivă se adresează tuturor aspectelor funcţiei imunitare, furnizând atât nutrienţi fundamentali necesari unui bun sistem imunitar, precum şi ingrediente naturale ce acţionează sinergic

   Cateva sfaturi pentru intarirea imunitatii

  1. Reduceţi cantitatea de zahăr, mai ales pe cel rafinat.
  Studiile arată că funcţionarea sistemului imunitar este compromisă timp de 5 ore chiar şi după ce a fost consumată o cantitate mică de zahăr, pentru că interferează cu absorbţia vitaminei C.
  2. Asiguraţi-vă un aport corespunzător de vitamina C.
  Este esenţială pentru buna funcţionare a sistemului imunitar şi ajută organismul să lupte împotriva răcelii şi gripei.
  3. Dormiţi suficient. Un organism odihnit este mai rezistent.
  4. Păstraţi-vă mereu mâinile curate. Chiar dacă nu aveţi întotdeauna apă şi săpun la îndemână, Forever Hand Sanitizer este uşor de purtat în geantă şi de folosit oriunde.
  5. Faceţi mişcare în mod regulat. Activitatea fizică moderată ajută la întărirea sistemului de apărare al organismului. De asemenea, sportul se recomandă şi pentru buna funcţionare a sistemului cardiovascular şi pentru reducerea stresului.
   • Comanda acum!
    0765 24 68 78
  Articole cu tema asemanatoare: