miercuri, 3 septembrie 2014

the chamber 2014 lenny kravitz video clipp new album

the chamber 2014 lenny kravitz video clipp new album

 The Chamber  Noul videoclip Lenny Kravitz apare in 4 Septembrie 2014 adica in catva minute!

Al zecelea album de studio Strut Kravitz este setat pentru o data de lansare 23 septembrie Strut.
Uita-te la trailer si pregătiți-vă pentru vizual la premiera în întregime pe Septmebrie 4 2014 The Chamber by Lenny Kravitz.Castigatoare a premiului Grammy, muzician de rock Lenny Kravitz a făcut albume Dragoste stapaneasca, Mama Said și o Are You Gonna Go My Way.  
El, de asemenea, a acționat în filme precum Precious și The Hunger Games.

 După rolurile sale, scena furat în filme, cum ar fi Precious, The Hunger Games și Butler, Lenny Kravitz este obtinerea înapoi la muzică cu album nou Strut, dar păstrând lucrurile cinematice cu videoclip muzica sa pentru plumb singur "Camera". Videoclipul, regizat de Anthony Mandler, nu va ajunge în întregime până în luna septembrie 4 Dar, la fel ca la cinema, idolatru este premiera trailer pentru "Camera" de astăzi.
Videoclipul The chamber a fost filmat in Paris


De mai sus, scene-noir-ish zbura prin oferind Kravitz se plimbă pe străzile din Paris pe timp de noapte doar pentru a fi urmarit de o masina misterios. Este conducătorul vehiculului același complet cu buze femme fatale paturile rocker bustul gol în jos cu alte biți de remorca? Oh, Lenny - viata ta este mult prea complicat!Despre Lenny Kravitz, viata lui in cateva cuvinte


Leonard Albert Kravitz, cunoscut sub numele de cele mai multe ca Lenny Kravitz, s-a născut pe 26 mai 1964 în Brooklyn, New York. Doar un copil, Kravitz este produsul unei căsătorii inter-rasiale.  
Tatăl său, Sy Kravitz, este evreu; Mama lui, Roxie Roker, care a murit de cancer în 1995, a fost un afro-american. Ca un copil bi-rasiale în anii 1960, a suferit un atac violent de remarci prejudiciabile.

După absolvire, Kravitz a plecat de acasă. Apelarea se "Romeo Blue", el a lovit la drum pentru a încerca să facă mare în afacerile cu muzică
În ciuda conexiuni celebritate părinților săi, Kravitz a fost hotărâtă să reușească pe cont propriu merit. Primii ani ai carierei sale muzicale au fost nimic, dar plin de farmec.  
Kravitz a trăit dintr-o mașină care a închiriat de la 5 dolari pe zi.  
În 1985, în timp ce încă se luptă să aterizeze pauza mare, Kravitz a fost profund întristat de vestea divorțului părinților săi.

În anul următor, Kravitz sa mutat la New York City. A fost acolo sa întâlnit cu actrița Lisa Bonet, care a fost rolul lui Denise Huxtable pe Cosby show la momentul respectiv. Lenny și Lisa a căzut în dragoste și rapid mutat împreună. În noiembrie 1987, cei doi au fugit în Vegas. Înapoi în New York, Lenny avut norocul de a întâlni inginer înregistrare Henry Hirsh. Acesta a fost oportunitatea pe care Kravitz a fost cautati. Prin 1989, albumul său de debut, lăsați iubirea stapaneasca, a fost pe cale de a fi lansat de Virgin Records, la fel ca Kravitz și soția sa, Lisa, a salutat fiica lor Zoë în lume. Lumea părea să fie stridie Kravitz până cuplu divorțat mai târziu la începutul anilor 1990. Articole cu tema asemanatoare:
 

 Sade, o voce care transmite sentimente.

 Gandire pozitiva de la un sportiv paraolimpic

 Ma ingras daca beau alcool!?