duminică, 14 septembrie 2014

Boli cardiace Cat timp credeti ca inima va rezista ?

Ce boli de inima poti avea si de de ce ?!

În Uniunea Europeana, speranţa de viaţă este în general mai mare decât în majoritatea altor regiuni ale lumii, însă pentru România statisticile nu arată bine.

Cât timp credeţi că inima va rezista? Inima a fost astfel „construită” încât să poată bate cel puţin o dată pe secunda timp de 82,2 ani.

Speranţa de viaţă la naştere indică numărul de ani pe care i-ar putea trăi un nou născut dacă rata mortalităţii la naştere ar rămâne aceeaşi pe tot timpul vieţii sale. 

În cazul Spaniei, în 2012, speranţa medie de viaţă s-a stabilit la 82,2 ani, timp în care inima bate de 60 pana la 100 de ori pe minut.

Cât timp credeţi că inima va rezista? Inima a fost astfel „construită” încât să poată bate cel puţin o dată pe secunda timp de 82,2 ani.Aceia dintre noi care se bucură de o inimă sănătoasă, nu conştientizează cât sunt de norocoşi decât atunci când vreun apropiat se confruntă cu o afecţiune cardiovasculară severă. Inima este motorul vieţii şi trebuie tratată ca atare.

Iată care sunt principalii factori care periclitează sănătatea inimii:

- factori de risc fără posibilităţi de modificare (vârsta, sexul, ereditatea);

- factori de risc cu posibilităţi de modificare (hipertensiunea arterială, creşterea colesterolului, fumatul, obezitatea, diabetul, intoleranţa la glucoză, cocaina, factori comportamentali, abuzul de alcool);

- stres etc.

Aceştia sunt câţiva factori care contribuie la apariţia maladiilor cardiovasculare (infarct micocardic), cerebrovasculare (accident vascular cerebral), care a ajuns să reprezinte principala cauză de mortalitate în Europa.

Principalii factori responsabili de apariţia atacului de cord sunt: alimentaţia, sedentarismul şi fumatul. Cardiologii atenţionează însă că există şi cauze mai puţin obişnuite precum: relaţiile afective tensionate, problemele gingiilor sau depresia, cu un impact semnificativ asupra sănătăţii cordului.

Pentru o inima sănătoasă trebuie să adoptăm încă din copilarie un stil de viaţă şi o alimentaţie sănătoasă, din care să nu lipsească şi suplimentele cardioprotectoare.

De ce suplimente? Pentru că astăzi, din cauza agriculturii super intensive, chimizate şi a procesării alimentelor, chiar şi o dietă diversificată şi echilibrată riscă să nu ne mai poată furniza toţi nutrienţii şi antioxidanţii necesari pentru prevenirea maladiilor cardiovasculare.

Pe lângă un stil de viaţă sănătos, avem la dispoziţie suplimente alimentare de ultimă generaţie ale companiei Forever Living Products, precum gelul de Aloe Vera, Forever Argi+, Arctic Sea, Forever Nutra Q10 cu coenzima Q10.

Forever Argi+

 furnizeaza organismului o cantitate însemnată de L-arginina (aminoacid de importanţă vitală), care se transformă în oxid nitric (acesta ajută vasele de sânge să se dilate şi să fie mai relaxate, ceea ce conduce la creşterea şi favorizarea fluxului sanguin şi a sănătăţii cardiovasculare).Forever Arctic Sea 

are în componenţa sa acizi omega 3, care sunt absolut necesari bunei funcţionări a sistemului cardiovascular, dar şi a celui nervos, în special a creierului. Aceşti acizi graşi eicosanoizi au şi funcţii hormonale şi imunomodulatoare asupra sistemului imunitar, atenuând stările inflamatorii.


Forever Nutra Q10 cu coenzima Q10

 conţine substanţe benefice sănătăţii cardiovasculare şi cerebrovasculare. Coenzima Q10 este o enzimă produsă de organism, necesară eliberării energiei alimentelor la nivelul mitocondriilor şi desfăşurării normale a proceselor biochimice din celulele cardiace şi cele vasculare.Pe lângă coenzima Q10, acest cockteil de substanţe benefice mai conţine:

* Magneziu şi Crom, importante pentru sănătatea inimii;

* Lecitină, recunoscută pentru efectul de lubrifiere vasculară şi de mobilizare a lipidelor, cu rol de prevenire a depunerii lor pe pereţii vaselor;

* Vitaminele C şi E, extractul din seminţe de struguri: efecte puternice antioxidante;

* Extract de livan (arbore exotic din a cărui scoarță se extrage tămâia –Boswellia serrata): efect antiinflamator, benefic pentru sănătatea inimii şi a vaselor de sânge;

* Vitamina B6 normalizează nivelul homocisteinei, care este un factor de risc în maladiile cardiovasculare şi Vitamina B12, esenţială pentru biosinteza hemoglobinei din globulele roşii ale sângelui.


Este indicat ca toate aceste produse să se dizolve în Aloe Vera Gel datorită bogăţiei de nutrienţi şi antioxidanţi conţinuţi în acesta şi păstraţi aproape intacţi. Aloe Vera Gel contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv, la protejarea organismului faţă de radicalii liberi, care la rândul lor duc la echilibrarea metabolismului, inducând o stare de sănătate durabilă.

În consecinţă, pentru o inimă sănătoasă, vă recomand Argi+, NutraQ10, Forever Arctic Sea şi, Aloe Vera Gel.

E mai bine si mai sănătos să previi decât să tratezi!

Dr. Alina F Batalarean, medic generalist colegiat şi supervizor Forever Living Products.

Acest articol este preluat de pe www.romaniaexpress  articol http://romaniaexpres.es/o-inima-sanatoasa-intr-un-corp-sanatos/#more-11489


Articole cu tema asemanatoare:


Consilierul Dv in stil de viata, str Garoafei 3A
Oradea
074464 25 77

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu