duminică, 2 august 2015

6 testimoniale slabesti cu produsele Forever sau nu!?

6 testimoniale  slabesti cu produsele Forever sau nu!?

Oameni obistnuiti care au incercat produsele Forever FIT sau Clean 9  pentru 69 de zile dar nu oricum, au concurat cu alti "cobai" pentru a scapa de kilogramele in plus si obiceiurile gresite de zi cu zi.

Oare chiar au efect la toata lumea aceste produse, truse pentru slabire de la Forever!?


Pe 7 februarie 2015, am lansat competiţia Forever F.I.T., iar la peste trei luni de la începerea concursului, am premiat pe scena Success Day-ului şase cei mai F.I.T. dintre participanţi.
  

Castigatorul celor 500 euro, categoria barbati a competitiei Forever FIT

FOREVER F.I.T. a însemnat pentru mine o decizie importantă – în primul rând că m-a disciplinat, m-a învăţat obiceiuri noi şi asta m-a şi schimbat. A avut loc şi o transformare mentală, nu doar fizică evidentă.

Am slabit cu Forever FIT si am castigat 500 euro #foreverFIT #CELAN9 #SLABESTE AM SLABIT CU PRODUSE FOREVER

O persoană care se apucă acum de program ar trebui să- şi dorească să obţină maxim din ce oferă şi să nu înceapă cu gândul că e o cură de slăbire ori să fie concentrat doar asupra numărului de kilograme pe care speră să le slăbească.”


Castigatoarea A 500 euro, categoria femei a competitiei Forever FIT


“Iubesc provocarile. Căutam soluţii, iar programul F.I.T. a venit la FIX. Am investit în mine şi în afacerea mea – am vrut să demonstrez utilitatea acestui program.

Am cumpărat un costum – fustă şi sacou – cu patru numere mai mic. În prezent, port costumul, am energie, alt tonus şi sunt plină de viaţă.

Slabit cu FOREVER FIT Intelege si invata sa traiesti mai sanatos  cu forever clean 9 dieta inainte si dupa poza

Programul nu e cură de slăbire, ci reglare de metabolism şi îmbunătăţire a stării de sănătate. Sunt mai încrezătoare în mine şi în puterile mele.
Trebuie să porneşti la drum iubindu-te pe tine însuţi.

Apoi, să INVESTEŞTI în tine ca într-o casă – fundaţie, zid, acoperiş etc. Mergi mult pe jos. Consumă şi ceaiul Forever în plus faţă de apă. Apreciază-ţi singur reuşita. Fă-ţi mici cadouri.
La final, cei din jur vor vedea schimbarea şi nu vor rămâne indiferenţi: vor veni singuri către tine.”

 

Testimonial parerea Doamnei Stefana N. despre programul FIT FOREVER.

Am folosit cu încredere programele C9, F1 şi F2.Mi-au oferit avânt în afacere, stabilitatenutriţională, un stil de viaţă sănătos pe termen lung – am dobândit energie şi vitalitate.
AM SLABIT CU FOREVER FIT testimoniale clean 9 forever dieta 
Atunci când te apuci de program, te sfătuiesc să foloseşti cu încredere pachetele şi să te concentrezi doar asupra rezultatului pe termen lung. Vei fi atât de încântat de schimbările excepţionale obţinute, încât le vei promova cu mai multă încredere şi convingere persoanelor din jurul tău.”
 

Domnu David a incercat Programul nutritional Clean 9 deja cunoscand produsele de Forever de 12 ani

 
AM SLABIT CU FOREVER FIT testimoniale clean 9 forever dieta cura de slabire forever
AM SLABIT CU FOREVER FIT testimoniale clean 9 forever dieta cura de slabire forever C9
Detoxifierea mi-a adus o stare generală de bine, mai multă energie, în special datorită produsului Argi+ (consumat în paralel cu produsele din pachete), pe care îl iubesc la fel de mult ca pe Aloe Vera Gel. Sunt cardiac, dar m-am bucurat să constat ca de la 30 de ture de bazin/oră am ajuns la 40 ture de bazin/oră (săptămânal fac inot). Şi ce mă bucură cel mai mult e declicul psihic care s-a produs odată cu acest program – am mai multă încredere în mine şi sunt mai disciplinat cu tot cee ţine de mine şi de stilul meu de viaţă. Acum sunt la C9 + Vital 5 şi voi continua, din nou, cu Fit 1,Fit 2.”
Felicitari si multumiri Domnului Floristea pentru pararea buna si rezulatatele cu produsele forever in aceasta schimbare de stil de viata si slabire!

Ultima parere despre produsele pentru slabire de la Forever de la o doamnaAM SLABIT CU FOREVER FIT testimoniale clean 9 forever dieta cura de slabire forever testimonialeN-aş putea spune că cele 69 de zile au fost uşoare, dar gândul imi era la beneficiile obţinute pas cu pas în urma consumului acestor produse din program m-au ajutat să depăşesc fiecare provocare şi să-mi ating obiectivul. 
Cu F.I.T mi-am transformat corpul şi stilul de viaţă, am mai multă încredere în mine, sunt mai energică, deci MĂ SIMT MAI BINE ȘI ARĂT MAI BINE. 
Faptul că am reuşit să câstig unul dintre premiile F.I.T. m-a ajutat să înţeleg că orice obiectiv poate fi realizat atât timp cât este deja în mintea ta şi eşti hotărât să acţionezi.   
Articole cu tema semanatoare:
http://www.produsealoe.com/wp-content/uploads/2015/06/dieta-pentru-mirese-sfaturi-de-nunta-diete-de-nunta-cum-sa-am-o-nunta-perfecta-o-siluetaperfecta-pentru-nunta.jpg  Fii in forma pana la nunta
Ma ingras de la alcool?!

 

#ForeverLivingRomania #AloeVeraCluj #AloeVeraOradea
#AleoVeraTimisoara
#aloeVeraRomania
#comandaProduseForever
 

contact pentru intrebari sau comenzi
0744 64 25 77
0744 298 921

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu