duminică, 14 septembrie 2014

15 septembrie luni incepe scoala, calendarul anului scolar 2014 -2015 Oradea

Pana la urma tot incepe scoala 15 Septembrie 2014 Luni 


incepe scoala 15 septembrie 2014 vezi calendarul scolar 2014-2015 

Diferite emotii diferite varste, bunici, mamici, tatici, pitici, adolescenti, corepetenti, profesorii si femeile de serviciu, toti la aceiasi loc se aduna maine 15 septembire 2014. 

Copii si adolescentii pornesc dimineata spre aceste cladiri pentru unii noi dar epntru altii cunoscuti deja de ani buni. 

Emotii!?

Sa vedem cum cum petrecem acest an scolar 2014-2015


Structura acestui an scolar nu difera de cel de anu trecut, desi au fost discutii pe tema.

In acest an scolar, elevii v-or participa la cursuri timp de 36 de saptamani ceea ce ar insemna 177 de zile "lucrate" de elevi.

Diferenta exista intre clasele terminale clasa a VII-a si clasele a XII -lea. vedeti in  odinul MINISTRUL EDUCAŢIEI NAȚIONALE   ORDIN privind structura anului şcolar 2014 – 2015Calendar scolar 2014 Calendar scolar 2015
Semestrul I 

Cursuri - luni, 15 septembrie 2014 - vineri, 19 decembrie 2014
Vacanta pentru copiii din invatamantul primar si de la gradinita: 1 - 9 noiembrie 2014
Vacanta de iarna: sambata, 20 decembrie 2014 - duminica, 4 ianuarie 2015 
Cursuri: luni, 5 ianuarie 2015 - vineri, 30 ianuarie 2015 
Vacanta intersemestriala: sambata, 31 ianuarie 2015 - duminica, 8 februarie 2015

Semestrul al II-lea 


Cursuri: luni, 9 februarie 2015 - vineri, 10 aprilie 2015 
Saptamana Scoala altfel: 6-10 aprilie 2015
Vacanta de primavara: sambata, 11 aprilie 2015 - duminica, 19 aprilie 2015 
Cursuri: luni, 20 aprilie 2015 - vineri, 19 iunie 2015
Vacanta de vara: sambata, 20 iunie 2015 - duminica, 13 septembrie 2015

Cateva idei de produse care iti poate inatri imunitatea intregii Familii


Solutie pentru flora intestinala la copii - PROBIOTICEForever Active Probiotics 

de la 1,5 ani 2 ani se pot administra. 

Ajuta la crearea unei flore bacterie de care are nevoie, asa ne asiguram in timp ca, flora bacteriana copilasului  este pregatit din acest punct de vedere!

Nu mananca bine, sau anumite alimente....este anemic..... - 


MULTIVITAMINE DIN LEGUME SI FRUCTE -  Forever Kids


Da se pot obtine aceste substante chiar din natura printr-o metoda numita liofilizare, este mai scump, asadar si vitaminele obtinute prin aceasta metoda decat cele sintetice, dar stim ce punem in gurita copilului - legume si fructe intr-o forma de bomboana!

Forever ImmuBlend imunitate. Noul produs Forever pentru imunitate cu zinc, vitamina C si ciuperci 

Ideal pentru copii peste 5 ani si adulti.
2 tablete de Forever ImmuBlend zilnic te ajută să te menţii în formă maximă.
Iar un alt avantaj important al produsului este că îl poţi include tot
anul în rutina ta zilnică de protejare a sănătăţii, fără ca efectele sale
benefice să se diminueze.

Nu are pofta de mancare prichindelul ?! Este cam slabut  desi mananca bine?! 


Aloe Vera cu PiersiciForever Bits N' Peaches  - 

de la 1 an jumate.
 
Are un gust bun, ii face bine, ii face pofta si ajuta la absorbtia nutrientilor.


Consilierul tau in stil de viata
Oradea, str Garoafei nr 3A
0744 64 25 77


Boli cardiace Cat timp credeti ca inima va rezista ?

Ce boli de inima poti avea si de de ce ?!

În Uniunea Europeana, speranţa de viaţă este în general mai mare decât în majoritatea altor regiuni ale lumii, însă pentru România statisticile nu arată bine.

Cât timp credeţi că inima va rezista? Inima a fost astfel „construită” încât să poată bate cel puţin o dată pe secunda timp de 82,2 ani.

Speranţa de viaţă la naştere indică numărul de ani pe care i-ar putea trăi un nou născut dacă rata mortalităţii la naştere ar rămâne aceeaşi pe tot timpul vieţii sale. 

În cazul Spaniei, în 2012, speranţa medie de viaţă s-a stabilit la 82,2 ani, timp în care inima bate de 60 pana la 100 de ori pe minut.

