duminică, 21 septembrie 2014

Parerea Forbes Magazin despre afacerile Multi Level Marketing....

Ati intra într-un sistem Multi-Level Marketing  pentru un venit mai bun la pensionare?

 La un moment dat in viata ta ai fost invitat la un multi-level marketing (MLM),  
vânzarea directă, sau rețea de marketing oportunitate de afaceri


În timp ce pe piata companiile vin si plec, ele promit practic o sansa sa renunte la programul de lucru 9-5 ore, fi propriul tau sef
și să facă o mulțime de bani în timp ce a face noi prieteni în acest proces.

Acest articol este tradus din originalul FORBES Magazin,  scris de Robert Laura  
Imi cer scuze pentru eventualele greseli de traducere! 

Totul sună bine pe hârtie, dar există o dezbatere aparent fără sfârșit asupra faptului dacă aceste companii și programe sunt oportunități de afaceri legitime sau nu, așa că am săpat si am verdictul.

Ca urmare, cred întreaga industrie este gata pentru o creștere explozivă și poate fi una dintre cele mai importante soluții pentru actuala criză economiile de pensii din America.

Inițial, care ar putea suna ca o declaratie indrazneata, dar nu e dacă ați înțeles de pensionarea la fel ca mine.  
Realitatea este, face o tranziție de succes în pensionare, din lumea activa, are mai mult de a face cu psihologia decât cu bani ... 
La fel poate este valabil si pentru multi-nivel si rețea de marketing.

Nu mă înțelegeți greșit, bani are un rol important în pensionare, dar nu este un primar fiecare dată. 
Multi isi pierd scopul in viata cand nu mai au ce lucra.


Combinanad acest concept cu statistici cu ochi deschisi, cum ar fi estimarea AARPs jumătate din toate baby boomers (76 de milioane) sunt interesati de initierea unei afaceri ce va genera un trend masiv in momentul exploziei. 


În ceea ce priveste criza de economisire de pensie este în cauză, tot mai multi oameni se trezesc cu faptul că, probabil, nu vor să fie în măsură de a economisi suficienti bani pentru a intra intr-o pensie linistita.
Asadar ajung sa isi epuizeze mai repede economiile private (vorbim despre SUA) si pensia ne fiind suficienta, fiindca media de varsta de pensie poate fi de 62 - 100 ani.   


 Motivele pentru cercetare


Există o nevoie evidentă de a găsi modalităti alternative de a pine deoparte, fie mai mult sau generatoare de venit suplimentar (o afacere ) pe tot parcursul de pensionare.  

Dincolo de doar dolari si centi, Baby Boomeri (acea generatie care acum deja ajunge la varsta de pensionare 1944-1964 ) sunt în crestere.
Iar ei abia acum se simt vinovati sau le pare rău despre obiceiurile lor de economii din trecut si sunt interesati de trecerea la solutii posibile, pentru a a obtine un venit suplimentar.

O alta reala cauza pentru care MLM si activitătile conexe  ar fii posibilitatea ideala ar acestor persoane este cauzata de numărul tot mai mare de baby boomers ( persoane de varsta 55-65 ) care sunt dezamagiti de cariera lor actuale.  

Sunt uzate de ani de zile, pentru profit si nu simt legătura între locul de muncă si oamenii  cunoscuti in acest mediu nu au impact în afara zidurilor lor de birou.

Ei deplasarea accentului lor de la acumularea doar unui sac urias de bani pentru pensionare, 
pe de dorinta de a fi parte din ceva mai mare si mai bun ...  
pentru a avea un efect pozitiv asupra altora ... 
si de a lucra si  în pensionare
Aspecte ale vietii care pot fi îndeplinite cu anumite tipuri de produse si servicii disponibile prin intermediul unor oportunităti de MLM sau vânzare directă.
Ceva mai personal.

MLM si programe de vânzări directe oferă, de asemenea, bariere foarte mici în spiritul antreprenorial, oferind de multe ori de formare, de sprijin, si amplu încurajare de-a lungul drumului

Ca pensionari încep să realizeze ca au nevoie de activități care îi țin ocupați, relevant, în stare bună de sănătate, si conectat la alții.
Iarasi energia si a costurile de a participa la aceste tipuri de companii le va face in cet in cet tot mai atractive pentru segmente mari de populație prinsi în această dinamică.

