miercuri, 22 ianuarie 2014

Ce sunt probioticele Cel mai bun probiotic Forever probiotic

 Ce sunt probioticele


Dupa articolul anterior despre scandalul cu probioticele din iaururile Danone Activia m-am gandit sa fac niste precizari despre PROBIOTICE.

Gigantul producator de iaurturi Danone nu va mai promova in reclamele sale din Statele Unite benefiiciile pentru sanatate, in cazurile Actimel si Activia, deoarece s-a descoperit ca, de fapt, acestea nu au atributele pretinse. Potrivit presei britanice,cel mai mare producator de iaurturi din lume a marturisit ca a exagerat in reclamele produselor, care, de fapt, nu au acele beneficii prezentate. Astfel, Danone a fost de acord sa nu mai spuna in spot-urile de televiziune ca Activia imbunatateste tranzitul intestinal, iar despre Actimel ca intareste sistemul imunitar.


Se considera ca probioticele ne ajuta in doua moduri. 
 1. Primul este rolul pe care il joaca in interiorul sistemului digestiv. Dupa cum am spus mai sus acesta are nevoie de echilibru intre numarul de bacterii bune si rele. Medicamentele, dietele, alcoolul, poluarea, stresul, lipsa somnului si bolile pot inclina balanta in directia gresita, crescand astfel numarul bacteriilor daunatoare.
Atunci cand tractul digestiv este sanatos, filtreaza si elimina elemente daunatoare pentru organism ca bacterii, toxine, substante chimice si alte reziduuri si absoarbe substantele de care avem nevoie.


       2.   Celalalt mod in care probioticele ajuta organismul este impactul pe care acestea il au asupra sistemului imunitar. Se crede ca acesta ar fi cel mai important rol al probioticelor. Acest lucru se intampla pentru ca daca exista un echilibru intre bacteriile patogene si cele benefice, cele patogene nu se pot dezvolta pentru ca sunt inhibate de cele benefice. Acest lucru se schimba atunci cand balanta se inclina in favoarea bacteriilor patogene.

Cercetarile in domeniu au aratat ca probioticele pot preveni sau trata diferite afectiuni

Afectiuni ca diareea, diareea cauzata de antibiotice, dermatita atopica (intalnita foarte des la copii), cariile si alte afectiuni ale sistemului digestiv.
Anumite studii arata ca probioticele pot reduce efectele tratamentului contra Helicobacter pylori, care este cauza principala a ulcerului si pot preveni diverse afectiuni ale tractului digestiv al copiilor.
In acest moment se desfasoara cercetari in ceea ce priveste scaderea nivelului de colesterol si tratarea obezitatii cu ajutorul probioticelor.

 Cel mai bun probiotic Forever probiotic


Forever ACTIVE Probiotics contine doua dintre speciile de bacterii care apar prima data in tractul digestiv - intestine inca la bebelusi. 
Asadar reface - repopuleaza intestinele in 30 de zile cu toate bacteriile necesare functionarii normale ale intestinelor si a imunitatii.Total contine 6 specii de baterii! • Sustine echilibrul probiotic
 • Mentine sanatatea optima a florei intestinale
 • Reduce balonarile si constipatia
 • Sprijina sanatatea sistemului imunitar
 • Stabilitate testata pentru a garanta minimul de activitate biologica
- See more at: http://www.suplimente.ro/probiotice-si-prebiotice/8-bilion-acidophilus-and-bifidus-60-caps.html#sthash.THTn8AiV.dpuf • Sustine echilibrul probiotic
 • Mentine sanatatea optima a florei intestinale
 • Reduce balonarile si constipatia
 • Sprijina sanatatea sistemului imunitar
 • Stabilitate testata pentru a garanta minimul de activitate biologica
- See more at: http://www.suplimente.ro/probiotice-si-prebiotice/8-bilion-acidophilus-and-bifidus-60-caps.html#sthash.THTn8AiV.dpuf


Nu toate produsele pe care le consumam, chiar daca promit efecte miraculoase contin necesarul de probiotice sau contin doar 2 tipuri de probiotice, in comparatie  nu 6 tipuri de probiotice din Forever Active Probiotic.
Iar dozajul este doar pt 10 zile - produsul nostru are 30 de doze, pt 30 de zile.

3x mai multe probiotice in Forever Probiotice
3x mai lunga durata de consum 30 de zile cu Forever Active PROBIOTICE.
Garantie de calitate si de renume de la Forever Living Products!


Lactobacillus Acidophilus - inhibă organismele
nedorite şi ajută la prevenirea multiplicării şi
colonizării lor.
Bifidobacterium Longum - neutralizează
bacteriile dăunătoare pentru a ajuta la reducerea
frecvenţei afecţiunilor gastrointestinale
Bifidobacterium Lactis - ajută la scăderea pHului
organismului şi inhibă creşterea bacteriilor
nocive.
Lactobacillus Rhamnosus - ajută la protejarea
tractului intestinal, astfel încât microorganismele
nedorite să nu aibă condiţii propice de
dezvoltare.
Lactobacillus Bulgaricus - ajută la menţinerea
curăţeniei şi echilibrului intestinului subţire.
Lactobacillus Plantarum - conservă substanţele
nutritive esenţiale, vitaminele şi antioxidanţii
pentru a ajuta la contracararea efectelor
substanţelor nocive din hrană.

Forever Active Probiotic este singurul produs de
pe piaţă ce conţine 6 tipuri diferite de
probiotice şi nu necesită refrigerare.

comanda probioticul: 0765 24 68 78