Cât timp credeţi că inima va rezista? Inima a fost astfel „construită” încât să poată bate cel puţin o dată pe secunda timp de 82,2 ani.Aceia dintre noi care se bucură de o inimă sănătoasă, nu conştientizează cât sunt de norocoşi decât atunci când vreun apropiat se confruntă cu o afecţiune cardiovasculară severă. Inima este motorul vieţii şi trebuie tratată ca atare.

Iată care sunt principalii factori care periclitează sănătatea inimii:

- factori de risc fără posibilităţi de modificare (vârsta, sexul, ereditatea);

- factori de risc cu posibilităţi de modificare (hipertensiunea arterială, creşterea colesterolului, fumatul, obezitatea, diabetul, intoleranţa la glucoză, cocaina, factori comportamentali, abuzul de alcool);

- stres etc.

Aceştia sunt câţiva factori care contribuie la apariţia maladiilor cardiovasculare (infarct micocardic), cerebrovasculare (accident vascular cerebral), care a ajuns să reprezinte principala cauză de mortalitate în Europa.

Principalii factori responsabili de apariţia atacului de cord sunt: alimentaţia, sedentarismul şi fumatul. Cardiologii atenţionează însă că există şi cauze mai puţin obişnuite precum: relaţiile afective tensionate, problemele gingiilor sau depresia, cu un impact semnificativ asupra sănătăţii cordului.

Pentru o inima sănătoasă trebuie să adoptăm încă din copilarie un stil de viaţă şi o alimentaţie sănătoasă, din care să nu lipsească şi suplimentele cardioprotectoare.

De ce suplimente? Pentru că astăzi, din cauza agriculturii super intensive, chimizate şi a procesării alimentelor, chiar şi o dietă diversificată şi echilibrată riscă să nu ne mai poată furniza toţi nutrienţii şi antioxidanţii necesari pentru prevenirea maladiilor cardiovasculare.

Pe lângă un stil de viaţă sănătos, avem la dispoziţie suplimente alimentare de ultimă generaţie ale companiei Forever Living Products, precum gelul de Aloe Vera, Forever Argi+, Arctic Sea, Forever Nutra Q10 cu coenzima Q10.

Forever Argi+

 furnizeaza organismului o cantitate însemnată de L-arginina (aminoacid de importanţă vitală), care se transformă în oxid nitric (acesta ajută vasele de sânge să se dilate şi să fie mai relaxate, ceea ce conduce la creşterea şi favorizarea fluxului sanguin şi a sănătăţii cardiovasculare).Forever Arctic Sea 

are în componenţa sa acizi omega 3, care sunt absolut necesari bunei funcţionări a sistemului cardiovascular, dar şi a celui nervos, în special a creierului. Aceşti acizi graşi eicosanoizi au şi funcţii hormonale şi imunomodulatoare asupra sistemului imunitar, atenuând stările inflamatorii.


Forever Nutra Q10 cu coenzima Q10

 conţine substanţe benefice sănătăţii cardiovasculare şi cerebrovasculare. Coenzima Q10 este o enzimă produsă de organism, necesară eliberării energiei alimentelor la nivelul mitocondriilor şi desfăşurării normale a proceselor biochimice din celulele cardiace şi cele vasculare.Pe lângă coenzima Q10, acest cockteil de substanţe benefice mai conţine:

* Magneziu şi Crom, importante pentru sănătatea inimii;

* Lecitină, recunoscută pentru efectul de lubrifiere vasculară şi de mobilizare a lipidelor, cu rol de prevenire a depunerii lor pe pereţii vaselor;

* Vitaminele C şi E, extractul din seminţe de struguri: efecte puternice antioxidante;

* Extract de livan (arbore exotic din a cărui scoarță se extrage tămâia –Boswellia serrata): efect antiinflamator, benefic pentru sănătatea inimii şi a vaselor de sânge;

* Vitamina B6 normalizează nivelul homocisteinei, care este un factor de risc în maladiile cardiovasculare şi Vitamina B12, esenţială pentru biosinteza hemoglobinei din globulele roşii ale sângelui.


Este indicat ca toate aceste produse să se dizolve în Aloe Vera Gel datorită bogăţiei de nutrienţi şi antioxidanţi conţinuţi în acesta şi păstraţi aproape intacţi. Aloe Vera Gel contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv, la protejarea organismului faţă de radicalii liberi, care la rândul lor duc la echilibrarea metabolismului, inducând o stare de sănătate durabilă.

În consecinţă, pentru o inimă sănătoasă, vă recomand Argi+, NutraQ10, Forever Arctic Sea şi, Aloe Vera Gel.

E mai bine si mai sănătos să previi decât să tratezi!

Dr. Alina F Batalarean, medic generalist colegiat şi supervizor Forever Living Products.

Acest articol este preluat de pe www.romaniaexpress  articol http://romaniaexpres.es/o-inima-sanatoasa-intr-un-corp-sanatos/#more-11489


Articole cu tema asemanatoare:


Consilierul Dv in stil de viata, str Garoafei 3A
Oradea
074464 25 77