 Aceasta nu este o aprobare de a da alerta pentru întreaga industrie

Ca orice investiție de timp, bani, energie si, oamenii trebuie să fie constienți de ceea ce sunt capabili de a obtine si sa nu-si uite sa isi faca temele de casa, adica absolut tot pentru a obtine rezultatele dorite.

MARTURISIRI 


Astea sunt motivele principale pentru care am început cercetarea in tema, de a ajunge la oameni de zi cu zi regulate implicați în aceste tipuri de întreprinderi.
Oameni care au fost dispusi să dea jos paravana depre afacerea lor MLM si sa oferă o vedere transparentă a programelor, sa exprima opiniile lor, dacă aceste afaceri  pot sau nu fi o reala sursă de venit la pensionare.

Am vorbit initial cu un prietena pensionara, care a spus că a intrat o companie de sanatate si frumusete de vânzare directă ca un mijloc de a întâlni oameni noi.  
Ea recent s-a recăsătorit si sa mutat într-o locatie nouă, asa că a combinat practica de a cunoaște oameni noi, cu a face bani în plus.   
După aproape un deceniu în afaceri, ea a construit o mica afacere de nisa, cu familia si prietenii, în ciuda trecerea la de la o companie la alta concurent după trei ani.Ea recunoaste  NU PARTICIPA la toate reuniunile locale ale companiei  si la sesiuni de stabilire a obiectivelor.
Nu este interesata de a deveni un DISTRIBUITOR DE TOP .
Foloseste activitatea de afacere pentru a o  păstra ocupat (mai Ales în Timpul iernii
Si de a folosi banii obtinuti pentru a calatorii sau de a le cheltuii pe nepoti.
Frumos pentru o bunica.

După ce am studiat psihologia si comportamentul Baby Boomer-ilor, si acest exemplu reprezintă o schimbare majoră în gândirea mea despre industria MLM.

Eu nu mai percep aceste tipuri de oportunități de scheme piramidale de a face bani
În schimb, eu acum o vad ca pe o modalitate de a spori multe dintre aspectele personale ale pensionarii care sunt rareori discutate să nu mai vorbim planificate (depresia dupa pensionare ) plus cu avantajul suplimentar de completare a surselor de venit pe langa pensie.

Daria M. Brezinski Ph.D, o practica psiholog si fost director de marketing pentru o revista de MLMdeclara cu ecouri spre fosta ocupatie aceste sentimente.  
"Mulți oameni nu-si dau seama companiile de marketing multi-nivel sunt de succes, deoarece acestea ajuta pe oameni satisface o serie de nevoi umane importante, inclusiv senzație de important, având conexiuni, invata ceva nou, si de a face o diferenta
 Am auzit oameni în retea de marketing spunand din nou si din nou, "Fac asta pentru că mă întâlnesc cu oameni extraordinari ... face atat de multe conexiuni ... si ma simt atat de bine in propria piele." "

Punct de vedere al  Dr. Brezinski este :
Multe companii MLM și NM au un plan pe trei la cinci ani pentru a ajunge la libertate si bogăție, dar multi dintre oamenii care rulează întâlniri sunt în afaceri deja de cinci sau zece ani si încă nu s-au lăsat locul lor de munca full-time " 
După cum se dovedeste," Dr. Brezinski notează, "atunci când alte nevoi umane sunt îndeplinite, membrii si consultanții nu se concentreze doar pe aspectele financiare." 

Continuând interviurile mele, i-am provocat pe alte trei persoane, care sunt în afaceri pentru a fi simplu, să-mi dovedesc  procesul funcționează cu adevărat.  
Ceea ce am găsit a fost bun si aplicabil la orice nouă afacere.

Lorene Hochstetler, din Ohio, recomandă păstrarea job-ul curent în timp ce face lent tranzitia în MLM.  
A fost în măsură să înlocuiască venitul ei full-time, dar explică
"Nu sa întâmplat peste noapte, iar eu încă mai lucrează în fiecare zi. Sunt foarte disciplinat cu afacerea mea si te trezesti în fiecare zi stiind ce trebuie să fac pentru a reusi în acest.  
Trebuie să-l trateze ca pe o afacere si să fie dispusi să urmeze sfatul de la cei care l-au făcut. "

Tracy Willard din California a inceput cariera MLM din necesitate. "Înainte de a se implica în afacerea mea, i-am spus prietenilor mei de a nu lasa sa intru la unul din acele lucruri (MLM) ... dar când familia noastră a fost afectată de criza creditelor ipotecare am avut de a face ceva diferit." 
Ea a început afacerea cu intentia unor pensionari ai bune
  "Am pornit de la ideea voi aveam nevoie in fiecare lună ca viata sa imi fie mai usoara de bani extra. Compania mea m-a a ajutat să dau seama de ce am nevoie pentru a face în scopul de acumla acei extra $ 500 pe lună. " 

Ea a reiterat o temă comună am auzit de-a lungul interviurilor. "Dacă-l tratezi ca pe un hobby, nu va plăti vă place o afacere." Ea, de asemenea, a recunoscut , în ciuda succesului ei, ea nu sta degeaba manca bomboane în fiecare zi de așteptare pentru controale reziduale a lovit căsuța postală. "Aceasta este o concepție greșită comună", a spus ea. "Am muncit din greu la afacerea mea în fiecare zi, deși nu se simt mereu ca munca. Similar cu alți antreprenori care profita de pasiunea lor, spune ea "E plină de satisfacții pentru că am găsit un produs care a făcut în diferență în modul în care mă uit și simt ... si îmi place să-l vândă si ajută alți oameni începe o afacere." 

Staci Cahill conduce o companie MLM Washington într-un mod mai multe persoane pot aprecia.  
Ea tine viata ei personală separat de viața ei de afaceri prin evitarea partidele de acasă, oferind în schimb ateliere de lucru care educa perspective cu privire la produsele ea oferă.  
"Îmi place să păstreze viața mea de afaceri și viața personală separat. "
 
 Când am întrebat-o dacă ea a fost de succes la contactari de noi clienti, ea a subliniat o abordare MLM diferit de ceea ce mulți s-ar putea astepta
"Da, eu sunt foarte de succes având în vedere ce am vrut să ies din ea
Sunt o mama singura, care a lucrat 50 de ore pe săptămână, în afara casei. Acum l-am taiat la 20 de ore, ceea ce este un upgrade major pentru mine si familia mea. "

Ca un veteran de cinci ani de MLM, ea atribuie succesul ei faptului ,  
"am schimbat compania de MLM în urmă cu câțiva ani, cand am realizat oale si tigai nu schimba viețile oamenilor.  
Produsele acestea ofer acum a schimbare in viața mea si a celorlalți ... si mi se pare o mulțumire cand ma culc seara sau cand ma trezesc dimineata. "

CONCLUZIA


 Interviurile si conexiunile psihologice duc la concluzia că societățile MLM si NM, împreună cu alte oportunităti de întreprinderi mici, sunt considerente importante pentru oricine cine intră pensionare.  

De fapt, cred in conceptul de a începe o afacere la pensionare, acesta va deveni una dintre cele mai importante tendințe impact pensionare în secolul 21.  

Dar trebuie să înceapă cu redefinirea antreprenoriat și încadrarea acestuia într-un stil de viață de pensionare.  
Asta înseamnă ajuta pe oameni să găsească modalități de a transforma o pasiune, hobby, sau dorința de personala în bani în plus în buzunar ...  
Ne mai vorbind de a ajuta pe oameni să vadă importanta planificării pentru aspectele non-financiare ale pensionarii
Cum ar fi înlocuirea unei identități de lucru, precum Si păstrarea mental si fizic se potrivesc.
 
Ceva companii multi-level marketing, precum si de marketing de rețea sunt gata să profite de situatie, adica ofera aceste nevoi de a da nu numai un produs dar si un stil de viata.
Ca rezultat, industria ar putea confrunta in curand mai mare decât cresterea de viață, stimulat de baby boomers care doresc să se adapteze sentimentele lor de pensionare si a planurilor pentru viitorul lor.

ps: afacera Forever ofera un stil de viata sanatos, model de afacere usor copiabil produse excelente, socializarea, paln de cariera corecta...tot ceea ce cauta un "pensionar modern" dar nu numai
vedeti jos contactul........

 Articole cu tema asemanatoare:

Ce inseamna MLM?!mituri si realitatea
Cosntruiesc o afacere pentru viitor

Afacerea mea Angajat in propria afacereConsilierul dumneavoastra in sanatate si afacere, echipa Forever Oradea, str Garoafei nr 3A 
0744 64 25 77 

Imi cer scuze pentru greseli, nu sunt profesionist in traduceri, articolul original il gasiti :
http://www.forbes.com/sites/robertlaura/2014/08/29/would-you-join-a-multi-level-marketing-company-for-retirement-income/


 Adrienne

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu